סוזוקי סמוראי

סוזוקי סמוראי

מה הלחץ האוויר שצריכים למלא בצמיגים של סוזוקי סמוראי? (חתך אורגינלי)

jeepless

New member
לחץ אויר

אם הגלגלים שלך סטנדרטים - לפי הוראות היצרן פתח את הדלת הקדמית בצד של הנהג - זה אמור להיות רשום שם במדבקה אורלי

אם לא רשום על הרכב

אצל כל מתקן פנצרים יש טבלה לפי סוג הרכב וסוג וגודל הצמיג מור

שזהו...

אין לי זמן ללכת למתקן פנצ'רים, ולא רשום לי ברכב אז אנא, בעלי הסמוראים התאחדו - וקראו בקול גדול ורם שנישא להרים.... מה לחץ האוויר בצמיגים???

אם אין לך זמן ללכת אל מתקן

פנצרים אז אולי כדאי לך לקנות איזה ג'יפ סמוראי קטן ואז תוכל לנסוע עד למתקן פנצרים ולשאול אותו לגבי לחץ אוויר בצמיגים של סמוראי. בכל זאת אם קשה לך מאוד שלח אלי את מידות הצמיגים ואני אסע אל מתקן פנצרים ואשאל עבורך. מור

פסססט פסססט, כנס לפה רגע

שמעת על טלפון??? תתקשר למוסך הראשי או לסוכנות כלשהי ותשאל. כמה פשוט וקל

ה נ מ ל ט

New member
תציץ ב.......

בד'כ ברכבים רשום לחץ האוויר בצידיי הדלתות >>כשאתה פותח את הדלת תציץ או על הדלת או על הרכב מסומנת טבלת לחציי אוויר.

nypx

New member
למה אתם מלחיצים אותו?לחץ האויר הוא

מה שהלחץ צריך להיות
נו זה היה קשה ?

קצת תשובות

לאחר פישפוש ארוך נמצאה האבידה - 20 PSI מקדימה ומאחורה כשהרכב לא עמוס, 20 PSI מקדימה ו-26PSI מאחורה כאשר הרכב מועמס, עפ"י הגדרות היצרן. *אבל* הגדרות היצרן גורמות לסדקים פנימיים בצמיג (נמוך מידי) - אני ממלא 32 PSI. וזהו. עכשיו גם הרבה יותר קל לנהוג ברכב... הרכב בא מן הסתם בלי הגה כח... מה שנותן לי סוף סוף סיבה ללכת לחדר כושר.

xr650

New member
20 PSI קדימה 20-26 אחורה

אני נסעתי עם הלחצים האלה במשך 130000 ק"מ על הצמיגים האורגינליים. כמובן שבטיולים יש להוריד לחצים לפי הצורך.

למעלה