סוזוקי סמוראי

atlantis

New member
סוזוקי סמוראי

מעוניין לרכוש סוזוקי סאמוראי 88 ורציתי לדעת אם יש לכם טיפים לגבי : מה לבדוק לפני רכישה , מה שונה בדגם הנ"ל מאשר בדגם 87 למשל. מה ניתן לשפר ולהוסיף ואיך הוא מבחינת תחזוקה וטיפולים. האם החלקים יקרים ? ואיך האמינות. יש טוענים שהוא מתהפך בקלות - האם זה נכון ? תודה

hagail

New member
היה לי כזה עד לפני חודשיים

ממלץ בחום למתחילים . ההבדלים בין 86 87 ל 88 הוא רוחב הסרנים של ה-86 הסרן קטן בכ- 10 ס"מ !!!! וזה מאוד קריטי לרכב שגם כך צר מאוד. חלקים לא כל כך זולים, יחסית ל CJ (זולים יחסית לטויוטה) אבל אם אתה תטפל בו לבד תוכל לחסוך את הכסף על המוסך. יתרונו של הסמוראי הוא שהוא פשוט לפרוק והרכבה. הרכב אמין מאוד וזול יחסית לשפרו. אם אתה רוצה אז יש לי למכירה נעילות דיפרנציאל לסמוראי . הדבר שאני הכי אהבתי ברכב הזה כשאתה מגיע לעלייה קשה שרוב החבר´ה לא הצליחו לעלות עם רכבים יקרים (פי 10 משלך) ,כולם צוחקים עליך ויורדים עליך ואז אתה פשוט שם ראשון LOW ונותן להם בראש. אין הרגשה טובה יותר מלעמוד בראש המעלה ולהביט עליהם מלמעלה עם חיוך. מניסיון כמעט ולא קיימת עלייה שסמוראי נעול לא עולה !! ועוד דבר חשוב סמוראי הוא הרכב מספר אחד בבוץ !!!! שיהיה לך בהצלחה.

atlantis

New member
שוב אני והסמוראי

ראיתי את הרכב והוא נראה במצב טוב. אבל יש לו חופש בהגה והתיבת הגה נוזלת וגם צריך להחליף לו מיסבים בגלגלים. מבחוץ הוא נראה מלוקק אבל מבפנים הוא קצת פחות מלוקק. שעון אחד לא עובד וכל מיני ידיות פלסטיק משוחררות ושבורות. מה שמדאיג אותי זה הרעש מהגלגלים - כנראה מיסבים והחופש בהגה - כנראה תיבת הגה לשיפוץ מיידי. שווה להשקיע בדיקה ? הבחור גם רוצה מעל המחירון ב 3000 ש"ח. הוא 88 בסה"כ.

למעלה