סוויץ'?

nerissa

New member
סוויץ'?

שאלה שעלתה במחוזות אחרים אבל בעקבות הסצנה עם הסוס האפור - אני מביאה אותה לפניכם. מה זה סוויץ'? האם זה אחד או אחת שממשו בפועל את שני צדי המתרס או רק מפנטזים? האם ההגדרה הזו מציגה אנשים היכולים לעבור בקלות בצד אחד לשני גם מבלי שהם מתחברים ממש לצד בו הם בוחרים? אני מתכוונת.. אם תפקיד שולטת לא עושה לי את זה. לא מזין אותי, לא מעשיר אותי מנטלית או רגשית אלא רק משעשע - האם ההגדרה של סוויצ'ית מתאימה לי? זה מרגיש כאילו מגדירים אנשים דו מינים כהומוסקסואל/לסבית כשההבדל עבורנו ברור במקרה זה.

תבור.

New member
שאלה מחוזית

לדעתי התשובה (אחת מהם ) נמצאת בשאלה שלך. כנראה שיש אנשים (יכול להעיד על כך מנסיוני האישי) שיכולים לעבור בקלות (יחסית) מצד אחד לשני אך כנראה שלא מתחברים ממש (הגדרה שלך) לאף אחד מן הצדדים - התחברות טוטאלית . אך למרות זאת אין הדבר נראה להם !! כשעשוע ואין זה גורע מן ההנאה הרגשית/מנטלית/פיזית שהם מפיקים. אחרים/ות זקוקים להיות נטועים חזק חזק בצד אחד (בסוג של פרפקציוניזם) כדי להרגיש שהם מפיקים את המירב .

אייבורי

New member
פוינט אוף

נריסה, אני חושב שאת טועה בדבר אחד. הם פשוט מתחברים לשני הצדדים. מסוגלים להתקיים בשלווה בשני העולמות, לקבל מכל הצדדים. אני לא יודע האם יכולים לעבור מצד לצד בקלות, כנראה שעם בני זוג שונים הם מתנהגים אחרת.

nerissa

New member
אני מקבלת את מה שאתם אומרים

כמובן
לי קשה עם הרעיון שבסשן אחד אנשים מחליפים צד. זה נראה לי משחק לשמו. מי שהוא כנוע במהותו מבין על מה אני מדברת. ההתחברות "למטה" היא עוצמתית ולצאת ממנה ופתאום להיות דומיננטית על אותו צד שלפני רגע הוריד אותך למטה - נראה לי תלוש. אולי משום שאני מחוברת חזק לצד הכנוע, קשה לי להבין סוויץ' תוך כדי סשן מה דעתכם?

תבור.

New member
ואני מקבל את מה שאת אומרת

לא נראה לי שבסשן מישהו יכול להחליף צד ממצב של התחברות עוצמתית ולהסויץ' את עצמו לצד השני. יותר קל לדעתי לעשות הסוויץ' שלא בתוך סשן ,כלומר מישהו שתמיד בצד מסוים רוצה לחוות להתנסות להיות בצד השני.

Z o d i a c

New member
../images/Emo45.gif

אוכל להוסיף שחלק מהעבדים איתם הייתי בעברם הלא נורא רחוק היו בכלל אדונים קשוחים ואסרטיבים. אני לא יודע אם הם יוכלו לחזור לזה (מאוד מקווה שלא!) אבל את ההתנסות המעבר לחד פעמית יש להם ברזומה.

אסתי69

New member
כל כך מבינה אותך נריסתי

אני יכולה להשתעשע בצאט לא מסוגלת לחשוב על עצמי כלוקחת ת'שוט ביד שלא לדבר על שליטה מנטלית שהיא מהות הענין בעיני להנות משני העולמות? אולי כמשחק כמי שלא בהוויתו בצד זה או אחר (לפחות מהצד הכנוע)

Z o d i a c

New member
סוויץ' מבחינתי

זה אדם בעל יכולת נפלאה להנות משני צדדי המתרס, להיות שולט אך גם להיות נשלט. בקהילה ההומואים אדם כזה נקרא ורסטילי - גם חודר וגם נחדר.

sapirac

New member
כול עוד הדבר לא תורם ..

לי נראה שהדבר כשעצמו הוא לרגל שעשוע איך בכך להחשב כסיווץ' גם אם היתה התנסות חד פעמית זה לא אומר דבר על אותו\אותה אישיות.

למעלה