סוויץ.

מפתחSoul

New member
סוויץ.

אתמול התעכבתי בכ-40 דק' בעבודה כי לא הצלחתי להכניס עד הסוף את המפתח וכשהצלחתי, לא הצלחתי לדחוף עוד כדי לשחרר נעילה... וכשהצלחתי, הוא לא הסתובב... בקיצור, יש בעיה ואני לא יודעת מה היא. אני כן יודעת לומר שזה קרה רק בשבוע האחרון והחמיר. כן יודעת לומר שכשהוצאתי את המפתח מהסוויץ לאחרונה, הוא היה לח. התחושה שלי אומרת שמים חדרו פנימה וגרמו לנזק לא ברור (חלודה?). בעיה נוספת היא שאין לי ספייר (כן, יודע, צריך לשכפל). תהיה אחרת היא שזה לא הגיוני שמים יחלחלו ויגרמו לנזק כזה, הרי זה טבעי שכלי יעמוד בגשם (או שלא?). זה מוכר למישהו? מה הנזק האפשרי? אין מנוס מלפנות לאיש מקצוע?

רמי בר1

New member
בתחתית התעלה שאליה נכנס המפתח יש קדח

לניקוז מים. על אף,יש אפשרות שמים חודרים למנגנון הנעילה.תתיזי בתחילה WD40 פנימה,תכניסי את המפתח ,ודאי שהוא מגיע עד סופו,ואחר'כ סובבי ימינה שמאלה כמה פעמים.תחזרי על הפעולה פעמיים שלוש. במידה וזה עוזר,טפטפי לחור המפתח כמה טיפות של שמן דליל,10 או שמן מכונות תפירה,וחזרי על הפעולה. אם זה לא עובד,כנראה שיש נזק מכאני בתוך המנעול.

h a j b i

New member
WD40 תמיד פתר לי את הבעיה

בה נתקלתי רק עם ה- GS בזמנו משום מה.

מפתחSoul

New member
כל הנוזלים שציינת,

לא יזיקו? מקס' לא יועילו? אם האינפו' הזו יעילה, אז יש גם שריטות למפתח עצמו. אני מתחילה לחשוד שאולי בן עוולה שיחק בו.

raanansh

New member
פתרון

רססי קצת WD40 לתוך הסוויץ אחרי זה שחקי בו עם מפתח כדי שהחומר יחדור. זה אמור לפתור את הבעיה.

rusti james

New member
תנסי WD40

בעיה מוכרת ועונתית בעיקרה (גשם). לפעמים שפריץ ספריי שמן (אם יש קשית על פיית המיכל - עדיף ונקי יותר). אחרי הריסוס, הכניסי והוציאי המפתח כמה פעמים - פתחי וסגרי הסוויצ' בכל פעם ונגבי המפתח לאחר ההוצאה בכל פעם (סביר להניח שיצא לכלוך). אותו כנ"ל אגב, למנעולים. את צודקת שרכב אמור לעמוד בחוץ כל השנה - ובכל זאת יש פגעים. את יכולה לאלתר מכסה לסוויצ' - מצנצנת בקוטר דומה ולכסות אותו בימי גשם - או בכלל (טוב גם נגד חול ואבק שמצטברים שם)

yoman321

New member
קצת אירוני

שהניק שלך זה מפתחSoul ויש לך בעיה עם מנעולים
לגבי הפיתרון , כמו שכבר אמרו מעליי - מעט WD40 ואז טיפה שמן (2 השלבים חשובים).

למעלה