?????????????? אחרי זה אניי נגעל כשאני רואה אותם מסתובבים בחבורת שלהם בתל אביב, אחד עם חולצה של אירון מיידן, אחד עם חולצה של סליפנוט, ואחד עם חולצה של דרים טיאטר. זה לא אנשים שמותר להם לשמוע את המוזיקה הזאת.
מה זה החרא הזה....... מי אמר שפריקים לא יכולים לשמוע דים... אם כבר אוכלוסיה שאסור להביא לה לשמוע דרים זה ערסים...... פריקים הם אנשים מאוד נחמדים (לפחות הפריקים שאני מכיר) ומה רע באיירון מיידן (סליפנוט הם חרא)
אני מצטערת אבל זה אחד הדברים הכי מגוכחים ששמעתי בחיים שלי... קודם כל- כל המושג של פריקים... יכול להיות משהו יותר מטומטם מזה?! כאילו מה זה השטויות האלה? תתקנו אותי אם אני טועה אבל פריק זה שונה, משהו חריג.... אז תסיבר לי בקשה.... מה חריג ב"פריקים" שאתה רואה? שהם לובשים מה שהם אוהבים? אהההההה.... אני יודעת... שהם לובשים חולצות של להקות שהם אוהבים שבמקרה הם לא איזה בוי בנד מסריחה או להקת בנות עם חזה יותר מידי גדול?! אז מה מגעיל ב"פריקים" האלה? ועוד משהו שעניין אותי- מותר?! מה זה מותר?! למה אסור להם לשמוע מוסיקה כזאת? כי זה מה שמשפיע עליהם ללכת ככה? אז תסביר לי מה ההבדל בין אנשים שלובשים חולצות של דרים ושל אירון לבין אנשים שלובשים חולצות של בריטני ספירס ווסטלייף... באמת... מה ההבדל?! הרי האנשים שלובשים חותצות של בריטני גם אוהבים אותה כמו שאנשים שלובשים חולצות שך דרים אוהבים אותם... טז למה זה בסדר שילבשו חולצות שלה ולא של דרים? ודרך אגב אם כל כך מפריע לך- אל תסתכל...
ואנשים שלובשים חולמות של בריטני זה לא אנשים שמבינים מה הם שומעים זה אנשים שחיים בבועה של פוזה שמחפשים תשומת לב... אל תדאגי את עוד תצחקי על עצמך שאת אמרת דברים כאלה עוד כמה שנים... אני בטוח בזה.
את זאת שעשתה את ההשואה בין אנשים שלובשים חולצות של בריטני לבין אנשים שלובשים חולצות של דרים... את אומרת שאין הבדל בינהם... זה רק מראה איזה גועל זה שמתייחסים למוזיקאים כמו דרים טיאטר, כמו שמתייחסים לבריטני ספירס... להקה שאפשר להעריץ ולהתלהב ממנה....
זה שהם קונים חולצות של להקות שהם אוהבים אומר שהם לא באמת אוהבים אותםץ..... הידיון.... בבקשה תסביר לי............. זה בדיוק הפוך..... אני חולה על מטאליקה... אני ילך ברחוב יראה חולצהה שלהם אני יקנה אותה!!!! ובצדק.... זה שיש לי חולצה שלהם אומר שאני לא אובה אותם...
יוציא כסף על דיסקים שלהם ולא על בגדים כדי להוכיח לאנשים שהם אוהב איזה להקת מטאל.... גם אם עכשו אתה לא מבין שזה הסיבה שאתה עושה את זה, אתה עוד תבין את זה יום אחד, ואם אתה לא, אני מרחם עליך.
אבל הוא צודק. אנשים שמתלבשים כדי להראות לכולם מה הם שומעים, הם די ילדותיים. כי אדם בוגר יותר יבין שהלהקה אפילו שהוא הכי אוהב בעולם היא לא "אלוהים" ואין שום סיבה ללבוש חולצות שלה ולהופך אותה ללוגו, לטרנד, כי זה רק יוריד מערכה. יש הבדל בין הערצה להערכה. ילדים מעריצים את האומנים האהובים עליהם, וכשמתבגרים ההערצה משתנה להערכה וכבוד כלפי האמן.
לכל אחד אמונות ודיעות שונות לגבי הנושא ,לכן אין לנסות להשפיע ולשכנע אם זה טוב או רע... כי זה לא זה ולא זה, כל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון ומה שהוא מאמין בו. יום טוב.
יש צורה להגיד כל דבר... הוא בא ומתנשא.. אז שיגיד את דעתו... אבל למה ככה?! למה צריך לקרוא לאנשים שלובשים חולצות של מי שהם אוהבים פריקים?! ומה זה קשור בכלל?!