סוודרים/סריגים

shelycat

New member
סוודרים/סריגים

אני יודעת שזאת שאלה קצת טיפשית אבל ברצינות..... סוודרים/סריגים..... הולכות איתם? קונות גם כאלו שמגרדים וחייבים ללבוש מתחת להם גופיה/חולצה או שאתן תמיד לובשות מתחת לסוודר משהו שחוצץ בינו לבין הגוף? ומה עם גולפים?

kisses

New member
אני חולה על סוודרים גולפים

הכל אבל כן אני תמיד לובשת גופייה מתחת וזה רק בגלל שנורא קרררר ואני חייבת כמה שכבות טובות מתחתי

פלוציקה

New member
יש לי מכל הסוגים, סריגים, סוודרים

גולפים, קונה את כולם ולובשת ללא גופיה מתחת, אין לי כאלו שמגרדים... מאוד אוהבת סוודרים כבדים וגדולים לחורף, כי אני תמיד קופאת מקור... אבל במשרד זה לא כל כך שימושי... חוץ מזה בשנה שעברה, בסוף עונה קניתי פונצ´ו מדהים של איזה מעצב אופנה, אז מתחתיו אני שמה גולף דק דק, כדי שאוכל להוריד את הפונצ´ו...פשוט מתה עליו...

אוסנת123

New member
מתה על סוודרים וגולפים

זה הבגדים הכי מוצלחים שיש לי - הכי הרבה מגוון ומבחר. וזה בד"כ הכי נוח - תמיד אלגנטי ללבוש גולף וג´אקט... יש לי נטייה לאחרונה לקנות סוודרים באופוויט ובב´ז... מנסה להיגמל. תמיד הסוודרים נראים טוב באופוייט ומתאימים להכל אבל אני צריכה להזכיר לעצמי שיש לי כבר יותר מדי. שנה שעברה דווקא הייתי בסדר וקניתי כמה סוודרים צבעוניים... ממש כל הכבוד לי! עכשיו אני צריכה להשקיע בסוודר שחור נוסף. יש לי רק אחד שאני ממש אוהבת.

Hadar p

New member
אני לובשת סוודרים וגם סוודרים עם

גולף כזה ענק ומתקפל ומחממממממם! אני תמיד לובשת חולצה מתחת לסוודר עבה וחורפי. יש לי גם סוודרים שהם סריגים כאלו דקים (כמו שיש בקסטרו) אז מתחת לזה אני לא לובשת רק חזיה! יש מלא סוודרים וןסריגים אני ממש אוהבת!

תוכי

New member
גם אני .....

אוהבת סוודרים וסריגים ולא אוהבת ללבוש מתחת לסריגים גופיות אבל מתחת לסוודרים כן....

danonit

New member
יש ברירה? ../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo136.gif

חורף וקר וכמה שאני מתה על סווטצ´רטים ופליסים אני מעדיפה ללבוש אותם בבית, ולא לבוא איתם לעבודה. אני לא לובשת כאלה שמגרדים/מעקצצים/אנגורה וכו´ אני גם ממש לא אוהבת סטים של גופיה וקרדיגן. אני אוהבת סריגים צמודים מבדים נעימים, סטרץ´ כאלה וגם סוודרים עם ריצ´רץ וקפוצון וההמצאה הכי מעולה בעיני זה הסוודרים הארוים האלה, מין הכלאה בין סוודר ומעיל שהופיעו לאחרונה. גולפים אהבתי פעם מאוד והם מאוד יפים עליי אבל עכשיו ירדתי מהם - מגרד מדי בצוואר.

Ronnie*

New member
מאוד אוהבת סוודרים

כמעט תמיד אני לובשת חולצה או גופיה מתחת, הרבה יותר נוח... אני אוהבת במיוחד סוודרים עם ריצ´רץ´ או קרדיגנים, זה יותר נוח להוריד אותם ולהישאר עם חולצה ארוכה, כשלא נורא קר... גולפים אני שונאת, ובכלל אני לא אוהבת צווארון "חונק" מדי.

daldan

New member
מתה על סוודרים

יש לי אוסף מרשים (אבל זה כמובן לא מספיק ואני הייתי רוצה עוד... מה יש לגוון קצת...) כאן צחקו עליי שאני פתחתי את החורף כי הגעתי לעבודה עם סוודר (הייתי גם קצת חולה) אוהבת גם סריגים בשלל צבעים, וגם סוודרים ארוכים (כמו מעיל ארוך)

אני לובשת את הגופיות והגרביים שדני

מייצר דני מייצר הלבשה תחתונה מאנגורה טבעית מהסוג שמוכרים בבתי מרקחת תמיד חם לי.. אתמול בלילה כדי שלא יהיה לי קר הוא גרב לי גרבי אנגורה.

למעלה