סוובלו נוצץ....

ושאלה

נוצצים יותר שווים מבחינת סטייט? כדאי לפתח אותו ולהחליף באלטריה רמה 41 עם דרגון קלאו שיש לי כבר בשישיה?

ושאלה

נוצצים יותר שווים מבחינת סטייט? כדאי לפתח אותו ולהחליף באלטריה רמה 41 עם דרגון קלאו שיש לי כבר בשישיה?

digiash

New member
../images/Emo104.gifוואו מגניב!../images/Emo104.gif

עדיין לא יצא לי לפגו פוקימון זוהר.. וכן הסטטים שלהם גבוהים יותר הלואי שאני אפגוש אגדי זוהר *_*

Light woman

New member
אני פגשתי זובאט מוזהב ../images/Emo104.gif

בוא נחליף... שלי סתם מכוער...דרך אגב לטובתך אני מקווה שתפסת אותו... חוץ מזה שהוא יפה כי הוא באמת זהב ולא ירוק...

מבחיל

ירוק לא הולם זובאט... צודקת.. באמת שלך מכוער.. עדיין הסוובלו שלי נראה כמו NUGGET עם כנפיי ענן... קראתי לסוובלו שלי Cloudius והניים רטר ניתח את השם הזה, איך השם לדעתכם? יש פה עוד מישהו שראה ותפס מוזהב? שיביא תמונה

Houndour

New member
יש לי שיינינג סבליי

אגב, לדעתי, מעולם לא ראיתי יצור שכ"כ מתאים לא הצבע הזהב. הסוואבלו שלך יפיפה!

Light woman

New member
וואו! נדיר כפול שתיים! ../images/Emo104.gif אתה

מאמן אותו? נ.ב הוא באמת מאוד יפה הפוקימון שלך. בצבע ארד...

Light woman

New member
תפסת אותו ברמה 40? וואו איזה כייף

לך!
דרך אגב אני אוהבת את החתימה שלך.... ^^

Houndour

New member
הסטטס שלהם לא בהכרח יותר גבוהים

כדי שפקימון יהיה זוהר הוא צריך IV מסויימים לאו דווקא הכי גבוהים, אם אני לא טועה ה-IV של ההגנה או ההגנה המיוחדת צריך להיות 2,3,5,6,8,9,B,C,E,F אבל אני לא מתמצא בזה ויש עוד תנאים אך שיינינג פוקימון לא מחייב שיהיו לו סטטס גבוהים יותר. אגב, אפשר להגדיל בהרבה מאוד את הסיכוי שלך ליצור פוקימון זוהר ע"י רבייה עם דיטו עם סטטס מתאימים. אבל זה סיפור ארוך שאפשר לקרוא בהרבה מקומות באינטרנט. בהצלחה ושיהיו לך חיים נפלאים.

יש לי טנטקול נוצץ יש לו ירוק במקום

אדום על הראש דרך אגב איפה זה העיר פסיפידלוג

lein

New member
עדכון!!!!!

בדיוק הרגע מצאתי ספינדה נוצץ!! אני מתערבת אתכם שלא תוכלו לנחש איפה מצאתי אותה!

למעלה