סוד הסיוטים!!

Bblack

New member
סוד הסיוטים!!

היי, שוב פעם אני כותב פה, אני מדי פעם "צופה מהצד" וכבר חוויתי 2 חלומות צלולים בדרגה 10 מתוך 10 וכל מיני קטנים כאלה, כבר כתבתי בעבר על הקטע שגיליתי איך אני נרדם עם כל הצורות שרואים לפני שנרדמים ושליטה בהרדמות מהירה אך לאחרונה גיליתי משהו ממש ממש לא דבר נעים - איך חווים סיוט. לאחר שני סיוטים היו לי כל מיני השערות אך לאחר הסיוט השלישי אני כבר בטוח בסיבה, אז כך. הסיוט הראשון קרה כך שבבוקר אחותי הוציאה בגדים מהארון והעירה אותי ואז חזרתי לישון וחלמתי על רוחות רפאים שיש לי בבית ורק אני יכול לראות אותם והם ממש מפחידים, חלום של כמה שניות שבו מגלים לפתע שזאת רוח רפאים
ואז צורחים ולא יכולים לדבר ומתעוררים בפעם השנייה שוב פעם חלמתי שאני נכנס לחדר עם אחי ואני רואה עוד אחד כמוהו יושב בחדר ולפתע אחד מהם מסתובב אליי עם מבט זדוני כזה ואני הולך אחורה, צועק ולפתע אין לי דרך לדבר ואז אני מתעורר, סיוטים של כמה שניות שבהם הדמויות פשוט נועדו בשביל להפחיד, לפעמים בצורה מצחיקה כמו עם אחי. לאחר סיוט שלישי הבנתי שסיוט כזה נוצר כאשר מתעוררים בבוקר מוקדם וחוזרים לישון מיד - בלי כוונה מראש כמו במילד וכל הדברים האלה, פעמיים אחותי העירה אותי כשעשתה רעש בבוקר בערך בשעה 5 וישר נרדמתי וסייטטי אז זהו לבנתיים.

imm0rtal

New member
מצטער

אבל זה לא נכון. אני תמיד קם בבוקר מוקדם וישר הולך לישון. יש אנשים שאצלהם זה ככה ויש אנשים שלא...

לי אין סיוטים.

אולי בגלל שאין לי אחות, זו יכולה להיות הסיבה... בני אדם מתעוררים כל לילה המון פעמים וחלק מהפעמים באמצע הבוקר אבל רק לעיתים רחוקות יש להם סיוטים, אוליי זה ככה אצלך. אבל אני בטוח שהתעוררת מלא פעמים לפנות בוקר ורק 3 פעמים מתוכם היו לך סיוטים. אין קשר סיבתי לפי דעתי, רק קשר סטטיסטי

fcfighter

New member
חחח.. ../images/Emo6.gif

אם היו לי סיוטים (חס ושלום...) הייתי מנסה לנצל אותם כדי לחלום חלומות צלולים. תכניס לך את זה טוב טוב לראש במשך הרבה מאוד זמן, שמה שקורה לך זה רק חלום! ותנסה גם לשלוט בו.

mcguyver

New member
זה לא נכון במאה אחוז....

אבל זה נכון לגביך שאתה מתעסק עם המח שלך אתה קובע את החוקים אם הגעת למסקנה שיש לך סיוטים בדרך שאמרת אז כמובן שיהיה לך כי אתה מצפה להם אם תצליח להכניס לעצמך לראש שיש לך סיוטים כל פעם שאתה אוכל במבה והולך לישון(סתם בשביל ההדגמה) אז במבה תגרום לך לסיוטים עצה שלי אמנם אני לא מומחה גדול אבל אני די בטוח בזה כי דברים כאלה עבדו בשבילי: לך לישון תתעורר בבוקר ותחזור לישון בדרך שאמרת שעושה לך סיוטים ותזכור שזה רק חלום---כשתראה משהו שמפחיד אותך תזכור למה ואז תדע שאתה חולם והנה לך חצלול בדרך מקורית במיוחד בשבילך תהנה

למעלה