סוד המשיכה ....

41מיקה

New member
סוד המשיכה ....

שאלתי את עצמי , אין ספור פעמים , מהו סוד המשיכה של אישה . מה עושה אשה ספציפית , מושכת ? בעיני , בעינכן ? מה קיסמה ? האם זו שבריריותה ? האם זו חוזקה ? האם זו הנטיה לסבך עיניינים ? שאלתי את עצמי , איך קרה שנמשכתי אליה ? מה היא עשתה לי שנמשכתי אליה ? האם זה בגלל היותה מוצהרת בפני , אפשרתי לעצמי לעבור הלאה ולהגיע לפסים אינטימיים יותר ? מה שברור הוא , שזה לא היה בגלל המראה שלה , לא בגלל שהיא סקסית , רחוק מכך ! משהו מהפנימיות שלה הקרין החוצה ושבה אותי , משהו בה גרם לי לרצות אותה . כבר שכחתי מה זה היה ...... החיבור הזה שהיה לי איתה , לא ישוב עוד לעולם אני חוששת . האם אמצא אותו שוב ? עם מישהי אחרת ? כל כך קשה להאמין ...

טורטיתת

New member
רזי המשיכה...

קצר פשוט ולענין לדעתי : פְּגִישָׁה, חֲצִי פְּגִישָׁה, מַבָּט אֶחָד מָהִיר, קִטְעֵי נִיבִים סְתוּמִים – זֶה דַי... וְשׁוּב הֵצִיף הַכֹּל, וְשׁוּב הַכֹּל הִסְעִיר מִשְׁבַּר הָאֹשֶׁר וְהַדְּוָי. אַף סֶכֶר שִׁכְחָה – בָּנִיתִי לִי מָגֵן – הִנֵּה הָיָה כְּלֹא הָיָה. וְעַל בִּרְכַּי אֶכְרַע עַל שְׂפַת אֲגַם סוֹאֵן לִשְׁתּוֹת מִמֶּנּוּ לִרְוָיָה!

../images/Emo45.gif

אהבתי. לא הייתי יכולה להעלות על דעתי מילים מתאימות יותר להקשר הזה... מושלם.

מתה עליך רונ'צ

אך תמיד את מביאה לנו אותה בקטנות, ןאך זה שהיום לא קיבלתי
מימך?

פאמקי

New member
וכמובן...

הקרדיט הוא לרחל המשוררת. ומיקה, על אחת השאלות, יש לך תשובה בתוך ההודעה: "מה היא עשתה לי שנמשכתי אליה ? האם זה בגלל היותה מוצהרת בפני , אפשרתי לעצמי לעבור הלאה ולהגיע לפסים אינטימיים יותר ? מה שברור הוא , שזה לא היה בגלל המראה שלה , לא בגלל שהיא סקסית , רחוק מכך ! משהו מהפנימיות שלה הקרין החוצה ושבה אותי , משהו בה גרם לי לרצות אותה". יש יותר סקסי מזה?? בהצלחה.

למעלה