סוד האהבה/ד"ר ינג

סוד האהבה/ד"ר ינג

סוד האהבה

נופלת תמיד על הבחור הלא נכון? אתה לא מאמין שהאהבה תגיע? כנראה שאתם לא יודעים איך להזמין אהבה מהיקום.
מאת: כתבת אתר ד"ר יאנג

אתן בטח מכירות את כל הקלישאות שבאות אחרי שזה נגמר עוד לפני שזה בכלל התחיל. את "הכל לטובה", "הפסד שלו" והכי גרוע – "יהיה בסדר". אבל יש גם את "לכל סיר יש מכסה" (חוץ מלשלי), "הוא לא שווה את זה" (לדעתי כן!), "יש הרבה דגים בים" (אבל דגים מתים שוחים עם הזרם), "הכל כתוב והראשות נתונה" (נראה לי שאצלי מישהו מחק את זה), "כשתהיי מוכנה זה יגיע" (אני והשמלה שלי מוכנות כבר מזמן) וכמובן – "כשתפסיקי לחפש, תמצאי" (נו, באמת...).

אני בדרך כלל משתדלת לעשות רק מה שאני אוהבת ולשיר את השיר שיביא לי אהבה, אבל לא מזמן קרה משהו שגרם לי קצת לחשוב. חברה שלי קיבלה במתנה אבן, שאמרו לה שהיא תביא לה את האביר על הסוס. תאמינו או לא, אבל זה קרה הרבה יותר מהר ממה שחשבנו, וזה הזכיר לי משהו שראיתי בסרט לא מזמן.

מאיפה באים כל הדפוקים?
אסביר לך בדיוק מאיפה. יש כזה דבר שנקרא חוק המשיכה. מסתבר שכל מה שאנחנו רוצים ומייחלים לו נמצא במרחק מחשבה מאיתנו. זה מדבר על כסף, על הגשמה, אבל גם על זוגיות. נסו להיזכר וגלו כמה פעמים במהלך החיים ממש רציתם משהו וזה קרה, ממש כמו שדמיינתם שזה יקרה. זה חוק המשיכה והוא כל הזמן עובד, כשהעיקרון הוא: רוצה ויהיה. כל מה שאנחנו משיגים, כל מחשבה, כל דימוי, חפץ, נסיבות ואנשים- מסתבר שאנחנו מושכים אלינו. אבל חוק המשיכה לא יודע להבדיל בין טוב לרע וכשאנחנו חושבות רע, אנחנו פשוט מייצרות עוד ממנו. משם באים כל הדפוקים.

הסוד: מה שאתה רוצה, יהיה
את חוק המשיכה ועוד רעיונות כאלה אפשר למצוא בסרט "הסוד" (שהוא כבר לא ממש סוד, אם חושבים על זה). מה שעוד רואים בסרט זה ילד קטן וחולה מדרום אפריקה, שהאמין (בדיוק כמו חברה שלי) שאבן קטנה היא שעזרה לו להחלים. זה נשמע פשוט, צריך רק לבקש ולהאמין וזה קורה. תראי את עצמך בעבודה שאת רוצה, נוהגת באוטו שאת רוצה וחוזרת בערב לבית שאת רוצה, שם מחכה לך הבעל שאת רוצה, וזה מה שיהיה. לפי הסוד צריך לזכור רק שלוש מילים פשוטות- מחשבות הופכות לדברים.

היומן של היקום די עמוס
כל מסורת או תרבות אומרת שיש שם משהו שהוא גדול מאיתנו. במקרה הזה זה היקום או התת-מודע שלנו. מסתבר שבפנים יש לנו מנורת קסמים קטנה וכל מה שצריך לעשות זה לבקש. כל בקשה שלנו היא הוראה בשבילו. לבקשה יש שלושה שלבים. הראשון הוא לבקש, פשוט להזמין את זה כמו מקטלוג. השלב השני הוא התשובה, אבל היא לא בידינו אלא באחריות היקום. כמה זמן זה ייקח? תלוי. צריך להיות מסונכרנים עם היומן של היקום והוא די עמוס. אחרי זה מגיע שלב הקבלה. אם התחלתן לפחד לחשוב מחשבות שליליות (תופעת לוואי ידועה לצפייה בסרט), אל תדאגו- הם מסבירים שם שהטוב תמיד חזק יותר מהרע.

בקשו גבר והיקום ידאג לשאר
אז איך מבקשים? ממש כמו עם גברים, לחץ ואובססיביות זה ממש לא הדרך. זה משדר לתת מודע חוסר אמונה, ואמונה היא הכוח שמבטיח את ההגשמה. צריך לזרום. מי שמאמינה באמת, לא צריכה לבקש מיליון פעם. הכמות לא משנה, אלא האיכות, לכן אפילו פעם אחת תספיק. היקום יותר חכם מאיתנו, הוא כבר קיבל את הבקשה והתחיל לעשות את העבודה. צריך להיות מחוברים לבקשה, להחליט שזה אפשרי, להאמין שזה מגיע ואז הכל נכון.

לראות את זה אשכרה קורה
מה שהם ממליצים לעשות זה לחשוב, לדמיין, להרהר, לראות את זה אשכרה קורה. רק ההרגשה גורמת לחוק המשיכה לעבוד. אפשר לעשות רשימה של תודות על מיני דברים קטנים, פתקים עם בקשות, לוח חזון (שזה לוח שמופיעים עליו כל הדברים שאי פעם רציתן), לעשות רשימה שבועית של מה יהפוך את השבוע הזה ליותר טוב, להגיד בבוקר תודה ואיזה יום מקסים ומלא בניסים זה הולך להיות, לקרוא לכישלון הצלחה ועוד כל מיני שיטות. אין הגבלה, אין תקרה, תתפרעו.

יכול להיות שמשהו טוב יגיע
איך תדעו אם אתן פועלות מהמקום הנכון? שאלו את עצמכם מה יקרה אם לא תקבלו מה שביקשתן. אם התשובה שלכן קצת אובדנית, זה רק אומר שאתן לחוצות מדי ולחץ כמו שאמרנו קודם וזה לא טוב. התשובה הנכונה לשאלה היא: כלום, יכול להיות שמשהו טוב יותר יגיע. אז תדעו שאתן פועלות מתוך מרכז השקט. ומהמקום הזה אפשר לבקש הכל.

נסו ואולי תתאהבו
זה אולי נשמע כמו הקלישאה הכי קלישאתית, אבל מה לא נשמע כמו קלישאה בתחום הזה?. זה אולי נשמע רוחני מדי (אבל אפילו לא קראתי את הנזיר שמכר את הפרארי שלו). אולי קצת פתטי (אבל כולנו פתטים, ולא בגלל שאנחנו רווקות) אולי קצת לחוץ ונואש ואולי אפילו הצעד הבא זה בית משוגעים (יש שם קברי צדיקים?). מצד שני, מה אכפת לכן לנסות? מקסימום תתאהבו. עזבו את מה שהיה (חיים בעבר זה עבירה על החוק הרוחני לפי "הסוד"). תאמינו שזה מגיע, דעו לתת ולא פחות חשוב לקבל (חוק הנתינה והקבלה) ותתחילו עכשיו. אחר כך, כשתעברו לגור ביחד, איך בדיוק תסבירי את כל הפתקים האלה שמסתובבים לך בבית?

לינק
http://portal.cupid.co.il/site/homepage/Item.aspx?i=849

אני דווקא קראתי על הנזיר הזה

שמכר את הפרארי שלו.. זה היה כל כך מזמן ואם אני לא זוכרת היום על מה היה שם כנראה שהספר הזה לא השאיר בי חותם רציני.
אני מניחה שזה גם סוג של אפקט הפלציבו.. אם תאמינו זה יקרה..הייתי שמחה לדבר איתה ולבקש ממנה את האבן הזו חח
האמת שהכתבה הזאת עשתה לי לחייך, נורא מעניינת
תודה יקירתי

למעלה