הוראות לסוודר סגור לגיל 6
דוגמאת הסריגה תיבחר על ידי הסורגת מסרגות מס. 4 מידות אני אתן בהתחלת הכיתוב ולאחר מכן את ההוראות עצמן ההוראות שלי הן מידע עצמי וכל שאלה שתישאל אשמח לענות אין לי תמונה אודה לכן אם תיעזרו במידות שאתן מאחר ועשיתי את המידות האלה במשך יותר מ- 53 שנה ההוראות הן אך ורק על פי ידע אישי . מידות גב : 42 ס#מ חזית 42 ס"מ . גם פה אתן דוגמא של סוודר שלא תהיה מסובכת ללא הורדות בבית השחי . הסריגה בגב תהיה עד לגובה של 50 ס"מ ללא הורדות .יש לעשות פטנט של 5 ס"מ בכל פטנט שתירצו .יש להתחיל עם 78 עינים . החזית : יש לסרוג כמו בגב עד לגובה של 40 ס"מ ולהוריד באמצע העבודה 5,3,3, 1,1,1 1 כלומר הורדנו בחלק הפנימי של הסוודר בצד אחד 15 כל צד ישאר לנו לכיוון הכתף 24 עינים בכל כתף, יש לעשות כתף שניה זהה. שרוולים להעלות 46 עינים ויש להעלות כל שורה רביעית 12 פעמים בשני הצדדים הגענו ל 70 עינים ויש לסרוג עד גובה של 34 ס"מ ולהוריד בבת אחת את כל העינים בצורה עדינה. יש לחבר את כל החלקים ולעשות מסביב לפתח הצוואר והעורף פטנט בגובה של 3 ס"מ אפשר גם לעשות צווארון מוגבה אז יש לסרוג 18 ס"מ ולסרוג בצורת פטנט . זהו הגענו לסוף ואני מאחלת לכל סורגת בהצלחה . מקווה שעזרתי בהצלחה חנה.