סודר לילדה בת 6

SheIIy

New member
סודר לילדה בת 6

תודה לכן , אך אתן הפניתן אותי לקטלוגים בשפה האנגלית, ומה לעשות אני מסתדרת טוב יותר בעברית

הכוונה שלי בהפניה לקישורים שתיראי מה שמוצא

חן בעיניך תפני את תשומת ליבנו ואדבר בשם עצמי אשמח לעזור .בפענוח הדוגמא שאותה תיבחרי ואם לא אני בטח תהיה מי שתוכל לעזור לך את ביקשת תמונה או הוראות לכן שלחתי לך תמונות שתיבחרי אם כי אני אעביר לך הוראות לסוודר לגיל 6 על פי ידע אישי שלי . האם את רוצה סוודר פתוח עם שרוולים או סוודר סגור אשמח לעזור .

הוראות לגבי סוודר לגיל 6 סוודר פתוח .

הדוגמא תיבחר על ידי הסורגת .המסרגות הן מס.. 4 ונא להתאים את הצמר לעובי המסרגות . אני רושמת את הגירסה הכי קלה הגירסה ללא הורדות בבית השחי . מידות גב רוחב 42ס"מ אורך עד בית השחי 32 ס"מ . ומבית השחי עד לגובה הכללי 18 ס"מ סה"כ 50 ס"מ גובה העבודה . חזית פתוחה רוחב 21 ס"מ ועד בית השחי 32 ס"מ ומבית השחי עד לגובה הכללי עוד 18 ס"מ. סה"כ 50 ס"מ.. גב לסרוג 78 עינים לעשות פטנט ולסרוג בכל דוגמא רצוייה עד לגובה של 50 ס"מ ולהוריד בבת אחת את העינים . חזית לסרוג 45 עינים לסרוג עד גובה של 45 ס"מ ולהוריד בצד הפנימי של בכל שורה שניה כלפי פנים בצורה זו 6 , 5,5,5, ישארו לך על המסרגה לאחר ההורדה ובהגיעך לגובה של 50 ס"מ 24 עינים שאותם יש לסגור .אם הסריגה היא עבור בת יש לעשות לולאות בצד ימין של העבודה תחילה לאחר 2 ס"מ ולאחר מכן כל 5 ס"מ . וכפי שציינתי גם בחלק של הצוו ארון הסיני במידה ויעשה צווארון סיני יש להוסיף לולאה נוספת. שרוולים להעלות 46 עינים יש להעלות כל שורה רביעית 12 פעמים בשני הצדדים הגענו ל70 עינים ויש לסרוג עד גובה של 34 ס"מ ולהוריד בבית אחת את כל העינים . בצורה עדינה . יש לחבר את הכתפים ואת השרוולים , ולאחר מכן לעשות צווארון רגיל מסביב לפתח הצוואר עד גובה של 12 ס"מ או לעשות צווארון סיני שתהיה בו גם לולאה . לכפתור . אני מאחלת הצלחה . חנה.

הוראות לסוודר סגור לגיל 6

דוגמאת הסריגה תיבחר על ידי הסורגת מסרגות מס. 4 מידות אני אתן בהתחלת הכיתוב ולאחר מכן את ההוראות עצמן ההוראות שלי הן מידע עצמי וכל שאלה שתישאל אשמח לענות אין לי תמונה אודה לכן אם תיעזרו במידות שאתן מאחר ועשיתי את המידות האלה במשך יותר מ- 53 שנה ההוראות הן אך ורק על פי ידע אישי . מידות גב : 42 ס#מ חזית 42 ס"מ . גם פה אתן דוגמא של סוודר שלא תהיה מסובכת ללא הורדות בבית השחי . הסריגה בגב תהיה עד לגובה של 50 ס"מ ללא הורדות .יש לעשות פטנט של 5 ס"מ בכל פטנט שתירצו .יש להתחיל עם 78 עינים . החזית : יש לסרוג כמו בגב עד לגובה של 40 ס"מ ולהוריד באמצע העבודה 5,3,3, 1,1,1 1 כלומר הורדנו בחלק הפנימי של הסוודר בצד אחד 15 כל צד ישאר לנו לכיוון הכתף 24 עינים בכל כתף, יש לעשות כתף שניה זהה. שרוולים להעלות 46 עינים ויש להעלות כל שורה רביעית 12 פעמים בשני הצדדים הגענו ל 70 עינים ויש לסרוג עד גובה של 34 ס"מ ולהוריד בבת אחת את כל העינים בצורה עדינה. יש לחבר את כל החלקים ולעשות מסביב לפתח הצוואר והעורף פטנט בגובה של 3 ס"מ אפשר גם לעשות צווארון מוגבה אז יש לסרוג 18 ס"מ ולסרוג בצורת פטנט . זהו הגענו לסוף ואני מאחלת לכל סורגת בהצלחה . מקווה שעזרתי בהצלחה חנה.

rutlian

New member
חנה, אני מחזיקה ממך! את תמיד שם לעזור לכולם,

הסבלנות שלך מעוררת בי התפעלות. יישר כח. (מקווה שאחיך מרגיש הרבה יותר טוב וסקרנית לדעת אם הוא נכח בחתונה של הבת שלו, הלוואי שכן)

תודה שמחה לעזור בענינו של אחי

לא הוא לא נכח בחתונה, מצבו באותו הזמן היה קריטי ביותר, גם כיום הוא התחיל שיקום שיהיה ארוך מאוד , ואי"ה אני ואחי האחרים מקווים ומייחלים לראותו אותו אי פעם עומד על רגליו ומדבר שוב . ותודה על ההתעניינות .

anatbk1

New member
החלמה מהירה לאחיך. ובאמת כל הכבוד

על העזרה המדהימה שאת נותנת כאן

למעלה