סודי ביותר

Fleddermaus

New member
סודי ביותר

מקורות מקורבים לנריה מוסרים שהוא יודיע על התמודדותו לראשות נוער יחד בסוף השבוע.

לא הבטחתי. אמרתי.

לא כתוב:"אני מבטיח". אמשיך בהתמודדות ואגיש גם התמודדות להנהגה. ארתור.

doofe

New member
זה בסדר..

לא באמת ציפיתי שתעמוד במילה שלך. ההחלטיות היא מה שחזק אצלך, ארתור.

shay or eli

New member
אל תהיו רעים...

הוא בסה"כ שינה את דעתו, מותר לבן-אדם להתחרט... למה ברוע?

לא הבטחתי שום דבר!

רק אמרתי בלהט הרגע. זה הכול. אני מאחל לשנינו בהצלחה. ארתור. נ.ב אתם בכוח רוצים שיהיה רק מתמודד אחד?!

croovy

New member
"בלהט הרגע"

ארתור, אתה עושה הרבה דברים "בלהט הרגע" "בלהט הרגע" החלטת שהנוער לא מספיק לטעמך, אז פרשת בקול תרועות ופעמונים. "בלהט הרגע" חזרת, עם "הרפורמה הארתורוקרטית" שלך (שככה באמת קראת לה), וניסית לקדם אותה למרות ההתנגדות הטוטאלית. ראית שבהתנגדות כזאת לא תוכל לשנות את הנוער, אז "בלהט הרגע" מחקת חלקים מהרפורמה, והבאת "רפורמה לייט", שזכתה לאותה התנגדות, ובו זמנית החלטת להתמודד לראשות הנוער. ראית שגם לרפורמה המצומצמת יש התנגדות, ו"בלהט הרגע" ביטלת את הרפורמה (כי הבנת שאתה יכול להעביר אותה בלי ההסכמה שלנו), ובניסיון להדוף כל ביקורת טענת שההתנגדויות האלה הן "התנגחויות אישיות". "בלהט הרגע" הסכמת לפרוש מההתמודדות אם נריה יתמודד, למרות שלא הייתה לך כל כוונה לעשות זאת. "בלהט הרגע" התחלת להתחנף לכולם כי הבנת שהבחירות קרבות, ולהגיב לכל תגובה בפורום כדי להתבלט. שים לב שכל תגובה שלישית בפרום הזה היא שלך, ובד"כ זה תגובה מאולצת, ולא אינפורמטיבית במיוחד. "בלהט הרגע" הכרזת שאתה תומך עקרונית בסרבנות ו"בלהט הרגע" התחרטת על כך. עוד להט אחד כזה ברגע כזה או אחר, ואבדנו. אם תהיה יו"ר כזה המצב יהיה בכי רע. נ.ב. כן, אנחנו מעדיפים שיהיה מתמודד אחד, מאשר שני מתמודדים שאחד מהם ממש לא ראוי.

doofe

New member
../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות- מסכימה אתך בכל מילה.

צהריים טובים

אני מודיע על מועמדותי לתפקיד היו"ר. המצע, יפורט בהמשך (;

אני שמח על החלטתך.

נריה שלום, אני שמח שהחלטת. אני מאחל לשנינו הצלחה בבחירות. אני אוסיף גם את עצמי לתפקיד בהנהגה למקרה ותנצח. אשמח לעבוד איתך בכל מצב. אל תשכח לשלוח לדרור דוא"ל על מועמדותך.
בהצלחה ובשמחה על שמישהו, חוץ ממני, יודע גם לעשות חוץ מלהתלונן, ארתור גיל-קרוב.

למעלה