סודית,,,,

ישRאל

New member
סודית,,,,

כאשר אני הגעתי,,היינו כחמישה אנשים,,ואז היתחילו להגיע אחד אחד,,,ובכל פעם שמישהי נעצרה והסתכלה וחיפשה קבוצה של אנשים אנחנו שהיינו כבר "מכרים"ותיקים עשינו טוטו ניחושים,,"הנה זאת בטח סודית"ויעידו החברים ובכל פעם זו לא היית את.... ולכן האכזבה שלא היגעת והיברזת לנו,,היא כל כך צורמת,,הרי כולנו ציפינו כל כך לראות אותך,,ולא יעזרו כל התירוצים שבעולם,,כולנו בלי יוצא מהכלל עזבנו הכל וויתרנו על דברים באמת חשובים ובכל זאת היגענו .. ומגי אשר כל כך היתאמצה והישקיעה שהכל יצליח,,,ואת לא יודע,,,לא הופעת,,, וחסר לך שלא תבואי בפעם הבאה,,,

Sודית

New member
יווווווווו...איך אתה מסמיק אותי....

מה אגיד לך...לכם...שחבל לי??? כן, מאד...אחרי שאני קוראת אותכם פה. מסתבר שהיה אחלה של מפגש ויופי לכם. תאמין/נו או לא...הייתי חמש דקות מכם... כל פעם חשבתי...הנה עכשיו אלך... אבל...לא הייתי לבד... ולא רציתי לספר על המפגש... וכל פעם מחדש, הסיתו אותי למקום אחר. עכשיו זה קצת מרגיז... כי במשך כל הזמן הייתי...ממש ליד. ובפעם הבאה....לא אפספס ולא "אבריז" חוץ מזה ישראל, נראה לי שכבר כך וכך לא נשאר לך "תואר" בשבילי....חילקת הכל. סודית אחרי העבודה ולפני השינה.

ישRאל

New member
איך כולם חשבו שאפי-לוג זו סודית,,,,

וואלה היינו בטוחים והן מגי ואפילו שיחקו לנו אותה ,,וואללה כל הכבוד לכן ומה אתם אומרים על אפי-לוג חתיחה לאאללה מה??,,

למעלה