סודיות באתר

yaelgilad

New member
סודיות באתר

אתחיל בכך שאני חבר אגודה (כיפק הי, כיפק הי, כיפק הי הי הי) גולש תמים שיגלוש לאתר האגודה יקבל תמונה די מגוחכת של הספורט הזה. אתה רוצה לדעת מה עושה ועד האגודה ? צריך סיסמא אתה רוצה לדעת מה מזג האוויר ? סיסמא אתה רוצה לדעת "לזכרם" של מי מקדישים עמוד ? סיסמא הקישור שמסביר למה כדאי לך להיות חבר האגודה מפגין שיאים מרשימים של ילדותיות. נורא כדאי לך לשחק איתנו כי אז נוכל לספר לך אם יהיה גשם מחר. כן, אני חושב שזה טוב שכל מי שמרחף יהיה חבר אגודה. לא, אין לי רעיון קסמים איך להביא עוד אנשים לספורט ולאגודה. כן, יש לי רעיון איך להבריח אותם: להקים אתר שמסתיר ממך מידע. גלעד נ.ב. אם תקישו www.paragliding.org.il/index.html תגיעו לאתר הישן עם כל הקישורים הסודיים. אני בכנסייה האנגליקנית עם וענונו אם מחפשים אותי

חגי זיו

New member
ואללה ...זה ממש לא ענייני אבל - איך

אפשר להבריח אנשים שממילא אינם חברי אגודה? חוץ מזה - אם אין לך רעיון קסמים איך להפוך מרחפי בר בשטח אז הפתרון לא מצוי בלתת להם שרותים חינם. ולסיום - מה איכפת לי בכלל , אצלנו מי שטס בלי להיות חבר הוא פשוט עבריין פלילי.

טרמיקה

New member
וואלה אתם מגזימים....

חשבתם אולי על האופציה ששיש אנשים שטרם סיימו קורסים ומעונינים פשוט להתחיל ולהכנס לעניינים דרך האתר !?!?!? אם הם ממילא בדרך להיות חברים עתידיים באגודה,למה להציב מכשולים בדרך? איזה מסר אתם מעבירים!?!?

למעלה