סודו של אח.

nehtab

New member
סודו של אח.

סיפור מרגש מבוסס על אמת. תקראו אותו כי זה חשוב מאוד. בבקשה תכתבו לפחות בעוד שלושה אתרים את ההודעה עם הקישור לסיפור או שתעתיקו את הסיפור, כי המסר שלו זה מסר שיכול להציל חיים. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

"יהודי"?

ואם אני לא יהודי? מה זה אמור להביע? "אהבת ישראל"? אני לא מוצא הרבה הבדל בין זה לבין "שנאת ישראל"

איך אומרים?

"תפס את עיני" המשפט הזה בסוף ההודעה... וראיתי את עצמי מחוייב להגיב...

אוי

מזה התגובות המטומטמות האלה. ומזה אם אני לא יהודי? אתה יהודי,זה שאתה לא אוהב את זה, זה בעיה שלך

אני לא יהודי.

זה שהדת היהודית טוענת שאני יהודי ממש לא משנה את העובדה הזאת, הרי אני במילא לא מאמין בדת הזאת...

nehtab

New member
להתיחס בצורה יפה ובכבוד גם לגויים

אני לא אומרת שצריך לשנוא את הגויים, כלל לא. צריך להתיחס אליהם בכבוד ובצורה יפה ולהיות איתם בשלום אבל יחד עם זה "ואהבת לרעך כמוך" שעל זה אומר רבי עקיבא- זה כלל גדול בתורה- זה נאמר על יהודים, שיהודי צריך לעבוד על המידות שלו ולהגיע למיגדת האהבה שבה יאהב כל יהודי. אבל כמובן יש הרבה גויים טובים ובהחלט צריך להתיחס אליהם יפה. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

nehtab

New member
תיקון

עכשיו חשבתי על מה שכתבתי באותה הודעה ויתכן יש טעות בידי וצריך לאהוב את כולם כולל את הגויים. מה שכן, אני עדיין חושבת שהדבר החשוב יותר זה קודם כל לאהוב את האחים שלנו, את היהודים. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

nehtab

New member
תיקון טעות

יתכן שיש טעות בידי וצריך לאהוב את כולם כולל את הגויים. מה שכן, אני עדיין חושבת שהדבר החשוב יותר זה קודם כל לאהוב את האחים שלנו, את היהודים. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

למעלה