סודות

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
סודות

שאני גונבת בלי שום בושה מפורום אחר (הודעה שהיתה מומלצת היום) לגבי סודות- האם אתן מספרות לבנות זוגכן סודות שסיפרו לכן? לי למשל ממש ברור בחלק האחורי של המוח, שכל סוד שאני מספרת למישהי שיש לה בת זוג, האינפורמציה שנתתי כנראה עוברת לבת הזוג שלה. האם אתן לוקחות את זה בחשבון? ועוד שאלה שחשבתי עליה לא מזמן לגבי סודות- האם כשאתן מספרות לנוכחית על הקשרים שלכן בעבר, אתן גם מספרות סודות של האקסיות? ואם הסודות הללו זה משהו שממש חייתם איתם וזה חלק מההיסטוריה האישית שלכן- האם בגלל שזה משהו שהאקסית מעדיפה לא לדבר עליו אז לא תספרו אותו לנוכחית? אני למשל ישבתי בפגישה עם הנוכחית של האקסית שלי וחשבתי לעצמי שדי בטוח שהיא יודעת עלי הרבה יותר ממה שהייתי רוצה שהיא תדע... אבל זה חלק מתהליך הקרבה שלהן וזה רק טיבעי שהאקסית שלי תספר עלי/עלינו דברים מהעבר, גם דברים אישיים. לא? איך אתן מרגישות לגבי זה?

זה תלוי

לגבי החיים שלי אני לא מסתירה שום דבר מבת הזוג שלי. כמובן, איני מדברת על תחילת קשר אלא על קשר שהתבסס. אני לא אלך ואספר את כל תולדות חיי בדייט שני (זה שאליו מגיעים עם המשאית
) אני לא רואה את עצמי מספרת את הסודות של נשים שהייתי איתן או של חברות שלי. זה לא שאנחנו מחליטות לדבר על סודות של אחרות. אבל בהחלט, אם מדובר במשהו שהיה חלק מהחיים שלי, אני לא יכולה ולא רוצה להסתיר אתו. סודות של אקסית שקשורים לחייה לפני שהכירה אותי באופן טבעי לא עולים בשיחה. אבל סודות מחייה בשלב שאני הייתי חלק מהם הם גם שלי במידה מסויימת. הרי אי אפשר לנתק תקופת חיים עם מישהי מהדברים שעברנו יחד, או שהיא עברה ואני הייתי שם איתה. אם אני נמצאת בקשר ארוך ועמוק, אני לא אשאיר "חורים שחורים" בסיפורים שלי בגלל שהם משותפים גם לאקסית. אני גם מודעת היום לכך שבוודאי סודות שהיו לי גלויים בפני כל מני בחורות שאין לי איתן דבר, אבל היו אחרי עם נשים שהיו בחיי. זו דרכו של עולם. בכלל, אני בעד לא להסתובב עם סודות. סופו של כל סוד הוא להתגלות, ובינתיים בעלת הסוד רק דואגת שמא הוא יתגלה. בואו נודה, רוב הסודות שלנו מעניינים אנשים אחרים רק בגלל שהם סודות, ולא בגללל תוכנם.

פצקרשת

New member
אני תמיד לוקחת בחשבון

שזוגות מעדיפים שלא לשמור סודות בינם לבינם. כשיצאתי מהארון בפני חברה טובה, עשיתי את זה רק אחרי שהייתי בטוחה שאני מרגישה בנוח גם שהחבר שלה (שהוא גם חבר טוב שלי) יידע, כי לא רציתי לגרום להם להגיע למצב של שמירת סודות אחת מפני השני. זה גם חסך לי את הצורך לספר לו אישית :)

אני עשיתי משהו דומה

כשמדובר ביציאה מהארון, באיזשהו שלב התחיל להעיק עלי לספר לכל אדם שאני מכירה. אז פעם ניצלתי הזדמנות וסיפרתי למישהו שידעתי שילך ויספר לעוד כמה אנשים, שיספרו בתורם לאחרים... דאגתי להגיד לו שזה לא סוד :)

למעלה