סודות החיים

gai2003

New member
סודות החיים

פורום סודות החיים... תמיד מדברים איתנו על כך שהאושר הוא כאן ועכשיו וכל שעלינו לעשות הוא להביט פנימה, לעצור, לנשום... שהרי הכל נמצא ברגע הזה... הפשטות שמאחורי "הקלות שבה אנחנו יכולים להגשים באמת את חלומותינו" אומרת - נחוש כעת שאנחנו שמחים, מאושרים, חופשיים, אוהבים,... והתחושה הזו תיצור מאלה עוד ועוד... חלומותינו יכולים להיות בתחומי החיים השונים, ברבדים השונים - אהבה זוגית, בית יפה עם גינה, גוף חטוב, פנים מושלמות, מקצוע מבוקש ומכובד, ילדים מוצלחים, בריאים, מאושרים, טיול בחו"ל, פרסום, משפחה ועוד ... הנה, מוצגת לנו כאן אפשרות בחירה קלה הרבה יותר, נגישה הרבה יותר, אפשרית כאן ועכשיו, באמת, במציאות הפיזית שלנו. הנכם מוזמנים לפורום החדש בנושא, נשמח לראותכם כותבים ומתכתבים, רישום קטן לאתר וזהו אתם בתהליך שינוי חיים, חינם וחופשי ! כניסה לאתר: http://www.hasod.up.co.il

קמהדנו

New member
ומה הסוד? ../images/Emo12.gif

או על מה הסרט ומי עשה אותו?

gai2003

New member
הנה תשובה

הסרט אינו הסוד אלא מה שמלמדים בו. אם תבין את מה שאומרים בסרט ותצליח ליישם אותו, אז תגלה את הסוד... סוד החיים.

קמהדנו

New member
בכוונתי

*למשוך* את הסרט לשדה התודעה שלי ולצפות בו בעתיד הקרוב נראה אם אצליח בכך
אני מניח שהסרט השפיע עליך עמוקות? ושיפר את חייך? אתה המייצג הרשמי שלו בארץ או שהאתר שלך הוא יוזמה שלא קשורה כלל לחבר'ה מאחורי הסוד?

סרט טוב מאוד

כנ"ל גם (באותה קטגוריה) What the bleep do we know? או בקיצור הבליפ. אתה יכול להרגע, מצפיה בשני הסרטים האלה לא תוושע ויחד עם זה הם בהחלט מעוררי השראה ומחשבה שני דברים שאין לזלזל בהם כמעוררי מוטיבציה לעבודה אמיתית. יום מבורך

lost insight

New member
את בליפ לא אהבתי

(את הסוד לא ראיתי) בכל אופן, לדעתי בליפ הוא מאד מפוזר מבחינת הרעיונות שלו ולא מעמיק עם התמקדות מדעית יותר מאשר רוחנית (סוג כזה של מדע פופולרי לילדים). הוא גם קשור למ"ט, אבל לפחות זה לא מורגש בסרט. יש גם סרט קצת רוחני בשם "המבוך של פאן", וגם עליו אני לא ממליץ.

gai2003

New member
תשובה

גם אני צפיתי בסרט והיוזמה הינה שלי פרטית...

FreeNetmd

New member
אחלה סרט!|ברק||טיפה||מטריה|../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

הסרט הזה ביחד עם עיצוב מחדש של הגבולות האיישיים שלי (שלא קשור לסרט הזה) עזרו לי מאוד בתקופה האחרונה ועכשיו יש שפע והתחלתי ליצור לעצמי את המציאות בצורה שטובה לי ולא רק מה שטוב לאחרים. בקשר לסרט הזה, קיבלתי את הקישור אליו כבר ממספר חברים ,אמא ,מקרים. ולא צפיתי.... לאחרונה אמנית אחרת שלחה לי עותק ולכן החלתתי שזה הזמן הנכון וצפיתי בוא. הסרט עצמו מדבר על הבנות שיש ומומלצות כבר הרבה זמן בצורה כזו או אחרת. אנשים כמו ווין-דאייר או בראיין טריסי כהר מזמן ממליצים על אותם רעיונות ודרך. להמרות זאת היה מעניין לראות את הסרט ,ממנו הקרתי מורים חדשים הכי אהבתי את, ד"ר מייקל בקוויט ובחורה נדמה לי אסתר משהוא. הם במיוחדת תרמו לי והסבירו יפה (להמרות שכולם בסרט טובים+) הדבר החשוב שלמתי מהסרט ,לומר "תודה" על הבוקר. קמתי והתחלתי לומר "תודה" על המון דברים שיש לי בחיים ,אפילו על דברים כמו העט שמאפשר לי לכתוב מה שאני רוצה. אנשים! היום הזה היה יום מדהים!!! והיו כול מיני דברים מוזרים ומיוחדים במיוחד שמעולם לא חשבתי אפילו על אופציות שכאלה. שווה ומומלץ!!!!! אנשים ממליץ גם לכם גם לנסות ולומר תודה על הבוקר או אפילו כבר עכשיו. וכן הסרט שווה אם מתחשק לכם לצפות בוא. בברכה ותודה גם לכם התלמיד

נהראש

New member
גרגר זהב בערימה של חרא

למען ההגינות אציין שצפיתי רק במספר דקות מהסרט. אם אתם מוכנים להקשיב למעל שעה של חירטוטי מוח אמריקאים הוליוודיים, בשביל לקבל רעיון אחד נכון זה בדיוק הסרט בשבילכם. הסרט, לדעתי מנסה להתחזות כהמשכון ל'בליפ', מבחינת הצורה וההגשה אך בתוכן ברמה ובמסר הם שונים. אתמקד בנושא אחד: מחשבות יוצרות מציאות, או מושכות התנסויות- זה נכון ברמה מסויימת. זה מתאים למוח המנמנם בשינת המחשבות. המחשבות שלנו עוסקות תמיד בהשוואה לעבר או בדמיון(סוג של השוואה) לעתיד. עבר-עתיד-עבר-עתיד...אח, איזה כייף לישון... רק רגע אחד קטנטן וחמקמק נשכח- רגע ההווה. אתם יודעים למה זה נשכח? מפני שאי אפשר לחשוב עליו או לחשוב בתוכו. רגע ההווה מהיר מידי למחשבות שלנו. זאת רכבת הרים שאינה עוצרת לשנייה. אין בה מקום למחשבות עצלות וגמלוניות, ולנו הרבה יותר נוח לשבת בצד לאכול ארטיק ולפנטז על מיליון דולר. ובכן, מחשבות מושכות התנסויות, אך הן גם מסיחות את דעתינו מהנקודה בה קורים הדברים באמת. זאת דעתי בכל אופן.

על הנושא האחד שהעלת ../images/Emo45.gif

על הסרט, לך אולי הייתה דרושה דקה כדי להבין את הפואנטה יש מי שהסרט הוא עבורו התעוררות ותחילת של דרך אני מכיר כמה וכמה כאלה באופן אישי שום הסבר ששמעו קודם לא "הזיז" אותם ממש, הסרט כן ולו עבור אנשים אלו הסרט ראוי

הצופה.

New member
אמת

"אתם יודעים למה זה נשכח? מפני שאי אפשר לחשוב עליו או לחשוב בתוכו. רגע ההווה מהיר מידי למחשבות שלנו. זאת רכבת הרים שאינה עוצרת לשנייה. אין בה מקום למחשבות עצלות וגמלוניות," ואני מוסיף אין מקום למחשבו מכל סוג שהוא...טכנית מחשבה אורכת זמן ולכן מפספסת את הרכבת.כדי להיות נוכח, צריך ללמוד וויתור! ממש ללמוד לוותר על עצמך(תהליך שהוא ההפך של למידה) רק בוויתור נוצר חלל אמיתי ללא מחשבות שבו אתה סומך על המציאות במאה אחוז. מחשבה---וויתור---מציאות. הוויתור יוצר את המציאות לא המחשבה....בכל פעולה פשוטה,יש את המחשבה שרוצה ,וישאת הגורם הבילתי נודע. אפילו בפעולה פשוטה כמו לשתות מיים אנו יודעים איפה הכוס ואיפה המיים אבל לא יודעים תשעים אחוז משאר הגורמים כמו הפסקת מיים רעידת אדמה ועוד מליוני גורמים שעשויים להפריע לנו בלשתות את המיים...באופן אוטומאטי אנו סומכים על המציאות כלומר אנו לא מתערבים בפעולה בכל רגע ורגע אלא מוותרים על עצמינו , והויתור הזה שהוא להיות אחד עם המציאות ללא דואליות הוא הוא היוצר את המציאות. ולכן לחשוב אנו יודעים, האם לוותר על עצמינו אנו יודעים יכולים? רק במחשבות שנוצר בהם וויתור נוצרת מציאות אדם עם אגו לא יכול להבין שעליו לוותר על עצמו כדי להבין שהמציאות תתרחש בלעדיו השכל שלו . בסרטמדברים על המחשבה אף אחד לא מדבר על הוויתור ...

קמהדנו

New member
|מטמון| |קרמבו| ../images/Emo35.gif

ביקורת סרטים זאת הסחת דעת נפלאה תודה על ההדגמה

למעלה