סוג של סקר;)

crazysapir

New member
סוג של סקר;)

אני חייבת דחוףףףףףף אוקיי אז ככה 2 שאלות: 1.אם חברה שלך באה אלייך ,מה אתם יכולות לעשות או משו כזה(חוץ מטלוויזיה ומחשב)? 2וארם כבר אתם יושבות על המחשב לאיזה אתרים להיכנס משהו שנהנה אנאערף משו כזה...? תנקס ו גוד נייט:)

דנטל

New member
*אתן

1. אם חברה שלך באה אלייך, מה אתן יכולות לעשות או משו כזה (חוץ מטלוויזיה ומחשב)? לדבר ולאכול. 2. אם כבר אתן יושבות על המחשב לאיזה אתרים להיכנס משהו שנהנה אנאערף משו כזה...? פורומים של תפוז, מייל, המשחקים שבקישורי פורום נדודי שינה.

shaharrr53

New member
עונה.

1.אם חבר שלך בא אלייך,מה אתם יכולים לעשות או משו כזה(חוץ מטלוויזיה ומחשב)? לדבר,לצאת לבחוץ 2ואם כבר אתם יושבים על המחשב לאיזה אתרים להיכנס משהו שנהנה אנאערף משו כזה...? תפוז,יוטיוב,בלוגמיוזיק,וואלה

../images/Emo42.gifלצאת לבחוץ?../images/Emo12.gif

לצאת החוצה!

mafakit

New member
../images/Emo218.gif

1.אם לא במחשב וטלויזיה אז בגיטרה.. ז"א אנחנו מתאמנות הרבה על שירים שאני מנגנת והיא שרה.. [זה גם כיף וגם אם יש איזה משו אז אנחנו מוכנות..כן..זה נשמע מוזר.. אבל זה מהנה.. גם בשבילי לנגן וגם בשבילה לשיר..
] 2.אה..אם אנחנו במחשב כבר אז אנחנו מדברות עם חברים שלנו באייסיקיו או במסן.. ונכנסות ליוטיוב או משו כזה.. מחפשות משו מצחיק.. מעניין..

עונה../images/Emo219.gif

1.אם חברה שלך באה אלייך ,מה אתם יכולות לעשות או משו כזה(חוץ מטלוויזיה ומחשב)? לאכול,לדבר,לזרוק דברים מלמעלה על אנשים [קומה 8! D:],לשמוע מוזיקה ולנסות לשיר ולזייף,ללכת לאנשהו 2וארם כבר אתם יושבות על המחשב לאיזה אתרים להיכנס משהו שנהנה אנאערף משו כזה...? בד"כ זה אתרים שהיא רוצה. וזה לא קבוע.

crazysapir

New member
אני ו

אני והדודה שלי אז הבת שלה אז יש לה בת והיא בכיתה ז'..אז סבתצא שלה גרה בקומה 4 ומסריחות שכמותנו התחלנו לירוק על אנשים><(רועעע)

I am IRiTooSH

New member
עונהD:

1. להתחיל להתחרפן, ולהמציא שטויות. לשמוע מוזיקה ביחד... מחשב לא כדאי כי ביחד זה לא כיף. אבל לא כדאי לאתרים שאת מאוד נמצאת בהם, כי כשאת עם חברה את לא מראה לה באיזה פורום את נמצאת וכאלה 8-|

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifXDD

1.אם חברה שלך באה אלייך ,מה אתם יכולות לעשות או משו כזה(חוץ מטלוויזיה ומחשב)? סתם להקרע ולהשתגע, למתוח אנשים בטלפון, לשחק משחקי קופסא XDDDDDDDD 2וארם כבר אתם יושבות על המחשב לאיזה אתרים להיכנס משהו שנהנה אנאערף משו כזה...? אנחנו נכנסות לפה ועונות על שאלונים בוורד ונקרעות מהתשובות שלנו XD

תכינו אוכל.

אוכל מקרב אנשים
תשמעו מוסיקה, תראו סרט, תשחקו משחקים מוזרים של יומולדת.

../images/Emo45.gifמשחקים מוזרים של יומולדת!../images/Emo219.gif

יצא לי בזכות זה לנשק בת בפה XD. המ. כן.
.

למעלה