סוג של סקר קטן

wildgirl1

New member
סוג של סקר קטן

כמה דוברי רוסית היו בכיתה שלכם אם היו ? אם לא היו בכיתה היו בשכבה?

באיזה שלב בחיים? בתיכון?

בכיתה: 3 וחצי בי"א, 4 וחצי בי"ב (מתוך 35\36 תלמידים). (חצי-דובר רוסית אבל לא ברמה של שפת אם. לשון אחרת, צאצא לעולים מסוף שנות ה70'). בשכבה: בערך היחס הזה נשמר בכל הכיתות. אבל גם הייתה "כיתת עולים" שהייתה מורכבת ב95% מדוברי רוסית (כ30 תלמידים). אז בסה"כ בשכבה היחס נשמר על כ10% (+\-) דוברי רוסית.

אוקי

עד כיתה ב' (כולל)-100%.
כיתה ב'-ה', כמחצית (50%). ו'- שליש בערך (33%). חטיבה: בודדים (כ10%). תיכון: כנ"ל. אונ' (בחוג): נראה לי אפילו קצת פחות מ10%.

g I L 20

New member
סקר קטן

יסודי-5 שאני זוכר. חטיבת ביניים-7. תיכון-4. אוניברסיטה-15 שאני זוכר כרגע, אני בטוח שיש יותר.

M a r U s k A

New member
יאנה...

את פה רק לשם הסקר או באת להישאר סופית ?
אממ תני לי להיזכר החלפתי בתי ספר כמו גרביים... כיתה א' וב' - פחות מ10 אחוז בשכבה. כיתה ג - 99 אחוז. כיתה ד - ו - בסביבות ה10 אחוז מהשכבה. חטיבה - משהו כמו 20 אחוז מהשכבה. תיכון - 101 אחוז.

wildgirl1

New member
מרינה

קודם כל בחזרה
גם את פה בתקופות וחוץ מזה השתחררת כבר?

shon100000

New member
אצללי היה כך..

כשהגעתי לארץ היו איזה 10. בחטיבה היו גם בסביבות ה10 בכיתה י' היו איזה 5 ועכשיו אבל אז עברתי כיתה ועכשיו מלבדי יש רק ילדה רוסיה אחת..
בשיכבה יש מלא..

Janem

New member
עונה :)

יסודי-בהתחלה 4, אחרי זה 5-6, בכל היסודי-סביבות ה20 תיכון-בכיתה-2 אנשים כולל אותי. בשכבה-אינספור...

Dexter5

New member
אממ

95%, כל הזמן. בגלל שכל החברים שלי הם רוסים (חוץ מגרוזיני וקווקזי אחד [וגם הוא דובר רוסית :/]) אני עצמי יודע לקרוא רוסית, אבל אין לי מושג קלוש בשפה.

TaL53

New member
תלוי מתי

עברתךי די הרבה בתי ספר בחיי. היו בתי ספר שהייתי העולה היחידי בהם והיו כאלה שהיו שם די הרבה. דווקא באונ' ובתיכון היו לי יחסית הרבה עולים.

varui

New member
אני

ביסודי לא הייה בחטיבה 1 מיתוך 29 תיכון 5 מיתוך 30

C h u k c h a

New member
אוי... אני אנסה להיזכר..

החלפתי הרבה בתי ספר, אבל אין לי כוח לזה אז בערך... כיתה א'- 3 כיתה ב'-2 כיתות ג' עד ז'- מתוך 40 תלמידים 36 בערך כיתה ח'- כולם היו רוסים (שבח נו..) בתיכון- כמעט כולם.

למעלה