סוג של סיכום

neoM

New member
היה בסדר, רק קצר מאוד

לדעתי, יש כמה שאלות שגדי לא ענה עליהן בכלל..... אני חושב שדברין על הפומו היו כלליים מאוד ובאו ממקום של ביקורת קשה על הפומו, כאשר מרביתנו כאן, אומרים השכם והערב שאיננו פומו-יסטים, ואין לנו בעיה להסכים אתו, ברמת העיקרון לגבי הפומו..... אני חושב שהוא לא הצליח להתמודד נכון עם השאלה של פיטשון (יכול להיות שאני נתתי לו את קצה החבל?), וכן הוא התעלם מהדיון המוסרי שהתחיל להתפתח..... חבל... אני כבר לא מתייחס להערותיו הפולטיות והחברתיות השונות שהיו בגדר סיסמה .. ולסיכום - היה קצר מאוד.

רפרם

New member
כן, אני יודע

פשוט להחזיק אדם במשך שעתיים רצוף מול המקלדת ולענות להרבה אנשים זה די קשה, לכן רוב האירוחים נמשכים שעה. אפשר אולי לרכז שאלות שלא נענו ואני אעביר לו אותם, שיכתוב משהו ארכני.

neoM

New member
זה יהיה מצויין

אגב, האם אתה חושב שיש בו רצון למפגש נוסף?

רפרם

New member
את זה צריך לבדוק

יכול להיות שכן. זה פשוט מפרך (וראיתי איך זה קורה) לענות בצורה רצינית להרבה אנשים בו זמנית. בכל מקרה ,אני מתחיל לגשש אצל לוסקי שיקפוץ לביקור חביב פה. כמות הטקסט שהוא כותב ודאי תאלץ אותי להתפשר על ארבע שעות ביקור.

אפיפני

New member
קראתי עכשיו את המפגש- ברצף

וקצת בצער אני אומרת שנדמה לי שכל פעם שעלה משהו מעניין הוא נגדע באיבו מעניין למה? לא שיש לי זכות להגיד משהו כי במילא לא יכולתי להשתתף מכל מיני סיבות אוביקטיביות. אני הרוגה עכשיו מיומיים ארוכים ועמוסים מחר אני אכתוב עוד כמה דברים ליל הטוב.

למעלה