סוג של מבוי סתום..

kenuy

New member
סוג של מבוי סתום..

אולי זה לא הכי קשור אבל יצא לי לקרוא פה וזה נראה שיש פה אנשים נחמדים :p.. אז אני ינסה בכל זאת. טוב אז איפה להתחיל?.. הכל נמצא בראש שלי בנקודות וצריך לחבר את זה לסיפור
אז בסה"כ יש לי מה שצריך בחיים יש לי משפחה שאוהבת אותי ואני אוהב אותם, סיימתי ביה"ס עם בגרות טובה לא גבוה ממש אבל אני מרגיש מסופק, יש לי רשיון לאוטו יותר משנה אז אני די חופשי לעשות דברים שאני רוצה, יש לי בית שאני גר בו ויש לי איפה לישון שזה לא ברור מאליו לכולם, עבדתי איזה תקופה אז יש לי קצת כסף להשתמש בו, יש לי כמה חברים, לא הרבה כי כמעט כל השיכבה שלי עכשיו בצבא. (אני עוד חודשיים בן 19 לי ששאל) בסה"כ נראה שזה מה שצריך כדי להצליח בחיים ולהיות מאושר, אבל אני לא מרגיש ככה יש משהו שחסר שמה לפחות לי והדבר הזה הוא בנות (כמה מפתיע
) כי אף פעם לא הייתה לי חברה ולא הייתי מאוהב במישהי, קשה לדעת אם זה ממש חסר לי אבל בכל זאת כן חסר הקירבה הזו למישהי, לדבר איתה ולשתף דברים שקורים לך ביומיום, להרגיש משהו משותף כזה ביחד, זה לא שאני מחפש דווקא חברה אפילו סתם לדבר עם איזה מישהי בתור ידידה כזו. לא יודע לפעמים זה נראה לי מוזר שזה אף פעם לא קרה, יש כנראה גם קשר לזה שאני בן אדם די צנוע, ושקט כזה שלא מדבר ממש הרבה כמו הישראלי הממוצע, אפשר לקרוא לזה ביישן אבל זה לא ממש ככה זה פשוט הגדרה שאנשים נותנים לך, אני לא כזה ביישן כמו שזה נשמע אבל זה יכול להיות הרושם הראשוני. אבל אני משתפר עם הזמן ולאט לאט אני יוצא "מהבושה" הזו. חוץ מזה סיימתי ביה"ס לפני שנה אבל בינתיים המשכתי ללמוד בפרויקט של הצבא ועוד חצי שנה בערך אני מתגייס אז יש לי עוד זמן עד לכאב ראש הזה. ועכשיו אנחנו בחופש אז יוצא לי יותר לחשוב על כל המצב הזה, במיוחד בלילה לפני שאתה הולך לישון כל המחשבות שלך עולות
וזה מעציב אותך כי אתה מרגיש לבד כזה ובתוך מבוי סתום כי קצת קשה להכיר פתאום אנשים חדשים משום מקום,סיימתי ביה"ס אבל אני עדיין נמצא שמה כי המכללה שלנו בביניין צמוד ואם להכיר אנשים אז הם קטנים ממך בערך בשנתיים וגם מוזר לי פתאום להתחיל לדבר עם אנשים בהפסקות,אני מחפש עבודה עכשיו אבל עבדתי קצת בכמה מקומות לא ממש יוצא להכיר שמה אנשים גם כי מתרכזים בעבודה ופחות לדבר אחד עם השני. לפעמים אני יוצא קצת עם חברים ואם למשל הולכים לראות סרט אז אתה רואה כל מיני בנות או שעובדות שמה או שיוצאות עם חברות שלהן או סתם סיבה אחרת ואתה חושב לעצמך למה אני לא מכיר את הבנות האלה או למה אני לא נמצא במצבים האלה וזה מתסכל קצת.. מחשבה שחשבתי לאחרונה. אז זה באמת מרגיש כמו מבוי סתום כי אני לא יודע לאיפה להמשיך מפה, ובדרך אתה גם חושב שהחיים קצרים מידי וצריך לנצל כל רגע אבל בינתיים זה לא ממש קורה... אני מנסה לחשוב על כל מיני התנדבויות או חוגים כלשהם ולא מצאתי משהו ממש מתאים גם בגלל הגיל. אז זהו כעיקרון אני חושב שזה מסכם את מה שאני מרגיש. זה הרגשה טובה דווקא לרשום את כל זה כי אתה גם מסדר הכל על הדף וככה זה כבר מסתדר לך בצורה טובה יותר בראש

noam270

New member
קודם כל, זה תמיד טוב לפרוק ../images/Emo24.gif

ובטח שבכתיבה, זה הכי שווה
בכל אופן, אני חושבת שיש אנשים שיותר קל להם לפתח אינטרקציה חברתית ויש כאלה שיותר קשה להם, אז מה שבטוח? אתה לא לבד. אם אתה בקטע של להכיר אנשים חדשים עכשיו אולי כדאי לך להצטרף לאחד הפורומים בתפוז שמתאימים לך, נגיד של להקה שאתה אוהב/ קבוצת גיל/ תחביב וכ'ו... מכירים בדרך הזו מלא אנשים חדשים וזה נחמד

Xx Reut xX

New member
שלום:)

דבר ראשון אני יכולה לומר לך שאתה לא לבד! לא לכולם לוקח זמן להתחבר ולהכיר אנשים, זה לא דבר שבא בקלות לכל אחד, אז אל תדאג. דבר שני אתה נשמע נורא נחמד ולא חסר מקומות והזדמנויות להכיר אנשים, אתה יכול להתנדב באיזשהו מקום ולהכיר אנשים, להצטרף כמו שנועם אמרה לכל מיני פורומים, ליזום דברים מעצמך כי אם תחכה זה לא יקרה מעצמו! אל תתבייש! מי שמתבייש מתייבש
סתם נו יהיה בסדר,אתה תתגייס ותכיר מלאאאאאןןןן אנשים חדשים ולך תדע...

timetraveler900

New member
אני מכירה את המצב הזה ממש מקרוב :)

אני בדיוק כמוך. ולמען האמת, זה קורה די מעצמו (למרות שלי זה עדיין לא קרה) ,רק תן לזה צ'אנס. פשוט תהיה חברותי ואל תיסגר יותר מידי, ואם מישהו בא ומתחיל איתך שיחה (או מישהי) תזרום עם זה ותנסה להשתחרר- זה לא קל, אני יודעת ובטח שזה לא קל בהתחלה; אבל אחר כך תנסה לתקשר עם אותו אדם (או בחורה) מיוזמתך, כמו לשאול אותו דברים יום- יומיים כמו מה השעה, "מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" (אם אתם במסגרת צבאית אז בכלל). ככה תתפתח לך מערכת יחסים עם מישהו\מישהי לאט לאט ותוביל אותה לכל כיוון שמרגיש לך נכון
בהצלחה

timetraveler900

New member
../images/Emo4.gif רציתי גם לומר

שאין לזה נוסחה כמו שכתבתי פה, אתה בטח יודע את זה. אבל ככל שאתה מתפתח כאדם, אתה מפתח קשרים חברתיים וכישורים חברתיים :)

kenuy

New member
תודה על התגובות..

נחמד לראות שאני לא היחיד במצב הזה.. והעצות באמת יכולות לעזור, אבל באמת הזמן עושה את שלו ונקווה שיהיה טוב.

asaf105

New member
מצטרף לתגובות מעליי...../images/Emo13.gif

אני גם בערך במצב שלך רק לא בעניין חברות אלא חברים בכללי אבל זה בכל אופן די דומה אני גם מאוד סגור בפני חברים ולא עם כל אחד אני שומר על קשר ובאמת מתחבר אליו, וקשה לי להתחבר לאנשים ולהכיר חברים אני לא אחד בולט שמתחבר בקלות, ואחרים יכולים לקרוא לזה ביישן אבל אני לא מאז שהגעתי לתיכון לכיתה חדשה פשוט הכרתי הרבה חברים חדשים, והאמת אין לי מושג איך זה קרה, אין לי מושג מה עשיתי שהתחברתי לחברים חדשים ויש לי עוד איזה 2 חברים שבכלל בחיים לא הייתי חושב להתחבר אליהם אבל איכשהו זה קרה ואני בקשר טוב איתם זה קרה עם הזמן, ופשוט בזכות המסגרת הכיתתית שלי שהיא כמובן התחדשה כשעברתי מהחטיבה לתיכון אני חושב שבעיקר במסגרות מכירים חברים למשל יש לי אפילו כמה חברים שהכרתי באינטרנט בפורומים, אתרים מסוימים, משחקי רשת, וממש אני בקשר מעולה איתם ונפגשנו ובאמת אין לי מושג איך כל החברים שלי הגיעו, ואיך התחברתי אליהם ומה עשיתי, זה פשוט קרה! אבל מה שחשוב לא צריך ללחוץ בשביל חברים/חברות, לא צריך לדחוף את האף וממש לאלץ את זה כאילו אתה נואש כי אני מכיר ילד שהוא כל כך נואש לחברים והוא כל הזמן דוחף את האף שלו לכל מקום וכל מסגרת רק בשביל להשיג חברים ולדבר, וזה לא באמת הולך לו וכמעט כל החברים האלה לא מדברים איתו אז כמו שכתבת שאתה מנסה להתנדב, זה מאוד יעזור לא כל כך הבנתי אם אתה עובד עכשיו או לא, אבל בכל מסגרת שתהיה בה תמיד מכירים חברים חדשים ואפילו למצוא אהבה אי אפשר לדעת מתי זה קורה או איך זה קורה, זה פשוט קורה מעצמו!

למעלה