סוג של טקילה

mayadvir25

New member
סוג של טקילה

היי, אני צריכה את עזרתכם. איזה סוג של טקילה אתם ממליצים להכנת מרגריטה וקוקטיילים נוספים? פשוט חבל לי על הפינלנדיה שנגמר לי בכמויות.

סער א

New member
טקילה כי חבל לך על הפינלנדיה ?

לא הבנתי... פינלנדיה זה וודקה . וטקילה זה , טקילה . מה הקשר ביניהם ? עד היום הכנת מרגריטה עם פינלנדיה ?

סער א

New member
אם שאלתך היא לגבי טקילה...

אז בשביל קוקטיילים , מרגריטה וכו' אני אישית הייתי ממליץ על דורנגו למרות שהיא לא טקילה "חוקית" לפי ההגדרה היא יחסית די טובה ולא יקרה ומתאימה לערבובים .

סער א

New member
כבר עבר הרבה זמן...

מאז שקניתי אבל אם אני לא טועה בסביביות ה-70 ש"ח

Hakaris

New member
אוקי אוקי

1) הדורנגו הוא ליקר קפה זול יחסית ולא טקילה 2) להכנת מרגריטה אפשר להשתמש בכל טקליה ביאנקו, הזולות מבין סוגי הטקליה של החברות השונות. כמובן לקנות תוצרת מכסיקו ומשהו שהוא באמת טקליה. חברות לא חסר - קווארו, סאוזה, דון חוליו ועוד... 3) לטעמי עדיף לך להכין עם רום ושזה יקרא דאקירי, יותר טעים...:)

MidNight Flame

New member
רד לרצפה...

דוורבו, סאוזה ודון חוליו עולות הרבה כסף במיוחד בארץ ובזבוז להשתמש בכזה דבר להכנת מרגריטה אלא אם כן אתה ממש חושק בלפנק את עצמך וקשה לך עם טעם האלכוהול.

an3c

New member
תראה,

לדעתי כן,. אם אתה רוצה להכין קוקטייל עם טקילה ולא עם 'יענו' טקילה אז מה לעשות, צריך להשתמש בטקילה אמיתי וכך תחוש את הטעם האמיתי של הקוקטייל. הגרסאות הפשוטות של סאוזה, קוורבו ומריאצ'י הם המינימום, ומחירם סביר אם אתה רוכש בחנויות זולות, וזול מאוד בדיוטי פרי. כאשר משתמשים לדוגמא בדורנגו, שבו עוד יש תזקיק אגבה זה בסדר וסבבה, אבל בכל זאת אתה משנה את הטעם של הקוקטייל מאשר אם היית משתמש בטקילה אמיתי(ובטח אם שותים נקי). במידה והכוונה של המשורר לא חשובה, זה כבר משהו אחר. על טעם וריח...

MidNight Flame

New member
בוא רק נסכים ש...

משתמשים ברמה בסיסית ולא באיזה קווארבו 1800 או דון חוליו אנייחו להכנת מרגריטה.

an3c

New member
לחלוטין.../images/Emo45.gif

אגב, סניפטר עם קוורבו1800 (אנייחו) זה אחד הדברים הטעימים ביותר שיש. אני רק נזכר בריח ועולה לי חיוך. מומלץ ביותר.

סער א

New member
אם אתה לא בטוח , אל תגיב שטויות

יש גם ליקר קפה שנקרא דורנגו אין לי מושג אם יש קשר ביניהם . אבל אנחנו מדברים על "טקילה" בשם דורנגו שהיא לא בדיוק טקילה לפי כל החוקים אבל לדעתי ולטעמי מספיק טובה וטעימה בשביל קוקטיילים.

Naughtius

New member
יש קשר...

זו אותה חברה... מייצרת גם ליקר קפה וגם "טקילה" תחת אותו מותג.

Naughtius

New member
יש קשר...

זו אותה חברה... מייצרת גם ליקר קפה וגם "טקילה" תחת אותו מותג.

amaretto

New member
אני הייתי ממליץ בחום על Tahona

שאמנם לא מוגדר בתור "טקילה", אלא כ"תזקיק אגבה", אולם להבדיל מדורנגו הוא לא מכיל כוהל דגנים והוא נותן יחס מעולה של מחיר/איכות. יצא לי לראות ב"טיב טעם" וב"וינו סיגר" בעזריאלי. המחיר, כ-60-70 ש"ח. אגב, תלכו רק על גירסת הסילוור. הגולד לא משהו. וסתם ללידע כללי, Tahona זו אבן הריחיים המסורתית איתה "טוחנים" את צמח האגבה וממצים את נוזליו.

למעלה