סוג של חדשה...

סוג של חדשה...

הי קוראים לי נגה (בלי ו' נקודה מאוד חשובה) אני חיה כבר 16 שנים על כוכבנו הקטן. למה סוג של חדשה? שתי סיבות: א. כי כבר המון זמן שאני קוראת סמויה כאן בפורום ורק עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לחשוף את עצמי ב.כי אני רואה באפי כבר שנה (אני יודעת שיחסית לחלקחם זה לא הרבה זמן...) וכבר סיימתי את הסדרה ככה שאני לא לגמרי חדשה בתחום. אז הסיפור מתחיל ככה: בחופש הגדול לפני שנה היה לי מאוד מאוד משעמם ומה תעשה חובבת ערפדים ועל טבעי שכמותי כשמשעמם לה והיא כבר הספיקה לראות את כל מה שהמליצו לה עליו באוזן השלישית? תיקח סדרה אחרת, עליה אף אחד לא הצליץ למרות שהיא כבר שמעה עליה, לא משנה כמה היא מטומטמת. לא עבר הרבה זמן לפני שהתמכרתי (ממש בתחילת העונה השניה, עד אז ראיתי כי וילו חמודה, ג'ילס שחקן טוב ואנג'ל הצעיר היה די חתיך..) מאז כבר למדתי שג'וס הוא האלוהים האמיתי של כותנו, שרה מקלכלאן היא זמרת ממש טובה (כן, כן התחלתי לשמוע אותה אחרי ההתהוות וממש התאהבתי) ובאפי היא הסדרה שכנראה תמיד תהיה השם שאני צועקת כשמבקשים ממני להגיד מהי יצירת הקולנוע האהובה עלי. אז הנה אני כאן, מאז כבר הספקתי להתחיל ולמכר שני חברים שלי (התחלנו בהתהוות כי הם שני טיפוסים מאוד רומנטיים ואנחנו עומדים לראות את המשאלה... יאי! היא כבר חושבת שספייק ממש חתיך.. אבל זה קשור לזה שהיא ראתה טיפונת מהשישית..) מקווה שתקבלו אותי...

nick at noon

New member
ברוכה הבאה (או הנמצאת)

מה את קוראת את ההודעות שלנו בלי להגיב? זה ממש חדירה לפרטיות... (אין לי כוח למצוא אייקון שמסמן שאני צוחק) ראית רק את באפי או גם אנג'ל? כי אם לא ראית אנג'ל אז שלושה דברים: 1. תראי כבר. 2. תזהרי כי הפורום מלא ספויילרים לאנג'ל. 3. תראי כבר (כדאי לך, זה מלא דמויות מבאפי) קראת את קומיקס עונה 8 של באפי? גם כדאי לך. אבל לפחות את לא צריכה להיזהר מספויילרים כי אלו דווקא מסומנים כאן. וכל הכבוד שאת מפיצה את תורתו של אלוהינו הגדול לעוד אנשים.

תודה

לגבי השאלות: 1. ראיתי אנג'ל עד סוף עונה ארבע (ראיתי במקביל לבאפי לפי ההוראות בפורום.. חיח...) את החמישית אני עומדת להתחיל אבל הבעיה היחידה היא שהבטחתי לחברה שלי שנראה אותה ביחד וקצל קשה לנו למצוא זמן.. בכללי לא אהבתי את הסדרה, אני רואה רק כי זה קשור לבאפי וכי וסלי נמצא שם. 2. לצערי כבר ראיתי כה וכמה ספוילרים לחמישית של אנג'ל, אני מקווה שזה לא יהרוס יותר מדי... לגבי הקומיקס עוד לא התחלתי למרות שאני אשמח לקרוא מתישהו. רק יש לי שאלה לגבי זה: צריך לראות את העונה החמישית של אנג'ל בשביל זה? יש שם ספוילרים כלשהם למה שקורה באנג'ל?

nick at noon

New member
לדעתי עונה 5 של אנג'ל הכי טובה

אומנם זו לא דעת כולם אבל אני חושב כך. אבל בטח תתאכזבי מחלק מעשרת הפרקים הראשונים, כי הם באמת לא כל כך טובים בחלקם אבל 12 הפרקים האחרונים הם פשוט מעולים. לגבי הקומיקס של עונה 8, בנתיים לפחות לא היה שום ספויילר לעונה 5 של אנג'ל, אם כי יש בעונה 5 של אנג'ל התיחסויות למה קורה עם באפי אחרי השמדת סאנידייל, אבל זה בעצם לא משנה אם תקראי קודם את עונה 8 ורק אז תראי את עונה 5.

kitkat8

New member
אף אחד באוזן לא המליץ על באפי?

זה מוזר כי יש שם מוכרת באפיסטית גאה. כשבאתי לקחת את העונות שהזמנתי היה לנו ויכוח של שעה (כשכל החנות שומעת) על ערפדים עם נשמה וערפדים בלי נשמה.... בטח לשומעים מהצד זה היה יותר ממוזר..

אמ.. אני גרה בירושליים..

כל מה שהמוכרים שם עשו כשראו שאני לוקחת באפי היה: לגלגל עיניים (אחרי שהייתי שם כמעט כל יום ולקחתי עוד דיסק) או להביט בי במבט סתום ככה שבאותה מידה יכולתי לקחת כל סרט אחר

jayne cobb

New member
את! את!

את בת 16! אני שכבתי מעלייך על שולחן ביליארד בירושלים! טיהי. כמה קינקי. באהבה, בת 18.

ping93

New member
את מתבלבלת בנגה.

הנגה שאת מדברת עליה לא מוכנה אפילו לראות את המחזמר. שכבת עליה על השולחן ביליארד? כנראה שפספסתי את זה בזמן שישנתי על הכיסא\ספה.

למעלה