סוג של בקשה...

g e r s h

New member
סוג של בקשה...

היי לכולם , אני מחפשת את התמונות של הכפות ידיים שמופיעות על הדיסק אוסף... חוץ מזה, אני זוכרת שראיתי תמונות שהמעריצים עשו , עם כל מיני כיתובים ...אני לא זוכרת אם זה היה פה... מקווה שלא הזיתי את זה... בכל מקרה.. thanx

Jagged chaos

New member
ממה שהבנתי...

תמונה של האוסף עם כתוביות זאת פשוט העטיפה עצמה....
זאת העטיפה הסגולה, זה האוסף שמכיל 18 שירים

Jagged chaos

New member
וזאתי../images/Emo26.gif

העטיפה הצהובה יצאה במהדורה מוגבלת; בנוסף לדיסק עם ה-18 שירים הוא מכיל גם דיסק DVD עם תמונות, קטעים מהופעות וסרט דוקמנרטי קצר עם הראה ראיונות וקטעים נדירים של אלאניס...

Jagged chaos

New member
ומשהו אחרון...

כאן יש לך גלריה עם יותר מ-100 תמונות מאלו שיש בתוך הדיסק DVD... יש שם כמה סשנים לידיים ותמונות מהופעות וכמה סבבה... =)

TuTyBoP15

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifגם מבקשת משהו../images/Emo9.gif

יש לכם מושג איך אני יכולה לדעת מהם ה-15 שירים הכי מוצלחים של אלאניס בערך
דרך אגב היא זמרת מעולה ומדהימה

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifתשובה...

כל אחד והטעם שלו; בכל זאת, אלו המצליחים והאהובים עליה: Ironic Head over feet Hands clean You oughta know Thank U Crazy Everything You learn Forgiven That I would be good Uninvited No pressure over cappuccino Joining you I was hoping Utopia - זה לא שיר מוכר ומצליח שלה, אבל אני נותן הימור, אולי תאהבי אותו.

טלטואשי

New member
ממ..אני אכתוב את הכי מוצלחים

מבחינתי. :) forgiven that i would be good the couch hands clean thank you uninvited ironic all i really want joining you hand in my pocket wake up you oughta know i was hoping your congratulations no pressure over cappuccino אוף, חבל שלא שאלת על ה20 הכי מוצלחים.. אני אוסיף בכל זאת, כי אני לא יכולה לוותר עליהם :) princes familiar these are the thoughts precious illusions utopia a man ואני ממשיכה :) unsent one you are heart of the house can't not you learn head over feet וזהו! טוב, אם כבר הגזמתי אז גם את perfect ואת mary jane אלו השירים שאני באמת אוהבת. את הראשונים שכתבתי - יותר :)

טלטואשי

New member
אה! וגם את..

are you still mad ובזכותו נזכרתי גם ב-still (שהיה יכול בין ה15 הראשונים..) ובקיצור, אסור לשאול אותי שאלות כאלה.. או שפשוט אסור לי לענות עליהן. :)

Jagged chaos

New member
שלא תיהיה אי הבנה...

לא כתבתי לה את ה-15 האהובים עליי.... ניסתי ללכת על 15 שירים שנחשבים טובים ואהובים משמיעה ראשונה.... אחרת הייתי ממליץ לה על the couch -unsent, ואז היא תחשוב שאלאניס זמרת מבולבלת ומשעממת...

למעלה