סוג של אהבה

סוג של אהבה

(מילים - מאיר גולדברג, לחן - רמי קלינשטייו) סוג של אהבה __________________ הלילה השליך את גלימתו עלי ברגע בו התחלתי לרעוד מקור כוכבים נדלקו על ענן כמו נרות של עוגה ואמרת שזאת לא הייתה שנה טובה ואין לי תקווה שיבוא הברק או הרעם מפעם או השלג הרך התרגלתי לרעוד מקור שנה אחרי שנה ואמרת שזאת לא הייתה שנה טובה אני יודעת שאתה עדיין אוהב אותי אני יודעת שגם זאת אהבה הלילה השליך את גלימתו עלי ברגע בו התחלתי לרעוד מקור ואו שלא הרגשת דבר או שמשהו קפא ואמרת שזאת לא הייתה שנה טובה אני יודעת שאתה עדיין אוהב אותי אני יודעת שגם זאת אהבה אלן שלי אני רואה מול עיניי את ברכת היומולדת שהכנתי לך פעם, לב אדום עם עלה, כי זו הייתה גם ברכת שנה טובה. ואיחלתי לך מזל טוב ושתהיה לך שנה טובה, והוספתי ``שתהיה זו לנו שנת בריאות ואושר, שנינו יחד וכל אחד לחוד`` רק שהשנה הזו לא הספיקה להגמר. לא שנה של בריאות ואושר, וגם לא שנה של שנינו יחד. כי ניפרדנו - ורק אלוהים יודע למה. אבל הוא לא מגלה לי את התשובה. אז נותר לי רק לבקש ממנו שישמור עלייך. אבל גם זו בעיה, כי אני כבר לא בטוחה שאני מאמינה בו. או כמו שאחי אמר: ``הוא לא האלוהים שלנו``. אז מי שלא יהיה, ונמצא שם למעלה, שמור עליו בשבילי. כי אני אוהבת אותו והוא יקר לי כל כך. רק שמור עליו. ובשבילי...הוא ישאר צעיר לנצח.

מאיה את עדיין כאן

אני הייתי רוצה לדבר איתך אם לא שינית את דעתך מוקצה שכמותי! נגיד עוד 10 דקות רק תשאירי הודעה אוקי נודדת

אני עדיין פה....אבל

אני צריכה קצת זמן. עלו כמה דברים...וקצת...זמן. נסי בכל זאת, אולי מישהו אחר יכנס. ואני...אולי עוד מעט. טוב? סליחה...פשוט.. אין לי מילים כרגע. שלך מאיה

למעלה