סוגר מגנט

P u r p l e

New member
סוגר מגנט

שלום לתופרות רכשתי סוגר מגנט בשביל תיק יד אני רק לא יודעת איך לתפור אותו האם מישהי יכולה בבקשה להדריך אותי? תודה רבה ושבת שלום

את בטוחה שצריך לתפור אותו?

רוב הסגרים האלה נסגרים עם ווים קטנים מאחור שצריך להדק בשטאנץ או בפלאייר. תוכלי להעלות לפה תמונה של הצד הקדמי והאחורי של הסגר?

Insulted

New member
את מתכוונת ל-magnetic snap?

או לתיק-תק? האם זה זה שבתמונה? (בעברית לחצנית) אם כן אז הנה הסבר: לא תופרים אותו. את צריכה לעשות 2 חורים בכל צד של הביטנה של התיק ואז להחדיר את ה"זרועות" של המגנטיק סנאפ כאשר הלמעלה מופנה החוצה, להלביש את הפלאטה השטוחה על הזרועות שיוצאות מהצד השני של הבד ואז להוריד את הזרועות לצדדים, שזה סוגר את זה במקום. עכשיו הסבר עמוק יותר: כדי לעשות את שני הלחצניות מקבילים, באמצע, שייסגרו אחד בתוך השני, את צריכה למדוד. איך אני עושה את זה? אני קודם קובעת את הגובה מהקצה של הבד ביטנה, מסמנת. ואז קובעת את האמצע. אני עושה את זה על ידי מדידה של הרוחב מצד ימין לצד שמאל ומסמנת את האמצע. השיטה שלי זה עם הצלבה - עושה קווים של שני הסימונים-מלמעלה למטה ומימין לשמאל (לא לכל האורך כמובן, רק כ-2 ס"מ זה מספיק). ואז לוקחת סרגל ומוצאת את ההצלבה. יש נקודת אמצע. אני מניחה את הפלאטה של הלחצנית כאשר החור באמצע הוא בדיוק על ההצבה, מסמנת את 2 הקווים של הפלאטה - אלו הקווים שדרכם יוכנסו הזרועות. גוזרת את החורים מספיק כדי שהזרועות ייכנסו. ואז פשוט מה שכתוב למעלה. המדידות חייבות להיות מדוייקות! וכמובן לעשות את הסימון בצד שמאל של הביטנה והחלק העליון של הלחצנית כלפיי הצד ימין של הביטנה. וככה בעצם לא רואים את החלק האחורי והסימונים של הלחצנית, כי זה יהיה אח"כ בתוך התיק. הצעה: לשים פליזלין לפני שאת מחדירה את הלחצנית, בתוכו איפה שלא יראו אחר כך. ככה זה יחזיק יותר טוב שלא יקרע את הבד אחריי הרבה פתיחות.

P u r p l e

New member
מגנט

תודה רבה לכן על ההסבר המפורט! משום מה חשבתי שצריך לתפור את הדיסקיות ושהמגנט בכלל בלתי נראה. בכל מקרה הסתדרתי ויצא מצויין שבת שלום

למעלה