סוגרת

• פותח הנושא 4n4t
  • פורסם בתאריך

4n4t

New member
סוגרת

ישששששששששששששששש!!! הגעתי שוב לסגור!!! אחרי מליון שנה טוב, אחרי שבוע מהגיהנום היום דווקא לא היה לי תיאבון ואכלתי לא רע בכלל בשביל מן יום קיזוז 2 תפוחים 2 כפיות גדושות של דבש שני תה עם סוכר בערב: מלא טחינה עם עגבניות ושלוש פרוסות לחם טובות של בעלי אני מאמינה שבסביבות ה- 800 קל' נשיקות ולילה טוב!

ג'מני סגרתי הרגע ../images/Emo3.gif

בוקר - חצי לחמניה קלה עם גבינה ו 3 עגבניות שרי פעילות גופנית חצי שעה במכון - מינוס 400 קלוריות....\\ צהריים: חזה על האש, תפו"א אפוי והרבה סלט קצוץ ערב:חביתה מביצה אחת, כף קוטג', 2 פרוסות לחם קל, כף טונה מסוננת משמן סלט ירקות ענקקקקקק[הייתי רעבה] אחרהצהריים אכלתי חטיף אנרג'י 82 קלוריות.... זהווווווווווווווו להיום

יעל י

New member
אין לי סבלנות לפרט-היה יום מוצלח!!!

אפילו עמדתי בפיתוי של עוגה.

יעל י

New member
תודה יעלי. את חייבת לשמוע קטע...

יום חמישי הייתי במפגש גדול של פורום אחר והיינו 7 יעל. הרבה למפגש אחד לא? בכלל נראה ש יעל שולט...

חורף75

New member
נעלמתי לכמה ימים

פשוט נסעתי לסופשבוע קצר לאילת, אז לא הייתי, וגם יש עכשיו הרבה עבודה (עובדים על סוף רבעון), אז הייתי עסוקה קצת גם בעבודה. אז מה היה לי אתמול: 8.00 - הפוך + טוסט מפיתה עם גבינה צהובה - 480 במהלך הבוקר - פעמיים נס + 2 גזרים - 50 13.30 - לחמניה + גבינה לבנה + פרושוטו + 2 עגבניות + 2 מלפפונים - 485 14.30 - נס + 2 קוביות שוקולד מריר - 125 18.00 - אדממה - 240 22.00 - מלון - 120 סה"כ 1500 גם ביום חמישי קניתי מכנסיים חדשים במידה 42 - ירדתי בשתי מידות.

למעלה