סוגרת שנתיים מהיום הנורא...(ארוך)

קרנושה

New member
סוגרת שנתיים מהיום הנורא...(ארוך)

ההוא! ה12.09.00 הותיר בי צלקת לכל חיי! יום קודם הלכתי לישון (לבד-בעלי עבד באותו הלילה) נשאתי בתוכי עוברים חסרי אונים....הייתי בשבוע 18+5 ימים .... בבוקר יום שני התעוררתי ב08:00 בתחושה חמימה ורטובה (להפתעתי)... בדרכי לשרותים עוד לא הבנתי מה קורה אך לאחר שניות היה ברור שמשהו ממש אבל ממש ממש לא בסדר! שובל של מים ודם הותרתי אחריי מחדר השינה לשירותים....בעודי יושבת מנסה להבין מה קורה בעלי הגיע מהמשמרת שלו....דמעות הציפו אותי ונכנסתי להיסטריה-לעולם אבל לעולם לא אשכח זאת.....בעלי התקשר לאבא שלי שיעזור לו לקחת אותי לביה"ח (הוא לא רצה לנהוג אחרי לילה).... הגעתי לביה"ח בנהריה (עבדתי בביה"ח הזה במחלקת יולדות לפני ההריון, ככה שהכרתי את כל הצוות!) וכל מה שרציתי היה US והכי מהר שאפשר! לא לחץ דם, לא בירוקרטיה והרופא מיד הגיע ואני שוכבת על אלונקה.... הרופא קבע שזו ירידת מים מהעובר ששוכב למטה (2 עוברים היו מעליו) ואמר שהשק כמעט מרוקן ממים-אלה היו דבריו! עוד הוסיף שהדימום זה לא כלום אלא הקרום שנבקע, עולמי חרב!!! הובלתי למחלקת נשים בכסא גלגלים....ושם חיכיתי גם חיכיתי! הבירוקרטיה היתה ארוכה מאוד....עד שקמתי על הרגליים (אני נשבעת!!!!) והתחלתי לצעוק בבכי והיסטריה לכל הכיוונים....."מישהו מוכן להתייחס אלי? אני בהריון בשבוע 18 עם ירידת מים-מינימום רוצה לשכב במיטה!"...אז הגיע האחות האחראית של המחלקה ומיד השכיבה אותי בחדר עם עוד 5 נשים....כל אחת והסיפור שלה! לאורך כל היום הנ"ל נתבקשתי לנסות להרגיע את עצמי...נאמר לי אין ספור שאני מזיקה לעוברים וכאילו לא מספיק להם גם ככה....ניסיתי....בכל כוחי ניסיתי לעצור את הדמעות אבל הם כאילו לא הקשיבו לי.....ככה כמו גשם ללא הפסקה הם הציפו אותי והטישיו עבד שעות ללא הפסקה! נאמר לי במחלקת נשים....שם, ע"י האחות האחראית "קרן, את בטח מבינה את ההשלכות, הסיכויים שיצא משהו מההריון הזה שואפים ל0, תנסי להפנים זאת ויהיה לך קל יותר אח"כ"....הייתי בשוק! עוד לא עיכלתי שאני בביה"ח בשל ירידת מים....כעת עלי להפנים שזהו? סוף ההרפתקאה? כך עבר לו אותו היום....הכי הכי הרס אותי היה חוסר הוודאות ואי הידיעה מה יהיה? מה יהיה בעוד דקה? שעה? יום? מה יהיה?!!! עבר יום עברו יומיים ואני שוכבת ולא זזה מהמיטה....US מראה עדיין דופקX3....ואני מברכת על עוד יום שעבר.....עבר שבוע עברו שבועיים....ואני התחלתי לסמן בלוח שנה
על כל יום...ואז הועברתי למחלקת HR (הריון בסיכון גבוה לציין שזה שינוי משמעותי לטובה....לא עוד לשמוע מיטות נלקחות לחדר גרידות!).... לא אמשיך כעת לספר את שעבר עלי חודשיים וחצי יום יום....שעה שעה כששכבתי מרותקת למיטה (כולל צרכים, מקלחת וכו')....כי הסיפורים הם כה רבים! אסיים בנימה אופטימית-העובר ששכב שם למטה....זה שמהשק שלו היתה ירידת מים קשה מאוד.....הוא היום הנס שלי! כשאני נזכרת בכל הנ"ל ורואה אותו.....אני מתקשה להאמין שהוא איתנו.....נכון, הוא עבר המון (החייאות, חיבור לחמצן מעל חצי שנה ועוד) אך היום הוא כמו האחרים- פרח האור של חיי! (כמובן שגם הבנות אך אני מזדהה איתו על כל מה שאני והוא עברנו-סבלנו) ממחר ה12.09, ועד יום הולדתם ה16.11 אני עושה ספירה לאחור.....זהו הזמן שהכי הכי לא ידעתי מה יקרה, ורציתי אותם....כל כך רציתי את שלושתם יותר מהזמן שעברתי את הטיפולים...... עברתי המון שיאים בחיי..... היום בו נודע לי שאני הרה, היום בו נודע לי שיש לי שלישיה....גם יום לידתם הוא שיא ענק!..אך ה-----שיא של חיי היה ה12.09.00....צלקת לכל החיים! *האם אשכח זאת פעם? *האם אתם נושאים שיא קשה/מופלא...כזה שכל שנה תעצרו בתאריך ההוא ותזכרו בו?

קרן !!!!!

ראשית הערצתי על המאבק והוכחת שאת ראויה לכל אחד משלושת ילדייך במאבק זה שנית, אני לא אגזים אם אומר שקראתי שוב ושוב לפחות עשר פעמים יש פרסומת על איך הזמן לא זז עד שמגיע טלפון מישראל לחו"ל ? אני לא מסוגל לקלוט איך הזמן קפא לך באותם חודשיים הייתי שבוע מאושפז בבית חולים יצאו לי שתי חוליות מהצוואר הייתי בן 14 תאונת דרכים שאוטובוס לקח את המונית בה ישבתי ישר לתוך מכונית חונה שבוע הייתי קשור למשקולות במיטה אז אני צריך להכפיל פי 8 כדי לקלוט קבלי חיבוק ענקי ליאור

ypog

New member
וואו../images/Emo24.gif

איזה סיפור מרגש. פשוט מדהים מה שעברת ואני כ"כ שמחה שהסוף הוא כזה. אין ספק שקיבלת פיצוי ענק על הסבל שעברת/ם. תהני מהשלישיה המקסימה שלך, הרבה נחת.

קרנושה

New member
תודה האמת ש....

כאשר אני קוראת את זה שוב ליאור אז....אני לא מאמינה שזה אני כתבתי....את זה אני עברתי? נשמע כמו אגדה! מצרפת תמונה שלהם מלפני שבועיים בערך....(הבן באמצע)

ypog

New member
מתוקים, ממש לאכול אותם

ונראה לי שהוא השובב מבין השלושה אני צודקת?

קרנושה

New member
כן.....הוא הכי שובב....

אך גם לליהיא וליאור לא חסר....למרות שבד"כ ליאור היא הנגררת אחריהם..... לרוב מתי זה שמוביל את הכנופייה....אם אני שמה לב אליו, כאילו שמתי לב לשלושתם באותו הרגע....(למזלי לאן שאחד הולך האחרים אחריו, עדיין-זה מקל קצת
)

יפעתי&

New member
קרן וואוו אין לי מילים...

כמו שאמר ליאור קראתי וקראתי ושוב קראתי ומגיע לכם לכולכם חיבוק ענק
ויישר כח גדול לך ולפרחים
ושתדעי מהם רק נחת ורק טוב

ligo

New member
קרן, איזה סיפור מדהים

קראתי בשקיקה ובתקווה רבה שהסוף יהיה טוב, ומאוד התרגשתי לקרוא שבאמת כך היה. סבלת הרבה עד שקיבלת את המתנה המופלאה הזאת וזה בהחלט תאריך שילווה אותך לפסק זמן ומחשבות כל שנה שתעבור שתהיו בריאים ומאושרים

ריטה1

New member
סיפור ממש מדהים

קראתי ובכיתי ושוב קראתי ובכיתי, קשה להאמין שניסים אכן קורים, שקראתי את הסיפור שלך נזכרתי בסיפור שלנו במשפחה, ובאריך אחד שאני אזכור לחיוב ואילו בת הדוד של בעלי תזכור כטראומה נוראית, ואני חושבת שכבר סיפרתי את הסיפור באיזושהיא הזדמנות אחרת אבל אספר בכ"א, שתינו היינו בטיפולים באותה תק´, טופלנו באותה מח´, והיא נכנסה להריון לפני,היא התחילה את ההריון עם שלישיה שדוללה לשניים, בערך בחודש החמישי היא אושפזה בגלל דימומים,באותו הזמן אני עברתי מחלקה על יד הפריה. באותו היום אני יצאתי מבה"ח בהריון עם שי, ואילו היא יצאה מבה"ח כמה ימים אח"כ בלי ההריון, היו צריכים לעשות לה הפלה, למעשה בגלל ההריון המתקדם זו כבר הייתה לידה מוקדמת, שבועיים אח"כ כשהיא שכבה בבית כואבת מצלקות בגוף ונפש נאלצתי לספר לה על ההריון שלי (הם ידעו שאני צריכה לקבל את התשובה באותו היום, אחרת לא הייתי מספרת), לצערי כנראה בגלל זה הקשר בינינו התרופף מאוד,היא ובעלי היו חברים מאוד טובים ולמעשה גדלו יחד. היום אנחנו כמעט ולא מתראים אלא רק כשאין ברירה (אפילו לארוחות המשפחתיות הם לא מגיעים).

קרן - הסיפור שלך עשה לי צמרמורת

מזל שידעתי מלכתחילה כי את אם לשלישיה אחרת לא הייתי עומדת במתח עד סוף הסיפור. מה שלא ידעתי הוא מה עברת על מנת להיות אם לשלושתם ואני מצדיעה לך על כוחותייך הרבים!!!!!

קרן, אני זכיתי להכיר מקרוב

את שלושת הניסים המדהימים שלך ואין ספק שהם תרועת הניצחון שלך על המערכת.
כתמיד, אני מלאת הערצה על מה שעברת כדי להביא אותם לפה (ואני קיטרתי על ארבעה חודשים שמירה בבית!), וכמובן שהכל היה שווה! איך הולך עם צילום הנשיקה?

קרנושה

New member
פרוייקז קשה לקחתי על עצמי....

והם מתנשקים/ות כל הזמן אבל....לא לעיניי המצלמה
ואם כבר המצלמה בשזח הם מתנשקים כשאחד מהם/ן עם הגב אלי.... חחחחחח נו....אני עדיין מנסה ואת?

קרן ../images/Emo24.gif

הי קרן, עניתי עוד בבוקר אבל המחשב שוב קרס לי
מאוד מרגש מה שכתבת ומה שאומר שבעוד 10 שבועות יומולדת שנתיים... מי היה מאמין
שמחה שאת נמצאת בפורום הזה ומשתפת אותנו

ת ו ת

New member
ברוכה הבאה קרן

איזה סיפור !!! העיקר שהכל עבר בשלום. שלושת הפרחים מקסימים.
, תות.

למעלה