סוגרת יום שבת

סוגרת יום שבת

הייתי צריכה לסגור כבר בצהריים עם הדברים שהכנסתי לפה היום
מיילא
, לא נרד במשקל השבוע למרות שהשתדלתי לשמור.... בוקר - סלט ירקות במגוון צבעים וסוגים מבחר גבינות קשות שמנות [טעים, טעים, טעים] והרבה
חתיכת דג סלמון ביניים - עוגת גבינה אפוייה קפה + חלב רגיל צהריים - ג'בטה + סלטים [חומוס, גבינ"צ, כרוב אדום] צלחת פירות ערב - 3 פת אורז + גבינת שמנת זיתים קפה + תה. יודעת שלא נשמעת חריגה גדולה אבל - הגבינות האלו שהכנסתי לקירבי היום.....צריכים לצום שבוע

ליאת 0212

New member
חפיף... נופש...../images/Emo175.gif העיקר שנהנית!!

סוגרת גם סופסוף- בוקר
קמתי מאוחר אז אכלתי רק2 משמשים. צהרים מוקדמים (13:00)
2 תפו"א בתנור, 4 קציצות הודו, סלט. ביניים לאורך אחה"צ- 2 תמרים, כדור שוקולד, טיפה בייגלה, 2 ביסים של עוגה וסנדויץ' עם טחינה וסילאן. כל אלה לא גרמו לי להיות שבעה, כל הזמן חיפשתי אוכל!! ערב מאוחרת (21:00)
- שקשוקה עם 4 (!!!!!!!) פרוסות לחם ליד ואיזה 2 כפות חומוס. זהו. יום ככה ככה.

גם אני סוגרת

בוקר - בורקס תפוחי אדמה גדול + כוס חלב צהרים - מנה נקניקיות עם תפוחי אדמה ערב - חצי מגש פיצה + 1.5 בלינצ'סים + פרוסה קטנה של עוגת טירמיסו (פעם ראשונה שהכנתי אותה). אבל הייתי ילדה טובה ועשיתי בבוקר 3 שעות הליכה + נקיון חצי בית.

סוגרת את שבת

סה"כ מאוד גאה בעצמי על השבת. היינו שישישבת אצל ההורים של הבעל ושם מאוד קשה לי לשמור ואני מרגישה שעשיתי את זה. אז ככה. בוקר: 30 גרם דגנים פיטנס+חלב(2 נקודות) 2 קוביות שוקולד+עוגיה(2 נקודות) 2 משמשים(נקודה) בוצר: פשטידת כרובית(2 נקודות) 2 כפות קוטג'(2 נקודות) סלט ירקות גדול ללא שמן. נס קפה ממותק(1.5) עוגיה(1) ערב: חצי כוס אורז+2 שוקים עוף+קישואים+סלט ללא שמן=7.5 נקודות. סה"כ 19 נקודות.

למעלה