סוגרת יום ראשון

יעלייה

New member
סוגרת יום ראשון

היום כל אחה"צ התהלכתי בתחושת רעב, ובסוף אכלתי יותר מדי בערב. מה שכן, יש בבית עוגת שוקולד עם גנאש שהוכנה לבקשת הילדון, לא נגעתי בה ולשם שינוי גם לא הרגשתי מקופחת ומסכנה. בוקר- קורנפלקס חיטה מלאה תפוח 4 תמרים לחים צהריים: 4 כפות אורז מלא 4 כדורי בשר ברוטב סלט עלים עם מעט שמן זית ולימון ביניים 6 משמשים יבשים פרוסת לחם קל מנגו ערב 3 לחם קל עם חומוס 1 כף מטבוחה 2 פרוסות פסטרמה 6 זיתים פלחי ירקות טריים

יעל י

New member
יעלייה - כל הכבוד. סוגרת גם

בוקר-קורנפלקס+גיל צהרים2לחם שיפון2פסטרמה+חציל במיונז וירקות בין לבין 2 קוביות שוקולד מריר,3כפיות גלידה סורבה ערב-3לחם שחור2פסטרמה וחצמוצים +חציל במיונז וריבה לייט לילה נס קפה וחטיף דגנים. 3 כפות גלידה. סביר ובכל זאת יותר מדי מתוק

לילית462

New member
איך את שותה קפה לפני השינה

לא שלי זה משנה אני שותה קפה כל היום, אבל אני יודעת שיש הרבה אנשים שזה מפריע להם לישון. ולגבי המתוקים, נשמע שאת צריכה איזה 'יום ללא חטאים' רוצה שנעשה ביחד ?

יעל י

New member
קפה לפני השינה???

כמו מים באמצע היום... לא משפיע עלי. ישבתי על יום ללא מתוקים.מנסה כבר היום.השוקולד למעשה נגמר והחלטתי היום בלי כלום כמעט,מקציבה לעצמי כוס גלידה שרבט בלילה ככה יוצא למנה כ 130 קלוריות.סביר.

../images/Emo45.gif בהצלחה

תדעי לך שאחד הדברים שעזרו לי בשינוי הוא ההבנה של היותי מכורה לשוקולד וההמנעות ממנעו לחלוטין. לא לכולם/ן זה מתאים. מי שמסוגל/ת לעצור בקוביה-שתיים ביום, כל הכבוד לה והיא אינה זקוקה להמנעות משוקולד. אך אני הבנתי שאין לי יכולת לעצור בקוביה-שתיים, ששוקולד גורם לי לרצון לעוד ועוד מהמתוק הזה וגורר אותי למצב של נישנוש ללא הפסקה. אני בגדול מאמינה בהרגלי חיים ולא ב"דיאטה". אני בגדול מאמינה שמותר לאכול ממה שרוצים, אך במידה. יחד עם זאת, ברור לי שעבורי שוקולד זה כמו סם לנרקומן ולכן אני נמנעת ממנו לחלוטין. מדהים איך ברגע שהפסקתי לאכול שוקולד, כל עניין התזונה נעשה לי קל יותר.

לילית462

New member
מדווחת בדיעבד

בוקר - הפוך ורדוקטיל צהרים - המבורגר (ביתי שאני הכנתי) עם חצי לחמניה, וסלט. ערב - פופקורן לייט למיקרוגל

למעלה