סוגרת יום ו'

חורף75

New member
סוגרת יום ו'

אז היום היה לא משהו - אכלתי יותר מדי, וגם לגמרי לא מאוזן. 9.00 - הפוך + 2 בורקס פיטריות + עוגת תפוחים קטנה - 700 12.00- 6 דובדבנים - 30 17.00- פסטה ברוטב שמנת פיטריות - 800 18.30- נס + פרוסת לחם עם חמאה + גלידה - 355 21.00- תה עם סוכר - 20 סה"כ 1905, כלומר חריגה של 400 קלוריות, וגם לא יצא לי לאכול היום פירות וירקות. נו טוב, מחר יום חדש.

גם אני סוגרת

בוקר - קפה+חלב דל 2 פרוסות לחם קל + משולש גבינה לייט 2 משמשים צהרים-סלט ירקות ביצה קשה חצי קופסא טונה בשמן [2 נקודות] ערב - תפוח עץ מולים [סליחה מכל השומרות.....] סלט ירקות+גבינה מלוחה משולש פוקצה קטן. לא הספקתי ללכת, חבל. אבל מחר יום חדש ואחרי טיול שטח שמתוכנן לאורך היום, מתכננת הליכה בערב.

jesie12

New member
אצלי:

בוקר: 7 פריכונים +גביע קטן של קוטג' ונס צהריים: 4 פרוסות לחם קל עם טחינה ונס ערב: כרוב ממולא וצלי בשר והמון סלט חסה לקינוח -אבטיח

אור685

New member
גם לי היה יום לא מוצלח-

אכלתי יותר מדי אבל-מחר יום חדש!

איזה יום מחורפן היה לי../images/Emo4.gif

בבוקר הלכתי עם הבן הצעיר לטיול מהגן. לא אכלתי לפני ומה שאכלתי שם זה קרטיב (לא דיאטטי) בצהריים בבית, לא היה לי חשק לאכול, אבל אכלתי שני אשכולות ענבים. ערב הכנתי בטוסטר תפוחי אדמה אפויים וקציצות ירקות של טבעול וקינחתי בדובדבנים

יעל י

New member
מנסה לשחזר

בוקר נס קפהX2 ביניים בננה,תפוח,אפרסק צהרים 3 נקניקיות ו2 כפות מקרוני בין נס קפה ערב חלה ביתית,2 חציל מטוגן,כף אורז,3 קציצות וקצת פול לילה תה ואבטיח וכוס ח"פ גלידה

ליאת 0212

New member
ואני...

בבוקר סנדויץ', אח"F שני פירות. צהריים אל אכלתי, כי לפני הצהריים תקעתי עוגה (2 חתיכות, לא פחות!!), סנדויץ' ועוד חתיכת עוגה, וזה סתם אותי (כמובן, מי לא יסתם אחרי סנדויץ' ושלוש חתיכות עוגה??). ערב- עופימורז, ירקות, ולקינוח אבטיח ועוגת שיש (שהיתה סופר מיותרת
). יום לא משו עבר על כוחותינו...

למעלה