סוגרת יום ד'

סוגרת יום ד'

מה זה פה? כולן עוד אוכלות? לא חשבתי שבשעה 9 בערב אני אהיה הראשונה לסגור. שויין, זמנים טובים
בוקר - 3 פרוסות לחם קל עם כף חומוס ופסטרמה דלה קפה + חלב דל נס + חלב דל צהרים - פסטה ברוטב פטריות ולבבות [עוף, ממש אחדים בודדים] 5 ענבים ביניים - ארטיק קרח [לא דאייט] ערב - בייגלה אמריקאי ריק קפה + חלב דל. שתיתי הרבה, כבר יומיים אני עם כאב ראש אטומי, נראה לי שזה קשור איך שהוא לאוכל, לא יודעת למה
וזה למרות שמקבלת את כל אבות המזון. וחוץ מזה אני עדיין מתה מרעב, נראה לי שאקח עוד מעדן דאייט ותפוח לפני השינה.

ג'מני סגרתי ../images/Emo9.gif

בוקר: חביתה סלט ירקות 2 פרוסות חלה קלה וכף גבינה צהריים: 3 קציצות דג עם פסטה ערב: 4 פתית עם גבינה 5 זיתים נס קפה עם כפית סוכר כוס גלידיאט
מחר אני נוסעת לצפון ל 3 ימים.....נתראה במוצ"ש - מקווה לשמור גם בנופש ולא לחטוא בשטויות. בשורות טובות יעלי

12רוניתי

New member
דיווח

יוגורט בבוקר עם דגנים 2 נס קפה קר שוקיים עוף סלט גדול ופסטה נס קפה קר קוטג, גבינה מלוחה, סלט ירקות, טחינה וביצה. 6 ק"מ משולב ריצה והליכה.

יעלייה

New member
אפשר גם?

בוקר - 2 לחם קל 2 כפות קוטג' ביצה קשה קפה עם חלב דל שומן
צהריים- חזה עוף על מחבת פסים תפו"א קטן אפוי במיקרו קישואים וכרובית ברוטב עגבניות
בין לבין- 4 תמרים לחים 3 אגוזי ברזיל יוגורט דיאט
ערב- סלט ענק עם טיפ-טיפה שמן זית לחם קל עם כף חומוס פופקורן, שעליו אני מתחרטת מאוד
. כבר הייתי צריכה ללמוד שזה משהו שעדיף שלא אגע בו בכלל, כי גם אם אני מחליטה שאני אוכלת רק חופן, בסוף אני אוכלת הרבה יותר...

12רוניתי

New member
אפשר קצת מתכונים...

אחלה תפריט. אשמח למתכון של -חזה עוף במחבת פסים ואם אפשר גם מתכון קישואים וכרובית. ת ו ד ה

יעלייה

New member
בטח, אלו לא מתכונים מסובכים במיוחד

ויש שיאמרו, לא ממש מתכונים
את חזה העוף שנפרס לשניצלים אני משרה לכמה שעות במרינדה שאני מכינה מחצי כוס מיץ תפוזים, 1 שן שום כתושה וכף של חרדל גרגרים (או רגיל). לפעמים אני מוסיפה ענף רוזמרין או טימין אבל המרינדה טובה גם בלי. זהו. אחרי לא פחות מחצי שעה ועדיף יותר מזה, כדי החזה יספוג טעמים ולא יתייבש מחממים מחבת פסים, מרססים בתרסיס שמן זית וזורקים את החזה עליה. ירקות ברוטב עגבניות אפשר להכין עם כל מיני צירופים, קישואים וזוקיני, כרובית, כרוב, דלעת... גם כאן הכל נתון לגיוונים לפי מה שאוהבים. מחממים כף שמן בסיר שטוח ומזהיבים קלות בצל קצוץ או חצי כרישה פרוסה, מוסיפים את הירקות חתוכים לקוביות גדולות (שני קישואים גדולים וכרובית מפורקת לפרחים). אחרי דקה-שתיים של ערבוב מוסיפים חצי כוס מים רותחים ורסק עגבניות קטן (לערבב לפני ששופכים לסיר). מביאים לרתיחה ומתבלים במלח, פלפל וצרור קטן של עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה או גם וגם. אפשר גם מעט סלרי). מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים אבל לא הופכים לעיסה.

גם אני מאמצת../images/Emo13.gif

פשוט וקל להכנה. זה בדיוק מה שאני צריכה
והיה לך אחלה של תפריט אתמול. תמשיכי כך

סוגרת יום ד'

בוקר: כלום . צהריים: החיים שלי התחילו בצהריים, 2 כפות אורז, ו-6 שניצלונים בקארי. ביניים: יוגורט ערב: 3 תפוחי אדמה קטנים אפויים עם כלום, קערית דייסת קוואקר קטנה. אין לי תאבון משום מה - לא יודעת מה קרה.

למעלה