סוגרת את יום ה'

jesie12

New member
סוגרת את יום ה'

ארוחת בוקר: פרוסת לחם קוביות עם חמאה קלה ונס אחה"צ: כמו אתמול, מוקפץ חזה עוף עם ירקות ופתיתים נס +2 רוגעלך מרגישה מאוד לא טוב , הולכת לנוח מקווה שישתפר, חייבת לעבוד מחר |חיבוקים|

פיחס לי אבל ......

2 פיתות רגילות עם ממרחים לצהריים ולבוקר חצי פיתה בערב המון שתיה מעל 4 ליטר. הפסקתי לספור באיזה שהוא שלב. המון הליכה היום וספורט אני בקושי מרגישה את הרגליים וגם האורחים שלי עזבו לא מזמן אז עכשיו אני עוד מעט אמשיך עם הספורט של הכלים בכיור והספונג'ה.

../images/Emo12.gif כל כך הרבה שתייה

קיבלתי ב-
וזה שיעשע אותי

זה מזכיר לי

כשאני הולכת למסעדה, אני מבקשת דייאט סודה
לא תאמיני כמה ניסיונות חיפוש ואח"כ התנצלויות זה דורש מהם...... מדהים אותי בכל פעם מחדש

jesie12

New member
../images/Emo6.gif

אני תמיד מזמינה מים לייט באנגלית זה נשמע אחרת לייט וואטר

מאיוש1982

New member
אני יעמיד אותך בפינה, אמא של דפנה...

נו נו נו, לא עדיף לחם קל על הפיתה שיושבת בקיבה ומתפרקת לירכיים... חבל... לא ?

מעדכנת:

בוקר: ירקות חתוכים - גמבה, עגבניה, מלפפון וגזר צהרים: 2 כריכים לחם קל עם טחינה וגמבה קלויה אחה"צ: קריספונים, 2 מיני מקופלת ערב: סלט ירקות, חביתה, 3 פרכיות צעדתי היום שעה ורבע!!! שיא עולמי שלי....

מאיוש1982

New member
כל הכבוד איריס, אלופה ../images/Emo106.gif

מאחלת לך שבוע הבא כל יום ללכת שעה ורבע.

אור685

New member
יום חמישי-

אכלתי בסדר, בלי חריגות הלכתי קצת יותר מהרגיל. אבל יש לי הרגשה לא טובה בקשר לסופ"ש ....

יעל י

New member
אור,למה את חושבת ככה על הסופ"ש?

נסי לחשוב חיובי,להכין לך מראש מה לאכול ולהגיע להחלטה מה לא. בהצלחה

מאיוש1982

New member
אורית, מצטרפת ליעל.

חבל קנית 3 מכנסיים במידה 3, פעם הבאה תקני מכנסיים מידה 2.

אור685

New member
הולכת ישר למידה 1...

אבל עכשיו כבר אחה"צ ועדיין אני בסדר. רק שנראה לי שהחברה תבריז גם היום ואז אולי אני לא אלך

סוגרת...

בוקר: 2 לחם קל עם כף קוטג וזעתר שקית ירקות ביניים: תפוח צהריים: סלט ירקות עם קצת טונה 15 חתיכות צ'יפס ביניים: 2 לחם קל עם כפית ריבה ללא סוכר. ערב: ביצה עם עגבניות ומעט גבינת חמד 2 פרוסות לחם קל

יעל י

New member
ואני יום ה'...

בוקר - משקה בוקר ביניים - כריך+קוטג צהרים-עוף עם שעועית ירוקה ערב-חצי משולש פיצה (6 ביסים),סלט ירקות,3 פרוסות פסטרמה ורוטב 1000 לייט לילה-כוס שוקו ביתי 1 פתי בר ולא מספיק מים

מאיוש1982

New member
יעלוש...

תסתכלי על הצדדים החיוביים, לפני שבוע עדכנת שאת אוכלת רק מהמשלוחי מנות, לא ? נראה בסדר גמור, לאט לאט יבואו גם השינויים האחרים.

מאיוש1982

New member
ואני מה אכלתי יום חמישי.

נס קפה. אייס קפה לייט בקפה קפה. בארומה : א. בוקר (למרות שזה היה בצהריים) חצי מהחביתה, פרוסה וחצי (לחם גדול) של לחם קל, גבינות רזות וסלט, הפוך עם חלב דל. נס קפה. 2 טבעול לייט עם 4 פרוסות לחם קל ו2 כפות חומוס וירקות. כוס וודקה רד בול. הלכתי אתמול שעה משהו כמו 4.5 קלומטר. סגרתי את ה3 פעמים השבוע מקווה ללכת גם מחר.

למעלה