סוגרת את יום ג'

ronanit

New member
סוגרת את יום ג'

08:00 נס קפה 09:30 כוס קורנפלקס + חלב 3% 11:00 תפוח עץ 14:00 עגבניה+מלפפון+אבוקדו+טונה 18:30 חצי לחמניית בייגלה עם קוטג' כמה חתיכות עגבניה וכמה חתיכות מלפפון + כוס נס קפה קצת פחות מ 2 ליטר מים..

כרכומית

New member
הי, אין פה פינות!

תחזרי לאמצע, תני לעצמך חיבוק ענק כי את מדהימה! ותמשיכי מהמרכז ו עד להצלחה

todalael

New member
סוגרת יום ג' -פעמיים כי טוב!../images/Emo57.gif

(לא, לא נטשתי.. המחשב שלנו השתגע.. נשלח לתיקון וחזר רק הערב) בוקר: 200 גרם יוגורט, 240 גרם תפוח/בננה
צהריים: שוק וירך עוף בתנור, 240 גרם ירקות בתנור, 240 גרם סלט קצוץ, 15 גרם מיונז לייט ערב: טונה 120 גרם, גבינה לבנה לייט 30 גרם, סלט קצוץ 720 גרם, מיונז לייט 45 גרם, 4 טוסטים מקמח מלא לייט היום הייתי אצל הרופא אחרי כאבים בלתי פוסקים בחלק הימני של הישבן והקרנת כאב לכל הרגל.. מסתבר שהגוף בטראומה מהלידה ונפגע העצב האסייאתי או משהו כזה.. קבעתי עם פיזיוטרפיסט לסשן עיסויים בהמלצת הרופא שלי ומתחילים מחר בערב - איזה כיף לי! מקווה שהכאבים יירגעו עד ראשון אחה"צ ואוכל לצעוד כאחד האדם בברית של ליעם

חורף75

New member
גם אני סוגרת - חוזרת לדווח

אתמול עמדתי יפה במכסת ה-1500. בוקר - הפוך + חצי פיתה עם קצת חמאה ורוקפור ביניים - נס*2 צהריים - ספגטי (מנה מדודה של 100 גר' לפני בישול) עם שמן זית, שום, ברוקולי ובולגרית אחרי זה - עוד נס בבית - אחרי העבודה - פרוסת לחם שיפון עם ממרח כבד לפני התעמלות - פרוס לחם שיפון עם חצילים טנזיה אחרי התעמלות - רימון 45 דקות עיצוב גוף

ronanit

New member
משהי יודעת לספור

כמה קלוריות יש לי ביום? למשל ביום שלישי?

חורף75

New member
אני צריכה כמויות

אבל על פניו נראה ממש לא הרבה. נס - עם/בלי סוכר? כמה חלב? טונה - כמות? שמן/מים? כמה אבוקדו?

ronanit

New member
מנסה לפרט את הכמויות

נס קפה ללא סוכר או ממתיק - עם כ 2-3 כפות חלב טונה - קופסא רגילה עגולה עם שמן (שוטפת את הטונה וסוחטת) אבוקדו 1 בינוני

חורף75

New member
טוב, קחי בחשבון שזה מואד מקורב

אני לא רואה את הכמויות, אז החישוב מאוד גס: נס - 20 (מהחלב) קורנפלקס עם חלב - כ-160-170, נגיד 170 תפוח - 60 צהריים - 500 (טונה ואבוקדו) חצי בייגלה - כ-200, קוטג' נגיד עוד 50, נס 20 ירקות לא נספרים אז סה"כ יש לך כ-1020 קלוריות. דומה למה שחשבת?

למעלה