סוגרת את יום ב'

סוגרת את יום ב'

בוקר - חתיכת פשטידת קישואים קטנה וכוס נס צהריים כרע עוף עם שעועית ירוקה וסלט ביניים חתיכה פיצית של עוגת תפוחים שעה מכון כושר ערב- יוגורט דנונה עם כף מוזלי ליטר מים ז'הו......הולכת להתקלח ולישון. תם עוד יום יחסית סביר יעלי

יעל י

New member
עוד יום פחמימתי...

בוקר-כריך לחם שחור,צהובה וירקות. בין-בננה. צהרים-2 קציצות,מעט אורז,ירקות חיים ומבושלים. בין-נס קפה+פרוסת עוגה ביתית. ערב-פשטידת פסטה וירקות. לילה-נס קפה+פרוסת עוגה ביתית.

sariii

New member
מנסה גם

בבוקר הפוך על חלב דל 3 טוסטעים + כמה כפות קוטג' אגס צהרים - 3 טוסטעים + כמה כפות קוטג' מעדן 0% ונס עם מעט חלב ערב - חזה עוף בתבלינים על הגריל + 3 כפות שעועית ברטוב עגבניות מקופסת שימורים נס עם מעט חלב ובננה

12רוניתי

New member
יש לי שאלה--- כיצד נגמלים מפחממות והסתובבות

סביב פחממות???? הייתה לי תקופה טובה לפני כמה חודשים שירדתי במשקל, המעטתי בגדול פחממות ועשיתי כושר. כנראה ולא כנראה אלא בטוח מהריצה נוצר לי דורבן ברגל והפסקתי הליכה ועליתי במשקל. היום אני סביב עצמי , אוכלת פחממה ולא יודעת אייך מפסיקים את מעגל הפחמממה שהשתלט עלילא הפסקה. כושר הפסקתי למעט פעמיים בשבוע שיעור עיצוב או פעם. מאד מאד מאד זקוקה לעצות!!

sariii

New member
אין לי תשובה טובה לתת לך בעיקרון

אני חולת פחמימות, יכולה לאכול כל היום רק תפוח אדמה/פסטה/אורז וכו'. כשאני בדיאטה אני פשוט לא אוכלת אותם כמעט בכלל, פשוט חותכת דרסטי כי מנות קטנות אצלי גורמות לוויתורים ומנות גדולות יותר.. מתחילה משתי כפות פסטה אחרי כמה ימים מוותרת לעצמי לשלוש כפות וכך הלאה. משתדלת לאכול רק לחם קל או פריכיות שנמצאים אצלי בפריזר ואני מוציאה לי מנה של 2 פרוסות ולא יותר. בשבתות אני לפעמים מוותרת לעצמי ובארוחה המרכזית כן אוכלת 2-3 כפות של פחמימה וזה קשה להפסיק בזה ולכן אני משדלת לא להתחיל. אחרי שבועיים - שלושה בד"כ החשק יורד. עם ההצלחה בדיאטה נהיה לי יותר קל לוותר על הפחמימות. במיוחד בגלל שאני לא עושה ספורט מאד חשוב לי נושא הפחמימות.

שאלת את שאלת השאלות...

אני לא מוותרת על פחממות עברתי לאורז מלא, פסטת אורז, והתחלתי להכין - קינואה , כוסמת - יודעת שהן לא פחממות אבל כשאני אוכלת את זה כך זה מרגיש (פסיכולוגי... אני יודעת) ומובן שצריך לאכול במידה - לי לא תמיד הולך

אור685

New member
למה להיגמל?

רק להוריד כמויות,ובהדרגה. בדיוק לפני שבוע נפל לי האסימון הזה-ישבתי עם הרשימות של מה שאני אוכלת,ואחרי הסיכומים ראיתי שחצי מהאוכל שלי זה פחמימות!! ממש לא טוב , וכנראה גם תורם למצב התקוע. אז החלטתי להחליף חלק מהפחמימות בחלבונים ופירות. היום בערב-התוצאות!... (לא בטוח שיהיה טוב,כי היו לי 3 ימים גרועים,אבל אולי...)

12רוניתי

New member
תודה על התשובות

היום הייתי בבית והשתדלתי והכנתי ירקות מבושלים. הכנתי את מתכון הכרוב שניתן בפורום- יצא מוצלח מאד. מה היה לי היום? לא התנזרתי מפחממה לצערי. זה כנראה קשור לראש.. בוקר- קפה ללא סוכר עוגיות שוב קפה חצי פרוסת לחם רגיל בגבינה . צהריים תבשיל כרוב שוק עוף קטנה סלט ירקות מעט מקרונים. אחר הצהריים- קפה בחלב עוגיה מקווה להמשך טוב יותר. ואולי ואולי הרישום יעזור לי.

למעלה