סוגרת את יום א'

jesie12

New member
סוגרת את יום א'

בתקווה שאתן תתעוררו ותשתפו בוקר: נאדה, צהריים בעבודה: לחמניה קטנה מחיטה מלאה עם גבנ"צ +אגס +שזיף ערב: שווארמה פרגיות עם 2 לחמניות ביס מחיטה מלאה

אני עם כאבי גרון ולכן זה נפלא לדיאטה../images/Emo6.gif

בבוקר לא אכלתי כלום (אבל שתיתי פעמיים תה עם 3 כפיות סוכר חום). בצהריים אכלתי אצל אמא שניצל גדול מאוד ביתי (מטוגן כמובן
) עם פירה. ובערב אכלתי 2.5 ריבועי פיצה של מעדנות (הריבועים הקטנים). לא היה לי כח לבשל היום ולכן האוכל השמן. אבל בסה"כ אני מאמינה שעדיין לא עברתי את ה 22 נקודות שלי, אז לא נורא

hilla ab

New member
סוגרת גם

נתחיל מזה שהבוקר נשקלתי ירדתי קילו בוקר קפה שסתם אותי עד הצהריים שני שניצל טבעול 5 אחוז והרבה ירקות ירוקים מאודים אחר הצהריים כוס קפה ענקית עם חלב וב...ערב חטאתי הכנתי טוסטים "קלים" מלחם של 40 קל' לפרוסה ובעלי לא סיים את שלו אז אכלתי את שלו... ליד היה סלט. זהו .. סגרנו..

ליאת 0212

New member
סגרתי גם../images/Emo88.gif

בוקר
חביתה, פרוסת צפתית, סלט. ביניים
בישלתי קינואה אז טעמתי משו כמו 2 כפות, 6 דובדבנים. צהריים
סנדויץ/ עם גבינה. ערב
אורז מלא אדום ושעועית צהובה ברוטב עגבניות. לילה
3 תמרים וכמה אגוזי פקאן. לא הגעתי ל-1500 קלוריות, וזה ממש לא היה חסר לי (ככה זה כשעסוקים), וגם עשיתי הליכה
אחרי שהייתי בשבוע הפסקה מהליכות.

יעל י

New member
מזמן לא היה כזה יום טוב

בוקר-רויון חצי ליטר צהרים-ירקות חיים,מבושלים+פשטידת קישואים בין-2 אפרסקים 4 יח' ציפ'ס עלית ערב(על האש)-שניצל עוף,בורגר פרגיות,ירקות חיים צלויים,1/4 פיתה 6 יח' מרשמלו סגרתי

חזרתי ../images/Emo24.gif וגם סוגרת ברור שסו"ש אצל הדודים שלי היה חריגה אחת גדולה (למרות שממש השתדלתי לא להיסחף יותר מדי, ותודה לאל על הארטיקים דיאט של הדודה שלי). ולמרות הכול היום התחיל רשמית שבוע חדש: בוקר - כריך לחם קל עם גבינה מותכת לייט, דניאלה ותפוח צהריים - 2 לחמית חיטה מלאה עם סלט חצילים וטחינה, שניצל תירס ומג'דרה קינוח - טילון שוקולד דיאט ../images/Emo135.gif אחר הצהריים - אפרסק ושזיף ערב - פיתה קלה+קוטג 5%+ביצה מקושקשת, ירקות טריים, יוגורט ולקינוח ענבים מקווה שגם יתר השבוע ייראה ככה. יש לי שקילה בקופת חולים ביום רביעי הקרוב, נראה מה קרה בחודש האחרון.....

4n4t

New member
../images/Emo210.gifיאללה נכנס לתלם

בוקר: נס, גיל עם ברנפלקס ודבש צהריים: 5(!) קציצות של אמא (מעלפות) עם ירקות וקצת חומוס לייט כוס מיץ תפוזים, 2 פיסטוקים וכוס קקאו (אמא הביאה מחו"ל אבקת קקאו אורגנית. ניסינו. נחמש. פעם הבאה עם חלב) ערב: כמה חתיכות אבטיח, שוקולד. חישבתי - בערך 1400 קל'. לא אידיאלי (נורא רוצה לא לעבור את ה- 1200) שעה הליכה עם העגלה היום אני אנסה להשתפר

למעלה