סוגרת את היום

אור685

New member
תצטרפי אליי!

גם לי היתה הפסקה ארוכה ואתמול הצלחתי להתחיל שוב מתכננת ללכת גם מחר מקווה שיסתדר עם הזמנים של המדורות רוצה?

את חמודה אבל..

לפי הכרטיס שלך את באזור השרון ואני אי שם בצפון.. אני עוד מנסה להחליט מה יהיה יותר הגיוני לי: לקום שעה מוקדם יותר בבוקר (5.00 במקום 6.00) ולצעוד, או לאסוף את עצמי איכשהו ב21.00 בערב לצעידה

אור685

New member
התכוונתי וירטואלית...

ככה אנחנו עושות כאן- קובעות שעה, אם מצליח כל אחת יוצאת להליכה ואח"כ מדווחים כאן איך היה אז את עדיין מוזמנת! אצלי-ככה זה התחיל

אור685

New member
התכנון שלי- בערך בשש בערב

לפני המדורה.מקווה שלא ישבשו לי את התוכניות ד.א.-מאיפה את?

בשש אני רק חוזרת מהעבודה...

והאיש שלי יוצא לעבודה כך שלא אוכל להשאיר את הבנות ולצאת לי אני מקיבוץ באזור נהריה

זה היה לגמרי אלתור...

בישלתי כמה תפוחי אדמה... אח"כ חתכתי לפרוסות שמתי במחבת טפלון עם שתי כפיות שמן זית והקפצתי קצת.. הוספתי תירס (כמעט קופסה שלמה) וכמה ביצים ובסוף קצצתי 3 פרוסות של גבינה צהובה לייט 5% והוספתי. הכנתי כמו פריטטה, עם מכסה שהופכים בעזרתו את ה"פשטידה" לצד שני עד ששחום. יצא ממש טעים... ניסיתי לא להגזים כי בכל זאת המתכון לא לגמרי דיאטטי. בדרך כלל כשאני עושה פשטידות בתנור אני עושה עם גבינות עד 5% וירקות וזה יוצא מצוין.

יומטוב5

New member
אז אני מסכמת את השבוע שלי

ראשון שני שמרתי לגעתי בסדר שלישי התחלקו לי ש עוגיות למה כי היה פתוח איפה שאני יושבת בערב אתמול בבוקר עוד שתיים באו לבקר ואחר כך אמרתי למרות הכל היום אני השמור ושמרתי ובא הערב אחרי שכבר אחלתי את הארוחה העיקרית שלי הערך ב9 בעלי שיחיה היה מאד רעב ורצה ללכת למסעדה וברור שהלכתי איתו וברור שאכלתי אז ככה אי אםשר לרדת שיהיה לכולכן המשך יום טוב ושבת שלום

למעלה