סוגרת את היום

jesie12

New member
סוגרת את היום

מוקדם אבל אני זזה לעבודה ולא מתכוונת להכניס כלום יותר לפה. בוקר: 4 פרוסות לחם קל עם טחינה
ונס לפני הצהריים: כף הגשה של פתיתים צהריים: שני סנביצ'ים עם המבורגר פרגיות אפוי בתנור תם ונשלם.

עדין לא סוגרת אבל כבר הכל מתוכנן

בוקר - יוגורט 1.5% + פריכונים חתוכים לחתיכות קטנות - מעדן אמיתי למי שמעדיף מלוח על פני מתוק כמוני
תחליף נהדר לברנפלקס ופחות קלוריות צהרים - סלט ירקות גדול ללא שמן + רבע אבוקדו + ביצה + 100 גרם בולגרית 3% + חצי קוטג' 3% ארבע - סולרו 34 קל' ערב- סלט ירקות גדול ללא שמן + גבינה בולגרית

לילית462

New member
מוקדם...ג'סי, אני גם סוגרת

היום אני ממש מדוכאת, זוג שנמצא אצלי בטיפול החליט להתגרש (הגיע הזמן אחרי מליון שנה שהם מתעללים אחד בשני) ואני כל כך עצובה... אולי אני תמימה, אבל אני באמת מאמינה בנישואים, אני גם מאמינה בטיפול ובתהליכים שאפשר לעבור ולהתקדם באמצעותו, וההחלטה שלהם להיפרד, בעצם מרגישה לי כמו כשלון שלי... אז אני מבואסת ! ולגבי האוכל, בוקר - פרוסה קטנה של לחם מלא עם גבינה וחצילים ביניים - הפוך ביניים - חטיף אנרגיה (הפעם במקום לאכול שלושה, אכלתי חצי ואחרי שעה עוד חצי) א. צהרים מאוחרת (16:00) שאריות חמין - צלחת קטנה עם מעט שעועית, תפ"א קטן וירקות. לקינוח חון גדול של תפ"ע מיובש (אורגני בלי סוכר כמובן). בערב אחרי הספינינג - סלט חסה עם טונה.

AGE1

New member
מה המקצוע שלך?

יודעת לומר לך שלפעמים להתגרש זה הדבר הכי טוב שזוג יכל לעשות לעצמו. במיוחד אם היה נסיון לתקן וזה לא הולך.

לילית462

New member
אני במקצוע טיפולי - פסיכותרפיה

נכון לפעמים גירושים זה משהו בלתי נמנע, אבל בפנים בפנים בתוך הלב, כל כך רציתי שזה יצליח... שהם פשוט יתחבקו, ויזכרו שפעם הם אהבו אחד את השני ויתחייבו לתהליך שיקדם אותם שוב למקום של אהבה

אני עוד לא סוגרת אבל בינתיים -

2 כריכים עם חביתה - אחד עם כף חומוס והשני עם כף מטבוחה. חופן גרעינים שחורים מלוחים לערב מתכננת מרק + סלט ירקות גדול עם כפית שמן והמון לימון ואולי נוסיף לסלט קוביות טונה.

אור685

New member
ולי היה יום לא טוב

עד הצהריים היה בסדר אבל מאז שחזרתי הביתה-הספקתי לאכול יותר מדי לא הסטרי,אבל כמה פרוסות לחמקל עם ממרחלב,וגלידה,ופריכונים זה יותר מדי עכשיו כשאני רואה מה כתבתי-מתחילה לחשוב שאולי השבוע חלבונים לא היה הכי טוב לי מה זה כל הפחמימות האלה פתאום תוך שעתיים? מקווה שמעכשיו עד הערב יהיה רק ירקות וגם יוצאת להליכה בערב.

נוגלי

New member
גם לי היה יום גרוע

אכלתי מכל הבא ליד (שווארמה בפיתה, למשל...) אוווווף אני כועסת על עצמי נורא!

אור685

New member
מעדכנת ../images/Emo13.gif

אז מאז שכתבתי את זה - לא אכלתי כלום! חוץ מזה- שכנעתי את בעלי לבוא איתי לקנות ירקות ויוגורטים דיאטטיים, כי כמעט נגמר ואסור לי להגיע למצב שאין לי אותם בבית וחוצמזה אחרון- יוצאת עכשיו להליכה,לבד כי שתי חברות הבריזו. החלטתי לא לוותר. לילה טוב!

AGE1

New member
גם אני מקווה שזה נסגר

בוקר- 2 פר' לחם קל, גבינה, ירקות. צהריים- תבשיל ירקות עם כוס פתיתים. אחה"צ- 6 פר' לחם קל עם גבינה ערב-קערית מרק ירקות. אח"כ אולי ארטיק או פרי.

אסתי301

New member
גם אני סוגרת

ניסיתי שוב לפתוח את היום בדיאטה- 2 פרוסות לחם קל+ממרח חצילים כף_2 מנות בשר הודו על האש+ נס קפה. במהלך היום שוב נשברתי- 2 וחצי שניצל טבעול+4 עיגולי תפוח אדמה מטוגנים+4 כפות ספגטי עם שמן+דנונה+ כף פתיתים.

אסתי

תנסי אולי לחלק את האוכל ליותר מנות\יותר פעמים ואז לא תהיה רעבה מתה בין ארוחה לארוחה וכך יהיה לך יותר קל עם הכמויות? כמו שאני קוראת, חצי יום אכלת כמעט כלום, אז כמובן שבחצי השני תתעלפי מרעב, ואני לא רואה שום זכר לירקות........... תפוח אדמה זה פחממה
נסי אחרת, את הדרך הזו את מכירה והיא לא קלה לך, אז החוכמה למצוא את השביל שיקל עלייך את התהליך.

גם אני סוגרת יחסית מוקדם...

כבר בעשר. זה רק בגלל שנגמרו לי כל הנקודות.......... אז מה היה לנו היום- בוקר - קפה ארומה דל כוס מיץ גזר גדולה צהריים - 2 כוסות ספגטי + רוטב עגבניות פרוסה לחם קל אחה"צ - חצי בייגל אמריקאי ערב - בייגל שלם +גבינה מלוחה 5% עוד 2 קפה+חלב דל על פני היום וכמובן שחייה. 12 בריכות שמסתבר שהסתכמו ב- 600 מ' בלבד. מיילא.

רגב ת

New member
יום טוב סוגרת גם

בוקר נס קפה +2 פרוסות לחם מלא ביניים עוד נס צהריים 3 קציצות עוף+מעט ספגאטי+סלט אחה"צ נס עם עוגיה ערב 1 יוגורט שותה מים כמו שצריך

אור685

New member
רגב-כל הכבוד על ה"עוגיה"

אצלי זה אף פעם לא הולך ביחיד,רק ברבים
כמה שאני מנסה להסתפק באחת, אין...לא מצליח.

רגב ת

New member
זה רק עוגיה גם כי הוספתי סובין וגם כי

קבעתי לעצמי להפסיק להיסחף ולטחון את העוגיות כמו

אז ככה:

בוקר: שתי פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 5% ופלפל, קפה 10.00: תפוח צהריים: עוף מבושל, ירקות מבושלים, סלט כרוב, חצי תפו"א מבושל 16.00: בננה ערב: חתיכה קטנה מפשטידה שהכנתי לבנות עם תפו"א מבושלים, תירס וביצים וקצת גבינה צהובה לייט, סלט לילה: צלוחית קוביות אבטיח עם קצת גבינה מלוחה 5% קפה... ולישון. אני עדיין לא מצליחה להכריח את עצמי לעשות את הצעד הראשון בצעידה הראשונה אחרי הפסקה ארוכה ארוכה...

למעלה