סוגרים שבוע

m i c h a l i

New member
סוגרים שבוע ../images/Emo175.gif

מה דעתכם על פינה חדשה? בכל סופשבוע לקראת צאת השבת, לפני ששבוע חדש מתחיל נענה על השאלות הבאות כמובן שכל אחד יכול להמשיך להציע רעיונות חדשים
שנתחיל?
ספרו על משהו שהפתיע/ריגש אתכם השבוע
ציטוט השבוע מפי הילד/ה שלכם
מה השיר שהתנגן לכם השבוע? (אפשר לצרף קישור שכולנו נהנה
)
המלצה על פעילות שעשיתם השבוע עם הילדים
המלצה על בילוי שלכם ללא הילדים
איזה מאכל לשבועות אהוב עליכם במיוחד?
בשבוע הבא אני רוצה.... בשבוע הבא שאלות נוספות וחלק מהן דומות קדימה

שבוע טוב ומבורך ../images/Emo48.gif

ספרו על משהו שהפתיע/ריגש אתכם השבוע
הייתי בטיול מאילת והיה מויי כיף ציטוט השבוע מפי הילד/ה שלכם " סבא גם לי זה נשבר ואני לא בוכה ... { שיחק אותה בוכה לה } מה השיר שהתנגן לכם השבוע? (אפשר לצרף קישור שכולנו נהנה ) זה קשה כמעט כל שיר שאני שומעת מדבק לי המלצה על פעילות שעשיתם השבוע עם הילדים טיול אופניים המלצה על בילוי שלכם ללא הילדים טיוללללללל לאילתתתתת איזה מאכל לשבועות אהוב עליכם במיוחד? עוגת גבינה זה כבר פאסה אבל הכי שווה בשבוע הבא אני רוצה.... שרק יהיה טוב כל השנה שבוע טוב לכולם

חלבלובית היית באילת ולא אמרת?.

חבל יכולנו להיפגש הייתי מאוד רוצה אז שתדעו שכל חד הוריות הפורום הזה יכולות להיפגש איתי ועם ילדי שאתם באילת ואפילו עזרה במציאת כל מיני דברים בכיייף

כן הייתי בעיר ה../images/Emo42.gifהניצחית

היה טיול ליומיים מהעבודה . האמת לפני הגירושים גרתי שם 5 שנים ,אז היה נחמד להזכר קצת , לטייל בטילת להתפנק קצת " ללא מע"מ " ( עלאק } באופן כללי אין ספק שלפחות פעם בשנה צריך לקפוץ לאילת ושכולם יקפצו אבללללללל לא בזמן שכל עם ישראל עולה לאילת לרגל { זכורים לי ימים מגעילים }

The examiner

New member
האחד מסתיים והשני בפתח

יש מעין תערובת של עצב והתרגשות בערב מוצ"ש. מצד אחד עצב על ששבת המלכה, יום המנוחה והרגיעה, הגיעה לקיצה ומחר נפתח שבוע של חול ושיגרה ומאידך, התרגשות לקראת השבוע החדש, הטרי והמרענן עם כל מה שהוא טומן בחובו.... אז ככה, ריגש : כבכל שבוע בחודשים האחרונים, מאז שאני עם זוגתי המדהימה, כל דבר שעושים יחד, בין אם בבית ובין אם בחוץ, הינו מרגש ומסעיר, כל מחווה וכל מגע מאיצים את הדופק. כל פגישה הינה כמו בפעם הראשונה, כל חיוך והעולם נצבע בכל צבעי הקשת , כל הבעת עצב או כאב והעולם נצבע באפור ושחור. התנגן : נעימת הנושא של סידרת הסופרנוס, "הסידרה" של השנים האחרונות. ( ויסלחו לי מעריצי "אבודים" ו- "נמלטים" ) ציטוט : מפי הבן הצעיר - " אבא צא לבלות, אנחנו כבר נדאג לעצמנו" ( כן ממש, " בכלל לא דואג" ..... ) פעילות עם הצאצאים : יציאה לסרט { ספידרמן 3 } עם הבן הגדול. "המיוחד" בזה שלמרות שהנ"ל נער מתבגר ( כבר בחור בעצם ) ויש לו חברה "רצינית מאוד" כבר תקופה ארוכה, אנו מקפידים לצאת יחד, רק שנינו, מפעם לפעם, לפעילות מהנה משותפת, "שיחות נפש" ותאום ציפיות ( בעיקר שלי ממנו.... ) { משתדל לבצע כנ"ל עם הבן הצעיר אך לפעילויות מסוגים אחרים, שחביבים עליו , כל אחד וה- "שריטה" שלו } בילוי ללא הילדים : טוב, אני משוחד ולא אובייקטיבי ( ראו הסעיף הראשון לעייל...... ) מאכל לשבועות : ללא כל ספק, עוגת גבינה. וכמובן, המשובח ביותר, מעשה ידי המופלאה ( כן כן, שוב שולח אתכם לסעיף הראשון .... ) בשבוע הבא אני רוצה: לשבת לארוחת ליל החג עם כל האהובים עלי.......

m i c h a l i

New member
לא סולחת ../images/Emo3.gif הערב הפרק האחרון של LOST

ואיך עברה עליך ארוחת החג? :)

עליזה 63

New member
אז ככה

ריגש אותי השבוע שגילית שבני מאוהב בילדה יפה. ציטוט מבני אמא יפתי לפעמים צריך לקחת סיכון באהבה . יש שיר שנמאס לי לשמוע אותו תודה ליפה שלי לנסיכה שלי למהמהמת תודה שהבנת אותי כל השנים האלה. עם ילדי הפסקתי עוד מעט בן 14 . בילוי שלי בלי הילד ללכת לים לבד. אין מאכל אהוב. בשבוע הבא אני רוצה שתכנס אלי מלא עבודה אמן.

daniela1975

New member
עכשיו אני כי...../images/Emo13.gif

ספרו על משהו שהפתיע/ריגש אתכם השבוע התלמידים שלי...ביקשו שאלמד אותם גם שנה הבאה מתמטיקה ציטוט השבוע מפי הילד/ה שלכם כל יום היא אומרת לי "אמא, אני אוהבת אותך הכי בעולם, את האמא הכי טובה"...איך לא להתרגש מזה
מה השיר שהתנגן לכם השבוע? (אפשר לצרף קישור שכולנו נהנה ) תהנו Alphaville - Forever Young המלצה על פעילות שעשיתם השבוע עם הילדים בריכה...
המלצה על בילוי שלכם ללא הילדים סרט - זהות מושלמת (אני חושבת) ו-
איזה מאכל לשבועות אהוב עליכם במיוחד?
כל השנה כל העונה בשבוע הבא אני רוצה....שיהיה מוצלח לפחות כמו השבוע שחלף חג שבועות שמייח לכולנו

m i c h a l i

New member
אני חייבת להתוודות

יש לי רתיעה מסויימת מ
אבל אני מתה לנסות על מה את ממליצה למתחילים? (לא כולל שרצים בבקשה) :)

daniela1975

New member
תשאלי את חלבלובה...השד לא נורא כל כך...../images/Emo13.gif

חושבת שכדאי לנסות כל מה שיש בו ירקות בלבד ו/או חביתה יפנית...יש מגוון רחב ממליצה לך, בפעם הראשונה, לא להתפשר ולנסות בסושייה טובה
מבטיחה לך שלא תתאכזבי
...ותדווחי לנו
נ.ב חלבלובה ואני כנראה ניפגש בקרוב בSOHO...ושם ה
מ צ ו י י ן את מוזמנת בשמחה

מיכלי , דנה אלופה בפיתויים האלו .

אני התמכרתי כל חודש בערך מבלות בSOHO אוכלות סושי למנה ראשונה בפעם הבאה נוציא הודעה ומי שיכולה להגיע לארוחה עיסקית בסוהו .... קדימה לחגוג וזה לך דניאלוש

../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gifרק על עצמי לספר ידעתי,,,,

ובכן,,,מהיכן להתחיל,,, .הבן שלי הבכור אמר שטוב לו כאן,(בצפון) השיר האהוב ושהתנגן הוא של פיל קולינס. היינו במתחם של מגדל העמק בהפנינג נחמד,,מנסה כל פעם משהו אחר,אין הרבה אפשרויות המלצה על בילוי ללא הילדים,,,בירה בפאב עם חברה/רות לעניין,,וללכת לרקוד בדיסקוטק,,,,, לטייל לטייל,,,,,, אוהבת ספגטי + פטריות מוקרם במיוחד בשבועות וכל מיני פשטידות, בשבוע הבא אני רוצה....להתחיל לחפש עבודה כי אני זקוקוה לזה מאד נפשית/כלכלית. ובשבוע הבא אני רוצה גם להתחיל לכתוב ספר,,,על פונדקאות שנייה... מיכלי יש לי רעיונות אך נשמור את זה לשבוע הבא,, חג שמח אילנה

אמא66

New member
אילנה, תספרי לנו

על הפונדקאות. אני מתה מסקרנות. את בקשר עם הילד שגדל אצלך?

../images/Emo13.gifיקירתי,,מה פשר גדל אצלי???

נשאתי אותו ברחמי כמובן,אבל מעבר לרגש אחריות נטרלתי כל דבר כי הוא לא שלי. בלי להכנס לפרטים יכולה לומר שרק אישה חזקה ושיודעת מה היא רוצה מעצמה יכולה לעבור את התהליך, לדעת שאת עושה את זה עבור זוג נטו,מקבלת כסף ,פיצוי ,כל מה שנדרש,למרות שלדעתי הסכום לא מפצה על הכול/ הפריות שלא מצליחות/הפלה שאפשרית הכוללל,,,,,צריכה להיות אישה מאד חזקה. אני בקשר עם האימא כמובן,שולחת לי תמונות אבל אין לי שום רגש. עכשיו יש לה פונדקאית חדשה ומקווה מאד שיצליח להם/לה/לכולם בעצם,חבל לי שאני לא יכולה להיות עבורה. לילה טוב,,, אילנה

אמא66

New member
כל הכבוד על האומץ

התכוונתי כמובן "גדל אצלך בבטן". יופי שאת מקבלת תמונות. בכל זאת, נתת לו תנאי פתיחה מאד טובים, ומעניין לראות איך הוא גדל, למרות שהוא לא שלך גנטית.

s h o o s h a

New member
פונדקאות

"...אני בקשר עם האימא כמובן,שולחת לי תמונות..." ?
פונדקאות היא הסכם לפיו אישה נכנסת להריון ויולדת תינוק או תינוקות, כדי שתגדל אותו משפחה אחרת. האישה הנושאת את התינוק נקראת אם פונדקאית. פונדקאות היא פתרון עבור זוגות ויחידים שאינם יכולים להביא ילדים לעולם באופן טבעי. לפיכך רוב המשתמשים בשירותי פונדקאות הם: ** זוגות בהם האישה סובלת מאי פוריות, או שאינה יכולה להרות. ** זוג גברים (ראו: הורות הומו לסבית). ** גברים המעוניינים להפוך לאבות יחידים, או נשים המעוניינות להפוך לאימהות יחידות, ואינן יכולות להרות. פונדקאות כוללת כמעט תמיד הסכם כתוב בין האם הפונדקאית לבין היחיד או הזוג שעתידים לקבל את התינוק לרשותם. אופי ההסכם ותוכנו משתנים ממקרה למקרה וממדינה למדינה. ישנן מדינות בהן ההסכם אינו תקף כלל, במדינות אחרות (כמו ישראל) ההסכם תקף רק לאחר אישור ועדה מיוחדת. בהסכם מוותרת האם הפונדקאית על האחריות ההורית על הילוד, ומעבירה אותו לצד החתום על ההסכם. בתחילת 1991 בעקבות עתירה של בני זוג שלא אפשרו להם פונדקאות, מונתה וועדה ציבורית (ועדת אלוני) על ידי שר המשפטים לבדיקת נושא ההפריה החוץ גופית. הוועדה המליצה לא לאסור על פונדקאות אך גם לא להתיר אותה ללא מגבלות, ולבחון כל מקרה לגופו. על הזוג לעבור בחינה פסיכולוגית וייעוץ, גם האישה הנושאת צריכה להיות כשירה לכך וזכאית לתשלום עבור שירותיה. בעקבות המלצות הוועדה, התקבל בכנסת ב-1995 "חוק הסכמים לנשיאת עוברים (אישור הסכם ומעמד היילוד), התשנ"ו-1996". על פי החוק הסכם פונדקאות נכנס לתוקף רק לאחר: ** עריכת הסכם בכתב בין ההורים המיועדים לאם הנושאת ואישורו על ידי ועדה, הכוללת מומחים רפואיים, משפטיים, סוציאלים ודתיים. ** ההורים המיועדים הם בני זוג, בגירים, תושבי ישראל, והאם הפונדקאית אינה נשואה (למניעת חשש ממזרות). על כל פנים, ב-11 ליוני 2006 התפרסמה בעיתונות היומית ידיעה על פסק דין תקדימי בו התיר הרב הראשי לישראל, שלמה עמאר (בהתיעצות עם הרב עובדיה יוסף) לזוג חשוך ילדים להשתמש בשרותיה של אם פונדקאית נשואה. ** המועמדת לאם פונדקאית אינה קרובת משפחה של אחד מן ההורים המיועדים. ** המועמדת לאם הנושאת היא בת דתה של האם המיועדת. פרט למקרים הקבועים בחוק. ** מותרת רק פונדקאות מלאה (לא פונדקאות חלקית) - הזרע המשמש להפריה חוץ גופית הוא של האב המיועד, והביצית אינה של האם הנושאת. ** החוק מתיר לשלם לאם הפונדקאית תשלום לכיסוי הוצאותיה וכפיצוי על אובדן כושר השתכרות וכדומה. בניגוד להמלצות ועדת אלוני, החוק מתיר גם תשלום לגורמים שלישיים, כדוגמת סוכנויות פונדקאות. מאז תחולת החוק נולדו בישראל למעלה ממאה תינוקות באמצעות פונדקאות. מאחר ששירותי פונדקאות אינם ניתנים ליחידים אלא רק לזוגות, הוקמה בשנת 2004 ועדה נוספת שנועדה לשקול מקרי פונדקאות לכאלו שאינם בני זוג (למשל אשה לא נשואה המעוניינת להביא לעולם באמצעות אם פונדקאית, ילד מגבר המוכר לה, אבל שאינו בן זוגה).

למעלה