סוגרים את הפורום? ההתנתקות נגמרה. מה, לא?
ש שמעון בר יוחאי New member 26/8/05 #3 הלוואי שנגמרה. נשאר יתר חלקי פלסטין לשחרר מהכובש הציוני. כמו יפו, שייח מוניס, לוד, רמלה, חיפה, עכו, צפת, טיבריה, אום רשרש, אורשלים, באר שבע, ועוד.
הלוואי שנגמרה. נשאר יתר חלקי פלסטין לשחרר מהכובש הציוני. כמו יפו, שייח מוניס, לוד, רמלה, חיפה, עכו, צפת, טיבריה, אום רשרש, אורשלים, באר שבע, ועוד.
S soldier of fortune1 New member 26/8/05 #4 לישראל יעקוב דהאן אולי אני אשמע כמו בור, אבל אני לא עומד בסקרנות יותר. אתה יכול להסביר לי בבקשה מה זאת התמונה הזאת שאתה כל הזמן מצרף להודעותיך?
לישראל יעקוב דהאן אולי אני אשמע כמו בור, אבל אני לא עומד בסקרנות יותר. אתה יכול להסביר לי בבקשה מה זאת התמונה הזאת שאתה כל הזמן מצרף להודעותיך?
ש שמעון בר יוחאי New member 26/8/05 #5 זה תמונה שצולמה משטח שצה"ל אמור למסור לארגוני החבלה במסגרת ההתנתקות. ברקע רואים את תל אביב מזווית ראיה של עמדת ירי. עכשיו יש טילים עם טווח יותר רחוק---> מזה שבתמונה הקודמת.
זה תמונה שצולמה משטח שצה"ל אמור למסור לארגוני החבלה במסגרת ההתנתקות. ברקע רואים את תל אביב מזווית ראיה של עמדת ירי. עכשיו יש טילים עם טווח יותר רחוק---> מזה שבתמונה הקודמת.