סוגי מחירים ב B&H

-איל-

New member
סוגי מחירים ב B&H

להרבה מאד מהמוצרים ב B&Hיש שני סוגי מחירים - USA ו Grey Market. קראתי את ההסברים שלהם על ההבדל. האם מבחינת ישראל, מוצר שמוגדר כ USA (והמחיר שלו גבוה יותר), כולל אחריות בינלאומית שתהיה גם בישראל (פוטו הדר) ?

התשובה אמורה להיות כן

זו אחריות בינלאומית, והיבואן אמור לכבד אותה. ספציפית לגבי פוטו הדר (ניקון) אני לא יודע, אבל אתה יכול לשאול אותם. אני בדקתי עם קרט (היבואן של קאנון), והם אמרו שהם מכבדים אחריות כזאת, בצירוף קבלה. אם יש בעיה עם יבואן שלא מכבד את האחריות, אני חושב שאפשר לפנות ישירות אל החברה כדי ש"יאפסו" אותו.

LazyGecko

New member
קרט לא מכבדים אחריות של דיגיטליות

פילם כן, דיגיטליות לא. למה ? ככה. כובע. כנראה בגלל שיותר יקר\מסובך לתקן דיגיטליות.

האמת היא ש...

אני לא זוכר אם הם אמרו לי את זה כששאלתי. יתכן שאמרו ושכחתי, כי זה לא עניין אותי. בכל מקרה, לדעתי אפשר לפנות לקאנון ולספר להם שהיבואן הרשמי שלהם בארץ הקודש לא מכבד אחריות בינלאומית שלהם על מוצר x, ולראות מה הם יגידו.

hbm

New member
ומה לגבי ישפאר?

כיצד הם מתייחסים למצלמות וציוד של סוני שנרכש בחו"ל?

גיZמו

New member
לא יבואן... דילר.

ובגלל שהוא דילר, הוא לא חייב לכבד אחריות בינלאומית. הכוונה כמובן לקרט הדילרית הרישמית של קאנון בארץ...... יוטפויומט.

אף יבואן לא מכבד אחריות על מוצרים

דיגיטליים שנרכשו בחו"ל,רק אנלוגיים,בתנאי שהאחריות היא 'בינלאומית' - לא קנון,לא 'הדר' ,לא סוני. לגבי מינולטה - צריך לברר,נדמה לי שגם לא. מצד שני - אם מדובר בתקלה בה מוצרים הנגועים בה מופצים בכל העולם - היבואן יעזור (אולי עם מעט עזרה\תזכורת מ'מפקדת' היצרן בחו"ל)

-איל-

New member
אחריות בינלאומית

המוצרים שאני רוצה לרכוש אינם דיגיטליים. האם USA ב B&H פרושו אחריות בינלאומית ?

alonfo

New member
אחריות

כדאי בכל תחום לבדוק את הנושא מול היבואן הרלוונטי. במקרה של קנון דיגיטליות (= חברת "קארט") מכובדת האחריות הבין לאומית של קנון (רק שהאחריות הזאת עולה בארה"ב לדוגמא 70$ יותר מ-usa warranty). במקרה של סוני (= חברת "ישפאר") תקפה בארץ רק האחריות הארופאית של סוני (וגם זה דורש טפסים מיוחדים). בקיצור, לפני הרכישה כדאי לפנות ליבואן המקומי

למעלה