סוגי לקוחות

s h i r k u s h

New member
סוגי לקוחות ../images/Emo132.gif

קיים מגוון רחב של סוגי לקוחות שקיימים בכל תחום: קיים סוג לקוח המעצבן, שאוהב להציק, תמיד משמיע את דעתו ולא יעזוב אותך בשקט, עד שתבטיח שיהיה שלום בין הערבים ליהודים
ועוד סוג זה של אלה ששואלים שאלות, ודווקא בזמן הכי לא מתאים, שנייה לפני סיום העבודה, בדיוק כשלחוץ מאוד, או ששואלים בכלל שאלות לא קשורות
. באילו סוגי לקוחות נתקלתם
- פרטו עליהם וספרו חוויות ממפגשים עם לקוחות כאלו.

יש את הלקוח שיודע יותר טוב ממך

את זה שאומר "גם אני עבדתי בתחום ואני יודע שמה שאני מבקש הוא אפשרי", גם אם מה שהוא מבקש זה שנשנה את המבנה של העסקית או שנגיש לו מנה שלא קיימת אצלנו. היה לי פעם גם לקוח שהתווכח איתי, והתעקש שהוא יודע בוודאות שאין לנו מטבח אלא שהמנות מגיעות מוכנות ורק מחממים את המנות במיקרוגל. הזמנתי אותו לראות את המטבח ולדבר עם הטבחים, אבל הוא ויתר והעדיף להמשיך לטעון שהוא צודק ואני טועה. ויש גם את הלקוח העצבני, שלא משנה מה תעשו הוא לא ירגע ויוציא עליכם את כל המרירות שלו ויאשים אתכם בכל תחלואי העולם. בדרך כלל עם לקוחות כאלו קורות פשלות, כי קשה להבין מה הוא באמת רוצה וכששואלים אותו בשביל להבין הוא מתעצבן עוד יותר...

yaelbi

New member
הלקוחות הסחטנים

אני עובדת בשירות לקוחות ומגיעים הרבה כאלו שרואים בהסטורית הפניות שלהם כמה פיצויים וזיכויים יש להם על כל שטות אפשרית

space1

New member
אני הכי שונא את אלה

שעל כל מה שאומרים להם הם חייבים לענות ב"אתה בטוח!?", ו"תבדוק עוד פעם!". כשזה לא הולך להם אז הם עוברים למשפט של "אתה בטח חדש, נכון?" וכשהם מגלים שהתשובה היא לא, אז הם מבקשים לדבר עם ה"מנהל"...

JustMeNow

New member
האחרונים...

הלקוחות שמגיעים בחמש דקות האחרונות של המשמרת... הם תמיד תמיד תמיד יהיו הכי מסובכים! לא שאלה פשוטה של "שכחתי ססמא" אלא חצי שעה של ברבורים ושאלות כלליות מטומטמות שאפשר לקרוא ב FAQ של האתר... והכי גרוע- הטפשים. שאתה חצי שעה מנסה להבין למה הם לא מצליחים להתחבר לתוכנה ולגלות שהם בכלל לא מחוברים לאינטרנט/מנסים להתחבר דרך האתר/עוד לא נרשמו...

superyal

New member
לקוח חסר סבלנות

את מכתיב לו מה לכתוב והוא: נו...נו...נו..נו.. ואז אתה מקריא לו יותר מהר ואז הוא צועק "רגע!!!! "

יעל יעל...

מה שלומך תגידי לי? ראית קצת עולם? ובואי ספרי במה את עובדת עכשיו - באיזו עבודה מכתיבים ללקוחות? ותקני אותי אם אני טועה, אבל זכור לי שעבדת בתחנת דלק בגלגול הקודם של הפורום, לא?

superyal

New member
דבר ראשון

סחתיין על הזכרון אני עבדתי בתחנת דלק ואז נסעתי לחו"ל לחצי שנה ועכשיו אני עובדת בתמיכה תכנית של אינטרנט... אני מכתיבה ללקוחות הרבה דברים... כתובת של אתרים, שמות של שרתים ואת השם משתמש שלהם (אפילו את זה קשה להם לזכור...) אבל בתכלס כדי להיות בסדר ולא רק להתלונן אני חייבת לציין שרובם אולי טיפשים אבל למרות העצבים רובם דווקא לא מרגיזים יותר מידי.. הרגע חזרתי מהעבודה אז תסלחו לי שאין לי הרבה סיפורים... אולי במשמרת הבאה...

superyal

New member
הלקוח המתסכל

שהכל לאט לאט לאט.... שעה אתה מכתיב לו איך לכתוב כשאתה מקריא את האותיות בעברית על המקלדת כי הוא לא יודעת אנגלית ואז..... רגע נמחק בואי נכתוב מההתחלה אהההה!!

הלקוח המאחר

זה שמאחר ב 10 דקות ואז מתפלא למה לא מכניסים אותו ולמה אין מקום ומתחיל להתעצבן.

הלקוח שחושב שאמא שלו קנתה ת'חברה

יש כאלה, שבאים בדרישות שאני פשוט לא מבין את החוצפה. בחברה שבה אני עובד יש צי-רכבים מליסינג. מנהל הצי הוא חבר שלי. יום אחד הוא קרא לי למשרד שלו לראות משהו. עובד בחברה יכול לשלוח משוב על השירותים שחברת הליסינג מבצעת ברכבים שלו. אחד העובדים, שלח ציון 1 מתוך 5 כי... הזיזו לו את הכסא קרוב מידי להגה אדיוט
כי אולי הנהגת של מכון השטיפה היא 1.50 מטר גובה????? אלוהים, איזה אדיוטים...

adi510

New member
הלקוח שחושב שאני עובד אצלו...

עם משפטים כמו "אני אומר לך מה לעשות ואתה תעשה!" לא משנה שזה בניגוד לנהלי החברה או שטכנית לא ניתן לבצע ה"בוס" אמר.... או "אני משלם לך את המשכורת אז תבצע את מה שאני אומר" אז זהו שאתה משלם על האוכל/השירות שאתה מקבל.ואם כבר השכורת ממך יש מצב לאיזו העלאה.......|

yaelbi

New member
הלקוח שלא מכין את עצמו לפני שמתקשר

לפני שמתקשרים לחברה סלולרית צריך לדעת מראש על איזה פלאפון את/ה רוצה לברר,לא? מתברר שלא! אני שואלת על שם מי רשום המכשיר ומה עונים לי? שלי! של אבא-אמא-סבתא-חבר שלי כאילו שאני מכירה אותם אישית.. כדי לקבל פרטים אישיים על הפלאפון שלך אתה צריך לתת פרט מזהה,לא? מתברר שיש אנשים שקשה להם לזכור את הת"ז שלהם בע"פ!

למעלה