סוגי וודקה

קונדסבא

New member
סוגי וודקה

אני יודע שהכל זבל, אבל מה נחשב יותר סבבה- אבסולוט, פינלנדיה או סמירנוף?

קונדסבא

New member
וואי וואי...הפכת לי את סדרי העדיפויות עכשיו

בפורום שאלה קטנה העדיפו דווקא את האבסולוט ודיברו נחרצות נגד פינלנדיה:) אבל בתור חובב אלכוהול הדעה שלך נחשבת בעיני קצת יותר...בקיצור אשמח לעוד דעות מחברי הפורום!

דרך אגב מבחינתי הכי טוב זה כמה שפחות טעם...הכל מגעיל בעיני ואני שותה וודקה רק בצ'ייסרים ורק כדי לתפוס ראש (כמו הרוב הגדול של הציבור).

לכן כתבתי "אישית"

אני לא טוען שאבסולוטית אחת מהן טובה מהשניה (אם כי קראתי כמה אנשים שטוענים שכן)

matroz

New member
הסדר שלי

סמירנוף
סטולי
פינלנדיה
אבסולוט

אם אתה יכול לקפוץ קצת במחיר, אז רק קטל וואן.

kinks

New member
ויברובה ה"פשוטה"

שאפשר למצוא בשישים שקלים לליטר לפעמים.

אחת הוודקות היחידות שאני אוהב בתור לא חובב וודקה.

סוגי וודקה

הוודקה היא משקה די גס, אבל ממש לא "זבל"

יש מי שאוהב אותה נקי, יש מי שאוהב אותה בתוך קוקטייל ויש מי שפשוט לא אוהב אותה ומעדיף אלכוהול אחר.

תחום הוודקה הוא עולם בפני עצמו עם מבחר די רחב של איכויות וסגנונות. שלושת המותגים שציינת הם טובים ופופולאריים אבל שלושתם פחות או יותר באותה רמה ובאותו טווח מחירים ולכן ההשוואה ביניהם היא בעיקר עניין של טעם, מיתוג ואולי ניסיון מצער של אנשים שנתקלו בזיופים של המותגים הנ"ל.

אישית, בכל משקה, אני מאוד ממליץ לאנשים להפתח לדברים חדשים ולנסות. לעתים קרובות מגלים עולמות חדשים

בעניין הוודקה, קיימים הרבה מותגים איכותיים בטווח המחירים הזה ואם תהיה מוכן להעלות את רף המחיר ולנסות את גרסאות הפרימיום של הוודקה, תראה הבדל הרבה יותר משמעותי מאשר בין שלושת המותגים שציינת.

דבר נוסף הוא מקום הרכישה. תוכל למצוא מגוון הרבה יותר רחב בחנויות שמתמחות בתחום היין והאלכוהול מאשר ברשתות השיווק. שם גם תוכל להחשף למותגים ומהדורות שלא תמיד מגיעים לרשתות השיווק ולעתים קרובות גם לגלות אירועי טעימה.

גילוי נאות: כמו שאולי הבנת מהכינוי, אני מייצג חנות מהתחום. בכל אופן, ההמלצה שלי היא לכל חנות יין ואלכוהול מקצועית שנח לך להגיע אליה.

למעלה