סוגי אזעקות

joyride150

New member
סוגי אזעקות

שלום לכולם ! רציתי להתיעץ כאן לגבי סוג האזעקה שעלי להתקין לפי דרישת הביטוח בגוימקס.. מה ההבדל בין אזעקת "THOR" של גרדמן לבין האזעקה של "רב בריח" של כולבוטקס (אם אינני טועה)? מה ההבדל במחיר ? תודה

hagaluly

New member
הבדל בשרות

אני מקווה בשבילך שאתה לא גר בצפון....... קניתי אזעקה של thor מגארד מן + ביפר האזעקה עובדת יופי הביפר לא עבד מהיום הראשון את ההתקנה גארדמן ביצע לי באיזור קריות בצפון רק שבשביל לממש את האחריות גארדמן ביקש ממני להגיע עם הג'וי שלי למרכז שרות ממש לא לטעמי. אחרי שרדפתי אחריו כמה חודשים הבנתי שאחריות על הביפר אני לא אקבל. אני מרגיש ממש מרומה....... לגבי האזעקות אין הרבה הבדל אבל לפחות על משה יש ביקורות שירות טובות נ.ב לגארדמן היקר........ אם אתה מתקין בצפון תדע גם לתת שרות בצפון. מצידי תיתן לי אחר ואני אתקין לבד. הביפר שלי עדיין מחכה לך

guardmen

New member
ידידי היקר.

אין לך צורך להרגיש מרומה. אף אחד לא רימה אותך בטח לא אני. אני יודע שיש לך בעיה מסויימת עם הביפר(פעם עובד ופעם לא כדברייך), ונאמר לך יותר מפעם אחת שאם אתה רוצה לפתור את הבעיה מהר, הכי טוב תגיע לביקור בת"א ונפתור לך את הבעיה תוך שניה. אתה התעקשת לא לבוא לת"א(בגלל כל מיני תירוצים שונים ומשונים) ואמרת שתמתין עד שאני יגיע לצפון. לצערי ואני באמת מצטער, עדיין לא יצא לי להגיע לצפון. לגבי שירות? האמן לי אני יודע לתת, על כך יכולים להעיד הרבה לקוחות. אני חוזר ואומר אין לי צפי מתי אני מגיע לצפון, כפי שכבר אמרתי קודם, תבוא אלי ונפתור לך את הבעיה במקום. ארוחה וקפה עלי
. להבא - אם יש לך מה לומר לי(גם אם אתה כועס), שלח לי מסר. צורת ההתנהלות הזו שאתה פונה אלי דרך הפורום ולא במסר, לא מכבדת אותך ובטח לא אותי. אחלה ערב.

joyride150

New member
תשובה?

בקשר לגארדמן - באופן אישי טיפלתי אצלו והשירות היה 10. מירון - תוכל לתת קצת מידע על סוגי האזעקות שיש אצלך + מחירים ? תודה

rossi46

New member
לי יש רב בריח אבל...

האזעקה שלי היא רב בריח התקנתי אותה אצל משה מקולבוטקס בסך הכל אותו מחיר כל האזעקה שגארדמן מיבא יש לי איתה 2 בעיות 1 פחות קריטית אבל עדיין מפריעה שהשלט שלה אינו קולט מעל 5 מטר (משה אומר ש 10) בכל מקרה זה די מציק, אתה נמצא בתוך חנות ופתאום מתחילה לצפצף (מידי פעם קורא למשל ששוכחים את האיתות ואז היא נדלקת) ובשביל לכבות אותה צריך להגיע כמעט עד לקטנוע בינתיים יש לי בעיה יותר קריטית והיא שכשהמצב של האזעקה מעל 1 (שזה הכי נמוך ) כל נגיעה ממש קלה והאזעקה מתחילה לעבוד, זה לא אמור להיות ככה וכנראה שאלך לבדוק את זה אצל משה בשבוע הקרוב,

hagaluly

New member
עם כל הכבוד ויש כבוד

אני מרגיש מה שאני מרגיש..... אם ידעתי שכך יהיה הדבר לא הייתי מתקין אצלך ולא בגלל שאתה לא נותן שרות טוב אלא בגלל שאתה פשוט לא נותן שרות (בצפון). אני לא רוצה להגיע עד ת"א בשביל לתקן ביפר שלא עבד מהיום הראשון. אני לא מתנהל כאן או בהודעות פרטיות או בפלא כי פשוט הרמתי ידיים וחבל. אגב תודה על ההצעה אבל אני מנסה לשמור על המשקל

ונוס64

New member
אממ...לא נישמע טוב איש השמירה

אני לא מכיר את הנוגעים בדבר או את הסיפור אבל ה"פרסום" הזה לא עושה לשם שלך טוב ואני מצר כל כך. מצד שני כל הכבוד לאדם שפירסם כי זו בידיוק הדרך לידע את כולנו על ספקי שירות בעייתיים. אבל לאיש שגר בצפון והתקין את האזעקה שלו במרכז, איש יקר למה אתה מצפה שיבואו עד עליך לתת שירות? זה הוסכם בזמן הקניה? יש בצפון איזו צורה של חנות של אותו מוכר/מתקין מהמרכז? כי אם לא אז באותה מידה אתה יכול לקנות את המוצר בניו-יורק ואז להתלונן שלא מגיעים לארץ כדי לטפל בך, הלא כך? אני קניתי מחשב נייד מהרצליה, גר ליד ירושלים ושיש תקלות אז לצערי אני נוסע להרצליה כי שם קניתי ושם המעבדה. אז מבחינתי שמך הטוב עדיין הולך לפניך איש השמירה היקר, ופעם הבא תשתדל שדברים כאלה לא יגיעו למצב בו אדם חייב לפרסם את הבעיה בפורום... יום טוב לכולם, מקווה שמפה נישתפר ונילמד. אני.

למעלה