סוגיית טיילור

נולה2

New member
סוגיית טיילור

פתאום חשבתי על זה... כיאה לקיבוץ ( לא יעזור "סטרארס הולו" היא קיבוץ נוסח אמריקה ) יש לעיירה היפה של הגילמוריות "שיחת קיבוץ" ( אותה ישיבה בצריף ( ככה הוא נראה מבפנים ) החמים אותה טיילור מנהל ובה נוהגת לורליי להעיר הערות זדוניות מהשורה האחרונה ולוק נהנה להתעצבן ולהסתייג ) אז נשאלת השאלה: טיילור הוא מזכיר הקיבוץ
( ראש העיר )
ואם לא, אתם לא חושבים שראוי שראש העיר ינהל את השיחה ( למרות שלטיילור בהחלט יש את האישיות המתאימה ) או שלפחות הוא ישתתף בישבות או יוזכר בסדרה פה ושם
דנו פה פעם בסוגיית ניהולה של העירייה...? תהנו מהחיים, הילה נ. ב יחיי דין

morini77

New member
לפי דעתי

השאלה שלך באמת מוצדקת, וחשבתי על זה ולפי דעתי, כמו שכולנו מכירים את טיילור כבר המון זמן אנחנו יכולים לשער שטיילור הטיל את מרותו על ראש העיר המסכן, שהעניין החשוב לו ביותר בעיירה הוא חוקי הרצועה של הכלבים. ניראה לי שטיילור השתלט על האסיפות האלה בכוח הזרוע והכריח את כולם להקשיב לו.

Nerade

New member
אממ...

אממ... אני לא בטוחה בכלל שיש להם ראש מועצה.o_O [אני לא ממש מסכימה עם זה ש"סטארס הולו" זה קיבוץ, אני חושבת שהגדרה שמתאימה יותר ל"עיירה" (או לסטארס הולו) היא "מושבה".
] ז"א, אף פעם לא הזכירו את זה, אז יכול להיות שבאמת טיילור הוא ראש המועצה. למרות שעדיין משהו פה לא נראה לי. לפי דעתי זה פאק קטן של התסריטאים, או שפשוט ראש המועצה יושב בצד או משהו. בקיצור, אני מסכימה עם מה שכתבו מעליי.
(אני מצטערת, אני לא זוכרת מי כתבה את זה...
)

morini77

New member
יש להם ראש עיר...

והוא טיפש כזה... אבל בכל זאת, הוא ראש העיר וטיילור משתלט לו על התפקיד. חוצמזה, טיילור הוא דמות יותר מוכרת וגם דמות שתופסת, ראש העיר הזה הוא לא הדמות הכי מעניינת ואם צריך שמישהו ינהל את הישיבות האלה אז הם כניראה מעדיפים את טיילור כי הוא כבר מוכר וגם כי הוא יותר מעניין מראש העיר.

נולה2

New member
קיבוץ "סטארס הולו"

אני חייבת להסביר למה קראתי לסטרס הולו קיבוץ: בגלל הלך הרוח של התושבים- יודעים הכל על כולם, תמיד רצים לעזור לך, ואוהבים לדבר וחוץ מזה נורא נחמדים וגם מקבלים החלטות ביחד. חוץ מזה העיר מאוד בייתית וחמה והאנשים גדלים יחד ויש להם בדיחות פנימיות והערות מאד בונות לפעמים. מי שגדל קצת בקיבוץ יודע שזאת הגדרה כמעט מדוייקת ( חסרה רק אהבתם ללכת יחפים ). אסכם כשאצטט את אימי, עוזבת קיבוץ שהגיעה ליישוב קהילתי שמורכב רובו מעוזבי קיבוץ, על היישוב שלנו: "האנשים פה חושבים שהם עזבו את הקיבוץ אבל הם עדיין חיים בקיבוץ"! והמבין יבין...
תהנו מהחיים
הילה- קיבוצניקית במקור ובנשמה...

morini77

New member
מושבניקים!!

מושבניקים הם הקיבוצניקים המתקדמים... ניראה לי

dafi daf

New member
אני קיבוצניקית...וגם די חדשה...:)

אני גרה בקיבות "שדה יואב" הכי לא מוכר בערך בעולם...הוא די מתפרק... בין שקלון לקריית גת... ובקשר לאסיפות,מיס פאטי מנהלת אותם,לא?

Alexis14

New member
דווקא הזכירו בסדרה די הרבה

את ראש העיר, בטוח שיותר מפעם אחת.. וכבר ענו לך למה למרות זאת טיילור הוא מנהל הישיבות..

למעלה