סוגיית הקרש של האסלה למעלה או למטה?
ז זיקן New member מנהל 23/2/15 #2 הכי קל זה להוריד. לכן הוא צריך להיות למעלה אחרת איזה אידיוט מושתן ישאיר טיפות על הקרש. דרך אגב ישנה אפשרות לכוון את הקרש ככה שהוא תמיד ישאר למטה. להרים אותו זה כבר סיפור אחר.
הכי קל זה להוריד. לכן הוא צריך להיות למעלה אחרת איזה אידיוט מושתן ישאיר טיפות על הקרש. דרך אגב ישנה אפשרות לכוון את הקרש ככה שהוא תמיד ישאר למטה. להרים אותו זה כבר סיפור אחר.
O oops did it again New member 23/2/15 #3 שמעתי על משהו מטריד מאוד. נשים שדורשות מהגבר להשתין בישיבה, דהיינו, לקפל את השמקל בין הרגליים ולהשתין פנימה. זה מאוד הטריד אותי, נשמע לי כמו סירוס הגבר. מה אתה אומר על זה?
שמעתי על משהו מטריד מאוד. נשים שדורשות מהגבר להשתין בישיבה, דהיינו, לקפל את השמקל בין הרגליים ולהשתין פנימה. זה מאוד הטריד אותי, נשמע לי כמו סירוס הגבר. מה אתה אומר על זה?
ז זיקן New member מנהל 23/2/15 #4 אני לא שמעתי על זה. אבל שמעתי על התקן שמאפשר לנשים להשתין בעמידה, מין משפך כזה מטומטם שפותח בוודאות על ידי פמיניסטית. אם בחורה תדרוש ממני להשתין בישיבה אדרוש ממנה לעוף מיידית מטווח העיניים שלי.
אני לא שמעתי על זה. אבל שמעתי על התקן שמאפשר לנשים להשתין בעמידה, מין משפך כזה מטומטם שפותח בוודאות על ידי פמיניסטית. אם בחורה תדרוש ממני להשתין בישיבה אדרוש ממנה לעוף מיידית מטווח העיניים שלי.
O oops did it again New member 23/2/15 #6 ראיתי את זה בהתחלה חשבתי שזה סוג של אף לתחפושת לפורים, עד שהובהר לי מה התפקיד של זה http://zone.walla.co.il/item/2609169
ראיתי את זה בהתחלה חשבתי שזה סוג של אף לתחפושת לפורים, עד שהובהר לי מה התפקיד של זה http://zone.walla.co.il/item/2609169
O oops did it again New member 23/2/15 #9 לא בחיים לא תמצא אותי בטיולי שדה. אין מצב. טוב, אולי רק בפיקניק. ויש מצב שהייתי קונה רק בשביל לנסות. אני אוהבת גאדג'טים.
לא בחיים לא תמצא אותי בטיולי שדה. אין מצב. טוב, אולי רק בפיקניק. ויש מצב שהייתי קונה רק בשביל לנסות. אני אוהבת גאדג'טים.
F FrankBlack New member 24/2/15 #11 מעניין איך הן מפקחות על זה וזה לא מטריד כמו השאלה מי חי עם מטורפות כאלה. חוצמזה מי מקפל את הזין בישיבה? הרי כשיש לנו חבילה אף אחד לא מקפל אותו. כולה מכוונים אותו קצת.
מעניין איך הן מפקחות על זה וזה לא מטריד כמו השאלה מי חי עם מטורפות כאלה. חוצמזה מי מקפל את הזין בישיבה? הרי כשיש לנו חבילה אף אחד לא מקפל אותו. כולה מכוונים אותו קצת.
P puma141 New member 24/2/15 #14 או לשמוע מישהו צועק משם- "נשבר לי הזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזיןןןןןןןןןןןןןןןןן". עכשיו לך תדע למה הוא מתכוון..
או לשמוע מישהו צועק משם- "נשבר לי הזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזיןןןןןןןןןןןןןןןןן". עכשיו לך תדע למה הוא מתכוון..
ק קייזר סוזי New member 2/3/15 #16 מה זה משנה לא מבינה את ההתעקשות הנשית המטומטמת הזו. מה שמשנה זה אם יש כתמים של פיפי בכל מקום על האסלה,כי את זה הגברים עושים מלא, אולי לא כולם,אבל רבים מהם. וזה מה שבאמת יטריף לי את הדעת.
מה זה משנה לא מבינה את ההתעקשות הנשית המטומטמת הזו. מה שמשנה זה אם יש כתמים של פיפי בכל מקום על האסלה,כי את זה הגברים עושים מלא, אולי לא כולם,אבל רבים מהם. וזה מה שבאמת יטריף לי את הדעת.