סוגייה...

קלימרו

New member
תיראי...

שייצאו מהארון, זה לא מפריע לי...אבל שלא ייכנסו לי לחיים עם החרא שלהם. לדוגמא: נניח שיש לי הרגל לגרד בתחת...פשוט להוריד את המכנס ולגרד בתחת... אז אוקיי, אני לא עבריין, אני לא איש רע...אני פשוט סתם אדם עם איזושהיא בעיה...שיכול לעשות מה שהוא רוצה בבית שלו...אבל זה ברור לך שאני לא אצא לרחוב ואגרד בתחת נכון?????

לא מסכימה איתך קלימרו

לדעתי אתה חושב שההומואים צריכים לשבת בשקט ולשתוק בגלל שהם הומואים (לדעתך כנראה שיש בהם פגם כלשהו) אתה לא בעד מצעד הגאווה?? ההומאים סובלים גם ככה מחוסר הסובלנות כלפיהם למה שלא יהנו? למה שלא יחיו חיים שקטים ונורמליים? אסור להם רק בגלל ההעדפות המיניות שלהם?? ומצעדי אהבה למיניהם עם "סטרייטים" זה גם מפריע לך???? תחיה ותן לחיות. לכולם יש זכויות.

סוגייה?

בקשר להומואים - זאת הסיבה שהם קוראים לעצמם גאים אני חושב. ובכלל מיניות, בין אם היא הטרוסקסואלית או הומוסקסואלית, לא צריכה להיות דבר שמתביישים בה. הפגנות חיבה הם דבר טוב, ואם הומואים מםריעים לך כל כך אתה לא חייב לצפות בהם בטלוויזיה או לקרוא עליהם בעיתון. אך אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך להתבונן בהם. אני לא הומו, אבל יש לי ידיד הומו, וזה פוגע בי לראות איך אנשים כמוך מתייחסים להומוסקסואלים. זה פרימיטיבי ובכלל לא במקום. ואיזה פגם בדיוק יש בקהילה ההומוסקסואלית? את מוכן להסביר לי? אך אחד לא בחר לבוא לעולם ואף אחד לא בחר להיוולד כפי שהוא. בקשר למשתמטים - המדינה שלנו מוקפת אויבים ולדעתי כל אחד צריך לשרת בצבא בין אם הוא קרבי או בין אם הוא ג´ובניק. אבל יש את אלה שבאמת לא מסוגלים להחזיק רובה ולירות מכיוון שהם מאמינים שבאמת אלימות היא לא הפיתרון. כמובן שיש את אלה שמנצלים את זה לרעה, והם הפרזיטים. נרקומנים? - לא נראים אנשי רוח. נרקומנים נקראים נרקומנים. אנשי רוח הם אלה שלא מאמינים באלוהים שאתה מאמין בו, אלה מאמינים בטבע. כן, הם צורכים סמים, שבאמת מרגיעים. אם תשים לב בימי הביניים ובימים קדומים לימי הבניניים רבים השתמשו בסמי הרגעה. ורגע, אישה זקנה שלוקחת כדורי הרגעה שונה כל כל מה"נרקומנים אנשי הרוח והטבע"? ילדים מחוץ לנישואים - אנשים עושים טעויות, ופעמים ילדים מחוץ לנישואים הם גם טעות. לא נורא. ויש גם אנשים שמאמינים כי לא חייבת להיות פיסת נייר המאשרת שאתה נשוי, ולכן הם חיים כמו זוג נשוי, רק לא בצורה חוקית. אנשים לא מתגאים בפגמים שלהם. אתה טועה. הפגמים היחידים הם אנשים צרי מח שלא מוכנים לקבל את האדם כפי שהוא וכפי שאלוהים יצר אותו.

אריאל1

New member
לדעתי הבעיה היא שונה

לא ההומים הם הבעיה (יכול להיות אבל אני ממש לא רוצה להיכנס לדיון על זה כאן. היה לי על זה ויכוח ארוך בקיץ אולי עדיין אפשר למצוא בדתיים בדף 1 או משהו כזה) הבעיה לדעתי היא בכניסה האגרסיווית של המניות לחיים שלנו. תראו לדוגמא את הטלווזיה בעיקר הפרסומות אבל גם תוכניות (או את הצ´ט) למה כל כך חשוב לאנשים שכל העולם ישמע מה קורה בחדר המיטות למה צריך לפרסם את זה. הפתיחות הזו הינה הבעיה. היה דיון כאן (לפחות שאלתי ניסה להתחיל אותו אני לא בטוח אם הוא הגיע לאנשהו) על הערוצים הפורנוגרפים. תראו אני אישית נגד מאותו סיבה. אני לא רואה בכך הגיון ואני ממש לא רואה בכך מוסריות.

קלימרו

New member
זו בדיוק הנקודה.

כאשר הבעתי את דעותיי, מיהרתם כולכם לקפוץ כמו חבורת נשרים העטים על טרפם. אף אחד לא טרח להתייחס לכך שציינתי שאיני מתלונן על ההומואים אלא על הפגנת ההומוסקסואליות כמשהו נכון, בריא ולגיטימי. אתם פשוט חיפשתם סיבה לויכוח, ואני ידעתי שזה מה שיקרה, וזה רק מוכיח את הילדותיות שלכם, ואת חוסר העניין והרצון להבין, אלא רק ליצור ויכוח. לעומת רובכם, אריאל הקשיב לכל דבריי ולא רק לאלה המעוררים הסתייגות, והוא נישא להבין את הבעיה אשר אני מציג. תראו כמה הודעות כתבתי אשר מטרתם הייתה להבהיר את כוונתי, אך אתם בשלכם. אז תיתבגרו, וכאשר תהיו מספיק רציניים להתייחס לכל העובדות, אני אשמח לנהל איתכם דיון...

"כל דבריך"...

ומה אם רציתי להתייחס רק דבר אחד- לפתח דיון- ולא ריב... מה גורם לך לחשוב שבאתי לריב? באנו להבהיר דברים. בסופו של דבר- כמו בכל דיון- כל הצדדים ישארו בדעותיהם.. אפאחד לא ישנה אותה.. כל אחד מבהיר את הצד שלו... ואפאחד לא עט עליך כמו נשר... אז אתה- תפסיק עם הילדותיות שלך- עם ה"פאראנויה" שכולם באו לריב איתך... ותהיה אתה הרציני פה.. שמש ל נ ו דוגמא.. ערב טוב רחל

קלימרו

New member
אם לא קראת את כל דבריי...

לא הגעת לנקודה שרציתי להבהיר ושאליה רציתי להגיע.... אין לי שום פראנויה ואל תכניסי לי מילים לפה... פשוט כולם כאן באו להגיד כאילו אני אמרתי שאני נגד הומואים ושאני לא רוצה שהם יתקיימו או שהם ייתקיימו בפחד.... אין לי שום עניין שהם לא יתקיימו או שהם יתקיימו בפחד- אלא פשוט שלא ישאו את הדפקה שלהם, שאולי מבחינת אנשים "נאורים" לגיטימית, בכל אופן, שיחיו איך שהם רוצים, אבל שלא יבואו ויעשו לי מצעדים כאילו יש במה להתגאות. בסופו של דבר כלום לא יעזור- הומואים זה לא לגיטימי, לא בריא, לא טיבעי, נוגד את חוקי הטבע האנושי ואת ההשרדות וזהו!!! את הומו? סבבה, תחיה בכיף, תתנשק, תתמזמז, זה למסיבות הומואים, מצידי תקיים משכב זכר כל לילה...אבל אל תבוא להגיד לי שזה טיבעי או משהו....

דפקה??

להיות הומו זה דפק? פגם במערכת? לפי ההודעות שלך הבנתי שאתה ממש נגד כל תנועה הומו-לסבית ועדיף לסגור אותם במחנות סגורים כדי לא להפריע לקיום שלך. אם אתה לא מתכוון לפחות מריבות בפורום הזה אל תכתוב בצורה שכתבת את ההודעה, עצה ממני - נסח אותה מחדש. כי לקרוא לקהילה (לא משנה אם היא הומואית, שחורה, או אפילו יהודית) "דפקה", ולאמר כי היא "פגם" באוכלוסיה הוא בסיס למריבה. מה עושה אותך יותר טוב מהומואים? ורק שתדע שאהבה הומוסקסואלית הייתה מקובלת מאוד בימי קדם של רומא ויוון, ואם שמים לב טוב אפשר למצוא איזכורים של מין הומוסקסואלי באותו תנ"ך שאתה כל כך מאמין בו.

טאצי

New member
"הפגנות חיבה הם דבר טוב"

אופטלגין, שלום ההודעה שכתבת מלאה בתובנות שגרמו לי לחייך. אבל הציטוט ממך שנתתי בכותרת ממש עשה לי את היום. תודה טאצי (מפורום בנים בלבד)

ש@לתי

New member
גם לי גרמת לחייך ../images/Emo13.gif

ההודעה שלך היא ההודעה המומלצת של היום בפורומים של
! אתה מוזמן לראות אותה דרך תפריט הפורומים, היא תחת הכותרת- גאווה.
ש@לתי

אריאל1

New member
אם כבר מדברים

וזה לא נגד הומואים או משהו סתם מחשבה. הומוסקסואליות אינו יכול להיות דבר טיבעי ממש לפי תאורית האבולוציה. ההיגיון האבוליציוני אומר שכל צורת חיים מחפשת את הדרך להשאיר אחריו זכר כלומר צאצאים. מכיוון שהומאוים אינם עושים זאת נראה שזה די נוגד את ההיגיון האבולציוני. אבל הי זה רק תאוריה לא חייבים לקבל אותה!

WC

New member
שככה יהיה לה טוב

לאסלה כאמור, שככה יהיה לה טוב. היא לא ידעה שנאנדרטלים עם השקפות עולם של ימי הביניים מתנסחים כלכך יפה או שבכלל עוד קיימים. בעצם אפילו בימי הביניים היו אנשים יותר נאורים. אתה יודעה מה הדפקה בועז, אפשר לקרוא לך בועז? אחלה. הדפקה היא אצל אנשים שלא מסוגלים להבין את האנשים שמסביבם, את סוגי האנשים זאת אומרת. זאת הדפקה. אתה דפוק, ועוד שמתנסח יפה. יפה מאוד שאמרת משהו ואחרי זה ניסיתה להסתתר ולנזוף בנו על זה שלא הבנו מה התכוונת להגיד. זה לא עובד ככה. רוצה להיות נאנדרטל- תהיה, אבל שיהיו לך הביצים להגיד את זה בפה מלא ובגאווה. אולי תהפוך את עצמך לנאור פתאום. כך את תפיסת העולם המעוותת שלך בנושאים אלה והפוך אותה לסמל, לדגל, לנס... זה לא נראה לאסלה. תסתכל במראה ותגיד לעצמך- אני הומופוב ששונא משטמטים, נרקומנים וממזרים- ואני גאה בזה. תלך במצעדים ברחובות ת"א ותנשק זקנות בלות מימי תרפ"ש בעלות אותה השקפת עולם נאורה. תחגוג את מה שאולצת להדחיק במשך שנים ע"י החברה- את ההשקפה הניאנדרטלית שלך. ואז תקלוט אולי בקצת למה היה נראה לך שנופפו לך משהו בפנים. זה לא כדי להתגרות במי שלא מסמפט הומואים, זה כדי להראות להם שהם כאן אחרי הכל, שלמים עם עצמם וגאים בזה. זה יותר חגיגה עצמית של ההומואים מאשר התגרות בהומופובים. והאסלה נטפלה לנקודה א´. WC אבל אתה מתנסח יפה. קוף! אבל מתנסח יפה.

חכם או חכמולוג?!

אחי יש לך בעייה...... צר לי להגיד לך אבל האיי קיו שלך בגודל הקיו! זה שהוא הומופוב זה אומר שהוא לא נאור?! הוא נגעל מצורת החיים שלהם ...מה הביג דיל?! אותו זה מגעיל אותך לא בכל אופן שניכם תצטרכו להתמודד עם זה. ואני וגם קלימרו יכולים להגיד בגאווה במצעדים ובכיכרות בראש מורם!!! אנחנו שונאים משתמטים, נרקומנים וממזרים, אנחנו מאוד גאים בזה... הם אלה שצרכים להתבייש! אני בניגוד לידידי, לא חושבת שלהיות הומו זה פגם אני פשוט טוענת שזה לא בריא לעולם שלנו מהבחינה של שיעורי הריבוי הטבעי וכו´... בסך הכל אני בעד שכולם יחיו את החיים שלהם בשקט איך שהם רוצים...כל עוד זה לא פוגע במדינה וסוטר את חוקותיה. נ.ב: קלימרו הוא צר העין היחיד פה...גם אתה רק בהפוכה... שיהיה לכולכם שבוע טוב ורגוע... סופר גירל

WC

New member
יש לקרוא השרשור במלואו

הקשיבי לי מירב, אפשר לקרוא לך מירב? יופי. אם היית קוראת את ההודעה הראשית היית רואה שהשימוש במילה נאור- במובן אליו התכוונה האסלה הוא כתגובה לשימוש במילה נאור ע"י בועז (קלימרו או מה שלא יהיה). שנצטט? טוב נצטט! בועז:...שהושנה והמוזר הוא "נאור"...תופעות שהיוו עד לא מזמן פגם לכל דבר נהפכו לפתע "נאורות" כביכול... וד"א, נאור פרושו משכיל, ולהיות משכיל זה להשכיל לקבל את מה ששונה ממך. ונמאס לאסלה לדבר בקלישאות. WC אל תכנסי למלחמות אישיות

תשמע...ותשמע טוב!!!!

דבר ראשון-מירב זה שם מכוער ואי אפשר לקרוא לי ככה... אז שיהיה סופר גירל דבר שני- כמו שאמרת פירושו של נאור=משכיל ...על כן אני חושבת שמי שאינו הומו הוא משכיל ולא בגלל העדפותיו המיניות אלא דבר התהייה בעתידו-קצת חומר למחשבה... ביי רחמיאל שלך באהבה עצמית, סופר גירל

למעלה