סוגייה?
בקשר להומואים - זאת הסיבה שהם קוראים לעצמם גאים אני חושב. ובכלל מיניות, בין אם היא הטרוסקסואלית או הומוסקסואלית, לא צריכה להיות דבר שמתביישים בה. הפגנות חיבה הם דבר טוב, ואם הומואים מםריעים לך כל כך אתה לא חייב לצפות בהם בטלוויזיה או לקרוא עליהם בעיתון. אך אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך להתבונן בהם. אני לא הומו, אבל יש לי ידיד הומו, וזה פוגע בי לראות איך אנשים כמוך מתייחסים להומוסקסואלים. זה פרימיטיבי ובכלל לא במקום. ואיזה פגם בדיוק יש בקהילה ההומוסקסואלית? את מוכן להסביר לי? אך אחד לא בחר לבוא לעולם ואף אחד לא בחר להיוולד כפי שהוא. בקשר למשתמטים - המדינה שלנו מוקפת אויבים ולדעתי כל אחד צריך לשרת בצבא בין אם הוא קרבי או בין אם הוא ג´ובניק. אבל יש את אלה שבאמת לא מסוגלים להחזיק רובה ולירות מכיוון שהם מאמינים שבאמת אלימות היא לא הפיתרון. כמובן שיש את אלה שמנצלים את זה לרעה, והם הפרזיטים. נרקומנים? - לא נראים אנשי רוח. נרקומנים נקראים נרקומנים. אנשי רוח הם אלה שלא מאמינים באלוהים שאתה מאמין בו, אלה מאמינים בטבע. כן, הם צורכים סמים, שבאמת מרגיעים. אם תשים לב בימי הביניים ובימים קדומים לימי הבניניים רבים השתמשו בסמי הרגעה. ורגע, אישה זקנה שלוקחת כדורי הרגעה שונה כל כל מה"נרקומנים אנשי הרוח והטבע"? ילדים מחוץ לנישואים - אנשים עושים טעויות, ופעמים ילדים מחוץ לנישואים הם גם טעות. לא נורא. ויש גם אנשים שמאמינים כי לא חייבת להיות פיסת נייר המאשרת שאתה נשוי, ולכן הם חיים כמו זוג נשוי, רק לא בצורה חוקית. אנשים לא מתגאים בפגמים שלהם. אתה טועה. הפגמים היחידים הם אנשים צרי מח שלא מוכנים לקבל את האדם כפי שהוא וכפי שאלוהים יצר אותו.