סוגייה רצינית!

ShpigelmaN

New member
סוגייה רצינית!

כידוע, אחד החסרונות הבולטים באלבום הבכורה של הדיווה היה חוסר האחידות בין הסגנונות השונים של השירים וזה כתוצאה ישירה מעבודה עם מספר רב (מאוד!) של מפיקים, 7 מפיקים לאלבום אחד!! רציתי לדעת, האם שירי עובדת עם מפיק אחד על האלבום הישראלי השני שלה? או ששוב העבודה מתפזרת למליון כיוונים? מאוד חשוב לי לדעת כי זה יהיה מאוד קשור להצלחת הדיסק לפי דעתי..

אתה מוזמן לשאול אותה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כנס לאתר הרשמי ואז לפורום היא מתארחת בפורום ביום שישי הזה ועונה על השאלות שלנו פורום>על שירי>שאלות לשירי משהו כזה...אבל זה פורום ואז בפורום על שירי ושם כבר תמצא את האשכול המתאים...אתה מוזמן לרשום שם את שאלתך ולקבל תשובה ביום שישי:) בהצלחה

אורון V1

New member
תרשי לי לתקן אותך

עונה על השאלות שהמנהלים לא בוחרים למחוק משיקולים לא מקצועיים.

איזה שטויות../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

הם מוחקים שאלות שנוגעים לחייה הפרטיים ושאלות שחוזרות על עצמם תאמין לי הם יודעים מה שהם עושים..הם מונעים חוסר נעימות איתה. אתה ממש מגזים"שיקולים לא מקצועיים" לא יפה הם משקיעים המון מון.

אורון V1

New member
אין חכם כבעל ניסיון

בתור מישהו שכתב בפורום ההוא במשך עשרה חודשים ובתור מישהו שמחקו לו שאלות בנושאים מקצועיים אני צריך לדעת על מה אני כותב. השיקולים הלא מקצועיים הם הונדטה האישית של המנהלים הפחדנים שבוחרים להגיב על ביקורת ועל הומור בהשעיית אנשים מהפורום.

אורון V1

New member
זה ממש לא היה חסרון

אני חושב שהגיוון היה כל היופי, כך נהננו מכל הצדדים שהיה לשירי להציע ולא היה משעמם. בכל מקרה אין ספק שהאלבום הישראלי השני יהיה המבחן האמיתי האם היא יכולה להצליח גם ללא שיר באירוויזיון.

TheIs258

New member
לדעתי זה דווקא היה טוב../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וכמו שהדר אמרה כדי שתנסה לשאול אותה

למעלה