סוגייה קשה..

x y z x

New member
סוגייה קשה..

אממ אוקיי לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. יש לי כמה שאלות נא לענות בהרחבה... האם אתם נהנים לרדת לבנות? האם זה משנה אם הבחורה שאתה יורד לה היא חברה שלך או סתם סטוץ או יזיזה? כי תמיד כשאני עם מישהו_(יזיזים לא משהו רציני), רק אחד ירד לי וזה היה לשניה בדיוק.. ואל תגידו שזה לא נקי ובטח מסריח שם כי אני הכי הגיינית בעולם...בדוק אז מה אני אמורה לחשוב? כי אנחנו לא בקשר רציני הם לא יורדים? אני פשוט רואה פה מלא הודעות על בנים שיורדים..מוזר מחכה לתשובות...

כמה פקודות סחתיין ../images/Emo4.gif

בכל אופן אני אתן נקודת מבט אחת, שכן קיימות אינספור... לא ציינת בת כמה את ובני כמה היזיזים שלך... אבל לדעתי אתם בטח צעירים מכיוון שבעיקר הצעירים מפחדים מהעניין ועדיין לא הבינו את עניין ה
שלנו . הפ מפחדים מהעניין ואפילו לעיתים נרתעים מסיבות שונות... אז תשימי לב עם מי את עושה מעשים

זיגזג

New member
כן, אין לי מושג איך האמת...

לא חשבתי שאני אקום לפני 6 בערב

זיגזג

New member
אנאעארף...

בטח עוד ישן. הוא בטח לא יזכור בבוקר שהפלאפון שלו אצלך והאוטו שלו אצלי... ייכנס לסרטים חבל"ז

Single Malt

New member
../images/Emo178.gif כמה שאלות על הבוקר???

אני נהנה לעשות כל מה שיגרום לפרטנרית שלי להנאה, אז כן גם לרדת לה... משנה מאד, לא בקטע של סטוצים אז לא יקרה. איך את יודעת? ניסית לרדת לעצמך?
סתם סתם... אולי אם יהיה לך קשר רציני אז הבחור שלך כן ירד לך? או שלפחות תוכלי לדבר איתו על זה? בת כמה את? פשוט נשמע שאתם טיפונת צעירים ואולי זה מקור העניין...?

ohadz

New member
הפעמים היחידות בהן אני לא יורד

הן או שהבחורה לא רוצה או שהסקס חפוז או שמתקיים בתנאי שטח קשים. בכל שאר הפעמים, בכיף.

זיגזג

New member
../images/Emo45.gif

מה שהוא אמר... ורק אוסיף עוד סעיף: "או שהיא לא מגולחת" וזהו

כמו שחשבתי...

הם עדיין ילדים, למרות שחלקם אמור להיות כבר בשלב ההבנה... אך כנראה שטרם הגיעו לתובנה ... יקירה אם כבר זיונים לחינם , לפחות תמצאי את אלו שיתנו לך זיונים טובים עם הנאה מרובה שלך ...

BodyCount40

New member
ועוד לא שלחת לה קישור לכרטיס שלי../images/Emo35.gif

אז איך היא תשלח הודעה

כשאתה צודק../images/Emo70.gif אתה צודק../images/Emo70.gif

הכרטיס הכי חם ב
מומלץ
ויוכל ללמד אותך דבר או שניים
אני מזהה את השאלה הבאה שלך ... כן הוא יורד
הוא עושה הכל מהכל
ויש אחריות לשנה
החזרת המוצר תוך 14 ימים , גם לאחר שימוש מרובה והתכלות