סוגייה, מה דעתכם?

סוגייה, מה דעתכם?

הם חיו יחד שנה ונולד להם ילד ללא נישואין החל משבר והשניים נפרדים הוא עזב את הבית ועבר לדירה ומצא לו אישה ואהבה חדשה היא תבעה למזונות והתשלום כמו שעון בידה וכשרצה הוא לראות את ילדו שמה לו תנאים בעניין א. תגיע שיתאים ב. אתה תהיה איתו מחוץ לבית שלך ג. אתה תהיה איתו אך לא בחברת האישה החדשה מה דעתכם, האם עליו להסכים לתנאים האלו ולהתפשר העיקר לראות את הילד? ואם יתפשר לתנאים כמה זמן יוכל לטייל איתו מחוץ לבית שלו כשמדובר בילד בן שנה וכמה זמן יוכל ליצור את המפגשים בלי בת זוגתו הנוכחית האם אתם רואים בזה הגיון? איך אתם הייתם מתנהגים בכאלו תנאים? אשמח לשמוע את דעתכם

n o g a1

New member
בואי

נפריד. מזונות והסדרי ראיה. בנוגע למזונות - הוא לא "אב השנה" , לא מגיע לו "הידד". הוא מבצע את חובתו - משלם עבור בנו. העובדה שישנם גברים שאינם משלמים / אינם משלמים בזמן / עושים בעיות בעיניין / מתנים את המזונות בדברים אחרים ... זה סיפור נפרד. מי שמשלם - כך צריך! הסדרי ראיה - אין לה שום זכות שבעולם להתנות לו תנאים כלשהם בנוגע להסדרי הראיה (בלי קשר למזונות). הילד בנו , זכותו של האב על בנו כמו זכות הבן על אביו. בתקווה שאנו חיים במדינת חוק - לא מצליחה להבין מה הקושי בלעגן את הסדרי הראיה בחוק. היא מונעת מבנה את אביו , היא פוגעת בו (בילד) .

כלל לא קשרתי...

אך היה חשוב לי לציין שהוא את המחוייבויות שלו ממלא שלא יעלו ספיקולציות שאולי או עקב אי מילוי חובותיו היא נוהגת כך

אם חשוב לך לדעת...

ולא להביע את דעתך שהיא גם מעניינת אותי חושבת שאין לה זכות להעמיד תנאים למען האמת גם יודעת איך לפעול כדי לא לתת לאישה כזו אפשרות לנצל את הכוח שיש לה (הילד) כדי לחפש חוצץ בין האב לבת זוגתו דרך הילד אך נכון האב צריך לעבור כברת דרך, לא לראות את הילד עד שהאם תבין שהוא לא יכנע לתנאים שלה ואם תרצה שיחלוק איתה את גידול הילד עליה להבין ולקבל את המשך דרכו ושתכבד את הסדרי הראיה לטובת הילד ובהקיפין גם לטובתה לא מקובל עלי שעל חשבון הילד מנסים לשלוט. ...אך באמת חשוב עבור האב לשמוע את דעתכם וראייתכם כדי לקבל כוחות להתמודד...

אין שום קשר בין כסף וזכויות ביקור

אין שום קשר בין מתן מזונות..פרנסת הילד לבין זכותו לראות את ילדיו לפי הסדרי ראייה. אם האם משחקת על גבו של הילד..וזה בהחלט "לא טובת הילד"..כי בנתק שהיא יוצרת..היא למעשה מתעללת בילד..[מענישה את הילד בעקיפין], על זה הייתי מכניסה לה תלונה במשרד הרווחה..בנוסף במשטרה..על התעללות . כי זו התעללות. האב אינו יכול לבוא בתנאים כל שהם ..הוא חייב במזנותו הילד. כאילו היה נשוי לאשתו ושניהם מפרנסים את הילד. הכסף שייך לילד. נקודה. כדי לפתור את בעיית השאלה של גברים רבים: לאן הולך הכסף.. הייתי אומרת שצריך לפתוח חשבון אצל נאמן מקובל על שני ההורים להוצאות מחייתו של הילד. [מה שלא מקובל לעשות בארץ]. והרי לא פעם נעשים ספקולציות או מניפלציות מהכסף הזה על החשבון.. שהאם עושה על מנת לשרוד. וכולנו חטאנו בזה.[אני לא. אני לא קבלתי מזונות קבועים]. אין התניית תנאי ביקור במתן מזונות נקודה.

למה לערבב...

איש לא קשר כסף להסדרי ראייה רק הדגשתי שאת המזונות הוא משלם כפי שהוא אמור ליישם ברור לו שהמזונות עבור הילד אחרת היה עוצר אותם זה צויין כדי שלא תעלו השארות שהיא מקשה כי הוא לא ממלא את מחוייבותו אז ברור שאין קשר ואיש לא קשר תחל'ס מלבד הגשת העזרה מבית המשפט - שכל מי שמכיר זה סחבת איך לדעתך לדעתך אפשר לפעול האם מנסה להיות נחמדה שולחת לו עשרות הודעות של בוקר קסום איחולים לאירועים, וכו' וכאשר פונה אליה בשאלה מתי יוכל לראות את הילד היא מתעלמת ואם מגיבה מעלה את תנאייה

אילנה

התניית התנאים במקרה זה מבוצע ע"י האם. זו סחטנות לשמה. לפעמים זה מזונות לפעמים זה בגלל רגשות שעדיין קיימים לפעמים זה כעס לפעמים זה תשומת לב לפעמים זה על מנת להציק לו יש מליון לפעמים. הקטע הוא: שהיא מתעללת בילד שלה. היא מענישה אותו בעקיפין ע"י ניתוק מהאב בלי שיש לה זכות לעשות את זה. וכאן במקומו...הייתי שמה לה תלונה רשמית. עניתי לך?

כן תודה...

ואכן יש לה עדיין רגשות ורוצה דרך הילד להפריע לו בקשר שיצר לעצמו המוזר שהוא אהב אותה עד כלות הנשמה והיא הרסה, פגעה, בכל דרך השערות היו עומדות לך כמה שניסה להבליג ולספוק ככה היא אפשרה לעצמה יותר להרוס וכשראתה שהוא התגבר עליה מנסה דרך הילד בעצם על חשבון הילד לנקום

aviavram

New member
מקובל לא מקובל קשקוש המשטרה

לא כלום כשגבר מתלונן כשאשה שר הרחקה צשהו לא תק ין

יערית

New member
לא שאני אבל...

אתה בודק את עצמך לפני השלח?
ממליצה, חבל אחרת לא העברת את המסר נכון:)

בואי...

צכה תרגומון? "מקובל...לא מקובל... קשקוש המשטרה... לא קורה כלום כשגבר מתלונן... כשאישה מתלוננת-ישר צו הרחקה... משהו לא תקין." כולה עניין של מצא את קפד ראשו...גופו והשראתו
קוקו בהוראה מתקנת

יערית

New member
מזל שיש אותך../images/Emo25.gif

אם נעשה חישוב קטן עבור עוגמת הנפש בשעה זו , סה"כ התיקון יעלה לו 100 ש"ח פר אות שנשמטה או עוותה, עם לא הייתי גרידית מידיי

כבר עושת קלקולציה פשוטה...

תעריף 1 - 100 ש"ח ל-5 שורות. תעריף 2 - תוספת של 50 ש"ח. שעות נוספות - תוספת 25 ש"ח. תעריף שבת ומועדים לשמחה וששון - תוספת 100 ש"ח. אם תהייה הזדקקות לאסטרטגיות למידה...תהייה תוספת משמעותית בתימחור. ולך בחינם...
עם
אם זה כי את מביאה לי לקוחות

ozzz64

New member
זו לא סוגיה .

סוגיה זה משהו ששוברים בו את הראש . כאן יש שחור ולבן . אגב את צד בעניין ?

דנוטציה

New member
מעגל הקסמים

שיקח מה נותנת ויגיד תודה,כשעצם העובדה ששואל הוא השאלה הינה התשובה כשלעצמה, בדיוק כמו שעצם העובדה שהוא זאת קובעת הינה התשובה גם כן... מי עובד בחמישי נח בשבת מי שלא, נח פעמים...

למעלה